Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Luteriskā baznīca pārdod ēku Doma laukumā, iegūto naudu "apēdīs"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pro
p
Cody 13:57 Jocīgi, ka LELB forumā šī tēma pazuda. Pirms pāris stundām vēl bija. ------------------------------------------------------ ------------------ Kas tur jocīgs? Klausies uz maniem vārdiem un neskaties uz maniem darbiem.
pro
p
.... » anglosaxis 11:13 Baznīca vienmēr ir mēģinājusi uzurpēt vispār cilvēcīgās vērtības kā savas, tas ir "kristīgās", vienmēr centusies mēģināt ietekmēt sabiedriskos procesus, mēģinājusi izspiest īpašumus (kaut vai skaļākie no pēdējā laika - mēģinājums pievākt Rīgas Dzemdību namu ar zemi un Pēterbaznīcu kā apsaimniekošanai viņiem naudas nav), centieni tikt pie valsts atbalsta saviem pasākumiem. Tad kāpēc brīnīties, ka sabiedrība seko un izsaka komentārus par baznīcas saimniekošanu un tās rezultātiem? :) --------------------------------------------------------- -------------------- Tieši tā . Baznīca un Dievs jau NAV viens un tas pats. Kāpēc es neeju baznīcā? Atbilde simtiem gadu zināma: tādēļ, ka es jau esmu baznīcā.
:))
:
Sēdēsim rīt visi simtprocentīgi baznīcā un parīt būs paradīze zemes virsū! :D
LOL
L
Jā, pareizi. Vēl vajadzēja pateikt tāpat, kā Pujatam, ka pedofilu lieta tikai palīdz baznīcai pašattīrīties un, ka satikās mazais homoseksuālis ar lielo homoseksuāli...
Cody
C
Jocīgi, ka LELB forumā šī tēma pazuda. Pirms pāris stundām vēl bija.
Cody
C
Paziņa vai sieva teica? Vai domā, ka bez gejiem un lezbietēm baznīcai nav nākotnes? Tad jau labāk, lai trīs vecenes sēž.
Ieva
I
Nepieļaus un tad būs kā teica mana paziņa: ka baznīcā tik vien sēž kā trīs vecenes un caurvējā klabina zobu protēzes....
zorro
z
Sāc ar sevi. Un vēl labāk, lai Vanags nākamos gadus nevis braucinājās mersī un ēd trifeles, bet lasa sēnes citiem. Mācībai par to, ka izsaimniekot baznīcas naudu ir grēks.
Terapeite
T
Iet mežā vākt dabas veltes - piedodiet, bet daudzi to pamatoti uzskata par aktīvo atpūtu dabā! Tā ir lieliska relaksācija, un es šādu terapiju ieteiktu jums visiem, kas pārāk daudz laika pavadiet pie datora un esat sabendējuši gan veselību, gan mokaties ar liekā svara problēmām. Tāpēc es šo arhibīskapa Vanaga ieteikumu saviem padotajiem "dvēseļu ganiem" tikai atbalstu! Lai šim piemēram seko arī visi pārējie bosi - gan laicīgie, gan garīgie. Marš, uz mežu! Tiesa, šobrīd vēl nav ogu un sēņu sezona, bet varat saplūkt landišus.
Guru
G
baznīca IR vērtība, bet man derdzas, ka tajā pilns ar parazītiem, kāds ir Vanags. Kā var SAJĀ SITUĀCIJĀ likt mācītājiem iet lasīt meža veltes!!!! Un kāpēc tie mācītāji viņam nesadod pa purnu?
Cody
C
Piecdesmit gados komunisti nespēja iznīcināt baznīcu un ne jau nu krīze to izdarīs. Uzbrukumi luterāņu baznīcai tuvākajā laikā tik pieņemsies spēkā. Iespējams, ka Baltijas luterāņi ir vienīgie Eiropā, kas ir pret homoseksuālisma sērgas izplatīšanos baznīcā un to nepieļaus. Skandināvijas luterāņu baznīcās ar saviem atklāti homoseksuālajiem mācītājiem un bīskapiem notiek Dieva zaimošana.
....
.
Saproti, viņi mēģina iestāstīt, ka baznīca ir vērtība pati par sevi :)
....
.
Baznīca vienmēr ir mēģinājusi uzurpēt vispār cilvēcīgās vērtības kā savas, tas ir "kristīgās", vienmēr centusies mēģināt ietekmēt sabiedriskos procesus, mēģinājusi izspiest īpašumus (kaut vai skaļākie no pēdējā laika - mēģinājums pievākt Rīgas Dzemdību namu ar zemi un Pēterbaznīcu kā apsaimniekošanai viņiem naudas nav), centieni tikt pie valsts atbalsta saviem pasākumiem. Tad kāpēc brīnīties, ka sabiedrība seko un izsaka komentārus par baznīcas saimniekošanu un tās rezultātiem? :)
Guru
G
baznīcai krīzes laikā jāpalīdz cilvēkiem... It kā logiska vēlēšanās. bet es lasu, ko raksta kārlis Kundziņš par LELB 2. pasaules kara laikā - kāpēc tā NEPALĪDZĒJA CIELVĒKIEM? - Tāpēc, ka strīdējās par īpašumiem. Izrādās, hroniska kaite. Tahgad Artis Eglītis svilpo Floridā, vai zināt, ko dara - oraganizē Misijas centru, kas darbosies Latvijā! Bet vanags ir izsaimniekojis milzu līdzekļus... Visiem jau LELB ir zināms, ka Vanags NAV arhibīskaps, tikai butaforijai, bet piecieš, lai nebūtu publiska skandāla. tāpat no publiska skandāla vairījās EE.Rozitis un LELBĀL, kad uzzināja no Volgemtues, ka Elmārs guļ ar savu māti. Mjā.... Ķirsons vēl brauca skaidrot, kas un kā. jo Verai tas pieriebās.
anglosaxis
a
Pats interesantākais, ka sisti un lamāti tiek tie, kas iet baznīcā, lai cik arī procentu tas būtu, un viņu mācītāji, nevis tie, kas neiet. Protams, katram Dievs ir devis pilnīgu brīvību - pieņemt Viņu vai nepieņemt. Dievs nav radījis mūs par robotiem, skrūvītēm, bet par saprātīgiem un domājošiem. Protams, arī starp mācītajiem un baznīcēniem ir pašlabuma meklētāji, jo mēs VISI esam grēcīgi. Bet mēs varam vismaz censties, lai šo grēku būtu mazāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas