Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Mafijai — jā!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arnis
A
Zagšana , tā jau ir norma mūsu valstī !!! Katrs kas ir nopelnījis kādu latu savām rokām padomātu kur naudu ieguldīt ,nevis notrallināt... Mūsu deputāti naudu nepelna , bet sēž uz nodokļu maksātāju pleciem , bērnu pabalstiem , pensijām ...............
Sintija
S
Jā, kad būsim sū....s līdz acīm. Varbūt, varbūt, tikai varbūt...
zvirbulēns
z
No kriminālprocesa jāizslēdz arī jau esošās normas, kas dod tiesības prokuroram atbrīvot no soda. Tikai tiesa, un neviens cits!
Lāčplēsis
L
ATLAIST SAEIMU!
juzis
j
Viss virzās ur vēl vienu atmodu. Bet pirms tam tiem, kas zina kā lietas notiek, tas ir jāpublicē, ar esošiem iespējamiem pierādījumiem. Visi sapratīs ko nozīmē kādi iniciāli Lemberga stipendiātu sarakstā, kaut arī tiesai ar to nepietiek. Godmanis ejot val'dibā taču runāja, ka atbalsta šo likumu, tātad arī viņš ir skaidri zinājis, ka būs jāmelo un tā arī izdarījis. Tātad referendums un tam šoreiz ir balsīm jāpieteik. Tikai vai iespēja atlaist Saeimu neattieksies jau uz nākošo? Un galvenais, ka uz visiem nodarījumiem būs noilgums, vai vēl ne?
citāts:
c
Saeimā tautas intereses netiek pārstāvētas, bet piekāstas!
mākonis
m
...Gundars Bērziņš bija izsaucies: "Šis likums jāsauc īstajā vārdā — tas ir Lemberga un Šķēles likums." ... ā re če!tak suns(vepris)zina ko ēdis!
dzeris
d
Neticu, ka šie deputāti nezināja vai nesaprata, par ko balso. Man viņus no sirds žēl - cik ļoti vajag necienīt pašam sevi, lai ierautu asti kājstarpī, izliekoties par akliem un kurliem, kā zombijiem pildītu kāda onkuļa rīkojumus pilnīgi bez ierunām un protestiem, bez domāšanas. Kas - nošautu kādu vai uz Sibīriju aizsūtītu, ja tik svarīgos gadījumos nobalsotu pēc sirdsapziņas, nevis partijas piederības? Nē, varbūt tikai kādu kumosu mazāk atmestu! Patiešām žēl šos cilvēkus, katra komforta pamatā ir paščieņa, šie nekad īpaši laimīgi nebūs, ja tikai nav atrofējušies pavisam.
Nu
N
ko jūs, kungi zog likumīgi!
Roberts
R
Valdosa koalicija tikai velreiz parada,ka vinu vienigas rupes ir :aizstavet skalistu-lembergistu- sleseri stu mafijas intereses,lai varetu nesoditi izzagt vel palikusos tautas ipasumus.
d'Andris
d
Valdošie kungi ļoti principiāli velk uz referendumu par Saeimas atlaišanu :) Nesaprotu tikai - vai viņi paši sev arī riebjas vai tikai meklē arvien asākus politiskus pārdzīvojumus :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas