Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

LZS nodaļas izvirza Lembergu par premjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
z> Venspils muļļa
z
Grinbergiāde bija safabricēta lieta!!! Nav zināms, vai tādas neizrādīsies arī pārējās pret Lembergu ierosinātās lietas.
kaija
k
Vecie zemsavieši kapā apgrieztos desmitkārt otrādi...
nas
n
A, var kaads nosaukt labaaku kanditaatu no piedaavaajumaa esossajiem???
depo
d
Ja jau Itālijā Berluskoni var, kapēc pie mums Lembergs ne?!
KLM
K
vaina ir ģenētiska un labojama tikai ar faunas nomainīšanu :( ......................................................... .......................................................... V ai dieniņ - un ventiņu napoleoniņš ir staltbriedis? Nu nevarētu būt - vienīgi ja stirnu āzis.....
a ko !
a
tas nav nezināšana - vaina ir ģenētiska un labojama tikai ar faunas nomainīšanu :(
a ko !
a
Katram aitu ganāmpulkam ir tāds vadonis, kādu pelnījuši.
pamela
p
Atkārtoju vēlreiz NEZINĪŠIEM - Lembergs ir ieinteresēts sakopt Ventspili,JO VISA IEGULDĪTĀ NAUDA NĀK ATPAKAĻ viņa ĶEŠĀ,JO viņa sievai pieder šis rūpals/ielu plāksīšu ražošana un apzaļumošana/ !!!!!Jo vairāk sakopj Ventspili,jo lielāki ienākumi Hūtei un ģimenītei. Ko nu tēlojat sašutušos itkā jebkurš ticēja,ka kandidāts nebūs Lembis- šķērdētājs un ņēmējs,BET ,piem., Līdaka. Cilvēki Latvijā nezina KAPĒC tā Ventspils ir sakopta.Atņemiet to rūpalu Aivara famīlijai un TAD redzēsim!! Latvijā atbildīgos amatos NELIEK godīgus pilsoņus ,jo tos izvirza pērkamas partijas.
KLM
K
..tad pagaidiet līdz tiesas process beidzas - ja būs nevainīgs.... ............................................. ....................................................... Piln īgi iespējams, ka būs, jo mūsu valstī iespējams viss, pat likuma ''mutatis mutandis'' apspriešana Saeimā ar vienīgo mērķi - lai viņam līdzīgie ''būs'' nevainīgi, nedod Dievs, bet ja tā tomēr ''būs'', tad tomēr viņš uz mūžu jau ir notiesāts par kalpošanu okupantiem augstā poļitruka činā....
Fui!
F
Te nu jāsaka - zeme, atveries! Pieņemu, ka pirms gadiem 10 tas vēl būtu saprotams, bet tagad šim cilvēkam uzrādītas apsūdzības - UZRĀDĪTAS APSŪDZĪBAS!!! SMAGOS NOZIEGUMOS!!! Jā, varbūt viens otrs te iebildīs, ka vēl jau nav notiesāts, bet, mīļie, tad pagaidiet līdz tiesas process beidzas - ja būs nevainīgs /:)))))/, tad varēsit virzīt kaut par prezidentu, bet tagad - protiet godu un meklējiet citu kandidātu!
^^^
^
Absolūta patiesība, ka tikai nozombētas smadzenes nespēj aptvert oligarhu patieso seju. Hūtes atšķirība no Alkatīgajiem Šakāļiem ir tā, ka viņš ļautiņiem pasviež kādu pusapgrauztu kaulu. Tie no laimes gatavi saimniekam kājas un varbūt pat ..... bučot. Bet latvietim jau patīk ... , un arī tā pamatīgi daudzkārt ar grābekļa kātu pa pieri.
alberts
a
Būs "bedovij" premjers.Tekošās tērcītes ar naudu māk savākt sava ķešā,bet arī māk kādu mazumiņu atsviest lai puķotu pilsētiņu,varbūt Rīgu arī????
biceps
b
politiskais idiotisms īsi un kodolīgi,aprobežotajai tautai
lasiitaaja
l
Tikai Latvijaa!!!
prātiņ nāc mājās
p
par tām kundzēm, kurām, ieraugot Lembergu, aiz laimes šur tur parādās slapjums, nebūtu daudz jābrīnās. Pilnīgs vājprāts ir tas, ka nopietna partija jau otro reizi uz saeimu kā karogu izkar stipri apšaubāmas izcelsmes miljonu īpašnieku, kuru gaida gara tiesāšanās. pa kuru laiku viņs varēs strādāt valsts labā? Kā to uztvers pasaules sabiedrība, tas šai partijai laikam nav svarīgi. Bet varbūt partija nav nopietna, ja jau cita kandidāta nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas