Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Maijā Rīgā ieradīsies Krievijas ekspremjers Primakovs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Spiegu boss varbūt mums atklās kādu līķi skapī.
Bogdanova, bļ...
B
Latvijas varturi tik ļoti ielīduši krieviem pakaļā, ka ārlietu ministram šurp vairs nav jābrauc, pietiek ar vecu čekistu, lai visu nokārtotu.
Pikselis
P
Jā, šitas pagājušā gadsimta zirnekļu tīkliem apaudzis putekļu maiss Latvijai ļoti vajadzīgs. LTRK funkcionāriem tomēr vajadzētu padomāt, ko Latvijas tautsaimniecībai spēj dot ekonomiski atpalikusi lielvalsts, kas dzīvo no naftas un gāzes tirgošanas un savas pastāvēšanas 20 gados nav uzbūvējusi nevienu metru pieklājīga autoceļa. Pa tam lāgam Ķīna ar jauno ceļu tīklu jau ir nostājusies tūlīt aiz ASV.
Antons
A
Nu jā - Latvijas valdībā kārtējais sajukums, tādēļ krievi izdomā, ka vispiemērotākais būtu atsūtīt uz Rīgu nevis Lavrovu, bet gan vienu 80 gadīgu čekistu..... Pilnīgi noteikti, ja kremļa kambaros kārtīgi pameklētos, tad ne tādas mūmijas vien tur atrastu. Viņi jau pirms tam te visādus mirējus uz Rīgu sūtīja - patriarhu ieskaitot. Jēga ta kāda no tā visa.
Antons
A
Nu jā - savulaik Staļins un Brežņevs arī domāja, ka nemirs.
Pelēkais Vilks
P
Atceros kā pirms daudziem gadiem Krupja Ģīmis vaikstījās Hard Talk programmā. Šķiet, ka Tims Sebastjānis vadīja pasākumu. Krupja Ģīmis demagoģiju dzina diezgan atzīstamā līmenī. Tā ka nemirs tas draņķis vēl ilgi un priecēs mūs ar savu fizionomiju.
Antons
A
Biju dzirdējis, ka viņš jau ir miris.
Diplimots
D
Sim cekas smerdelim Primokovam nekas nav meklejams Latvija. Vai tad sis smerdelis nav ienests melnaja saraksta, persona non grata?
Milky>kāmis
M
Tikai nez kāpēc SVR vadošie + labākie tehniskie move uz FSB :) Palasi, painteresējies, varbūt noderēs :)
viennozimigi
v
antiterora vienibam vajag arestet katru chekistu mafijas piederigo
kāmis
k
fsb radās 2004. , bet no kgb pirmās galvenās pārvaldes radās svr .tāds pats eksperts, kā np.
riņķī apkārt
r
...ka uzņēmējiem galvenais esot kontakti un peļņa, viņi cenšas būt apolitiski +++ cik "apolitiski " spēj būt uzņēmēji, to pilnā mērā nodemonstrēja Plaude. Un es nezinu, cik ir jābūt lētticīgam, lai noticētu, ka cilvēks, kurš sešus gadus vadījis Krievijas ārējās izlūkošanas dienestu, ir pēkšņi kļuvis apolitisks un tikai sakritības pēc ierodas Rīgā tieši tad, kad RD saimnieko Ušakovs ar Šleseru.
oho !
o
Krievijas premjerministrs un ārlietu ministrs apmeklēs Rīgas brīvostu, kuras vadītājs Leonīds Loginovs ar viņu esot tuvās attiecībās.!!!???
Milky
M
1.kārt - Tuvās? Cik tuvās? :) 2.kārt - Komentārs NP "ekspertiem" - uz KGB bāzes radās FSB, nevis Ārējās Izlūkošanas Dienests - iesaku šādu informāciju saviem stāstiem meklēt Agentura.Ru. 3.kārt - Ezītim varbūt arī nebija, bet Riekstam gan bija. 4.kārt - Žanetei gan nevajadzētu tik atklāti dzīt demagoģiju un smērēt Latvijas sviestu citiem ausīs.
AD
A
Laikam taču Žanetei Jaunzemei-Grendei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas