Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mainīs Nacionālās sporta padomes sastāvu, padomes vadību uzticēs Ķīlim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
slota
s
Pie apsūnojušās sporta siles savairojušies smēlēji lielā vairumā, kurus vajadzētu gan izdzenāt! Ticu, ka Ķīlis to var izdarīt!
puaro
p
sporta padomes vadīšana ir īsti priekš ķīļa-tūlīt varēs likties virsū ar reformēšanu-piemēram, ziemas sporta veidus pārcelt vasarā, būtu īsti interaktīvi reformatoriska pieeja sporta jautājumiem!
tarkšķis
t
Ķīlis = Šadurskis 2 Vēl viens tirliņš ar pārāk lielām ambīcijām un pārāk vājām prāta spējām.
ak vai!
a
Savu prāta (ne)spēju spilgti nodemonstrēji, jo no mutes veļas tikai smaka.
  • 0
  • 0
Džoks
D
Ķīlis izskatās sportisks. Viņam var''etu būt ķēriens uz dambreti.
paga, paga
p
kas tad tas! vai tad Latvijā vairs nav cilvēku? lai šis tiek galā ar jau uzņemtajām saistībām (izglītības ministrs), bet nevis bāž visur savējos un lietas uz priekšu neiet, jo redz pārslodze esot! lai izdara vienu līdz galam un tikai tad ķeras pie nākamā. vai tad šo viņš savā izcilajā augstskolā neiemācijās?
Loh
L
Par galveno vajadzēja iecelt Sportu. Viņam finanšu ministrijā tikpat nekas nespīd. Te vismaz kaut kādu naudiņu var uzrakt.
OI, LABĀ SIL:E !!!
O
KAMPIENS TA KĀDS, un EKSKURSIJAS un kas tik ne vēl - un pat politatbildību un ētikas komisiju nav jādarbina - - SPORTS ir VALSTS, un VALSTS ir SPORTS ......... ( vaškavnieku ar madamu par goda prezidentu un peršo sportlēdiju gan vajadzēja )
Karogs
K
Iespējams, kā tiešām Ķīlis ir talantīgs un spējīgs, bet uz savas partijas fona un kopējās politikas fona izraisa asociācijas starp Dakteri Dūlitlu 3 un Doktoru Ļaunumu no filmas "Austin Powers in Goldmember". Iemesls ir vienkārš, Zatlera sindroms! Jāmāk vienkārši un skaidri pateikt, ko mēs, katrs iegūsim no šīs reformas, konkrēti - skolēni, studenti, vecāki, sabiedrība. Pēc tam, kā to realizēt. Un tad var stāstīt par brīvdienu nogriešanu, ka 1.septembri atzīmēs augustā vai , ka citur mācību process ilgāks un un pārējās muļķibas. Pagaidām varam tikai minēt vai abiem cīnītājiem galvās ir kāds plāns vai vienkārši tikuši pie varas stūres aiz pārbīļa imitē darbību, spiežot pedāļus un asi grozot stūri, lai nevienam nebūtu šaubas, ka autobuss tiek vadīts.
naudu neizmet
n
to izag caur sportu. Loģiski būtu: Sports ir darbs un cik nopelna tik ir, kā mums visiem.
tur ir ko zagt
t
voldim lille prasa pengas
anglosaxis
a
Kaza paliek kaza, ko tur izmainīsi...
Kaza
K
Varbūt viņš ir labs cilvēks, nezinu, bet kā profesionālis viņš ir katastrofa. Laikā, ka savu vienīgo etnisko Dzimteni pamet simtiem tūkstošu latviešu uz neatgriešanos, ieviest maksas augstāko izglītībi ir Latvijas kā latviešu valsts nākotnes iznīcināšana. Principā viņš lobē banku un pie varas esošo intereses. Man , piemēram, otro gadu nav līdzekļu breketēm bērnam. Zobārste man pārmet neuzmanību pret bērnu. Ko man darīt ? Vairāk kā pusi no algas man atņem valsts, bet kā redzams - ar to viniem nav gana.
neiespringsti !
n
tās zobu drātes, tāpat kā logopedi VAIRUMĀ GADĪJUMU 100 gadus nav vajadzīgi :) No pieredzes :)
  • 0
  • 0
Fans
F
Tā tas ir. Un šādos apstākļos vēl izgrūst naudu profesionālajam sportam, vai tas nav noziedzīgi? Vai kāds spēj sarēķināt tos "otkatus" biznesmeņiem un firmelēm par neskaitāmu sporta haļļu būvniecību, kuras tagad stāv tukšas vai pustukšas un prasa lielus izdevumus uzturēšanai? Tai pašā laikā - kādas ir iespējas vienkāršam cilvēkam pilsētā aiziet uz vingrošanas klubiņu vai zāli pavingrot, kā tas ir daudzviet Rietumos? Protams, tas treknajiem sporta bosiem nekad na interesējis...
  • 2
  • 1
kinocitāts
k
Amateur science? What do you mean by that? You know, some untrained people conducting scientific experiments.
tukojums
t
Amateur(vaļasprieka) science(zinātne)? What (KO)do you(TU) mean (DOMĀ)by(AR) that(TO)? You know(NU), some(DaŽI) untrained(NESPORTISTISKI) people(Piepļi) conducting (DIRIĢĒ)scientific (Zinātniskus)experiments.(IZMēģinājumus)
  • 0
  • 0
viecha
v
Jāreformē .Hokejisti jāsūta uz vasaras spēlēm!
tā viš i...
t
Interesanti, ko tas Ķīlis sajēdz no sporta? Visi stadioni Rīgā nolaisti līdz kliņķim, visa sporta nauda pēdējos gados tika Ventspilij, jo Hūte dancināja ministrus kā puikas.
Aija
A
Varbūt tieši Ķīlis likvidēs uzskaitītās draņķības?
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas