Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Maizītis gatavs vēlreiz kandidēt, ja aicinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nē brežņevismam!
n
tencinājums 47 dep. 08:54 16.Apr. Paldies deputātiem kuri nenobijās ne no VVF,neSVF,ne no zoo,ne no lāčīem ,ne no JL Vienotības mediju uzbrukumiem un nobalsoja pēc sirdsapziņas ,/kurai piekrīt gandrīz visa tauta/ paldies,ka nobalsoja par to ,ka šis KARALIS IR tiešām KAILS /kaut mediji vienoti jau gadu kladzināja ,ka kukulis ir svētais/
...
.
gluži ka šekele. Oktobrēnu-pionieru slava nevīst.
čiepa
č
Sorosieši ar Ēlerti priekšgalā izdarīja Maizītim lāča pakalpojumu, izdarot nenormālu spiedienu uz deputātiem. Tāds spiediens, kā zinām no fizikas, rada pretspiedienu. Un Meierovica biedrība turpina muļķoties. Diena jau nopublicējusi Paziņojumu. It kā nepietiktu ar sorosiešu mājaslapu IR.lv !!! Tiešām smieklīgi! Viņi iedomājas, ka viņiem ir tiesības visu noteikt, bet viņi nav Latvijas pilsoņu vēlēti kā deputāti. Katrs pārstāv tikai sevi! Tad jau zoodārza vienošanās ir 100X demokrātiskāka, jo tur vienojās LV pilsoņu pilnvaroti deputāti. (Starp citu, vienošanās par VVF savulaik notika Saeimas vīriešu tualetē!)
sin
s
nu bet protams, ka kandidēs! un kauna nebūs. ka tik iebāzties tajā labajā caurumā, kur ņefiga nav jādara. vājš ģenproks. ļoti vājš. pat atmetot visu lembergus - vājš.
čiepa
č
Domāju, ka ir iespējams ģenerālprokurors, kas konsekventāk aizstāvēs LR pilsoņu intereses.
čiepa
č
Sorosieši gribēja "sakārtot" Maizīša vēlreizēju ievēlēšanu. Viņi izdarīja masīvu spiedienu uz sabiedrību un deputātiem. (Tagad cenšas pat iebaidīt!) Un patiesībā labi, ka visām Delnām u.c. sorozīdiem tika parādīta viņu vieta- ierindā ar visiem, ne augstāk, kā viņi paši iedomājas. Demokrātiskās valstīs visi jūtīgie jautājumi tiek izšķirti aizklātos balsojumos. Jebkāds spiediens ir nepieļaujams! Atklāti balsoja tikai PSRS, lai kompartija var izkontrolēt. (Tagad mums PSKP vietā Delna, Providus, KNL ar Domburu un sorosiešu mājaslapa- IR.lv ) P.S. Patiesībā man pret Maizīti nekādu īpašu "jūtu" nav, izņemot vienu nepatīkamu epizodi, kad viņš pēc izsaukuma gāja uz ASV vēstniecību atskaitīties. Tik augstai valsts amatpersonai vajadzēja pietikt pašcieņai, lai vnk pieņemtu izsaucējus pie sevis un aprunātos. :(
Letiņš
L
Pats tu esi negodīgs un apsaukā cilvēku, kurus pat nezini. Man nav nekādas saistības ne ar proķeni, ne ar ko citu, bet man ir dziļš prieks, ka to Maizīti izbalsoja. Ka deputāti tomēr parādīja mugurkaulu. Vēl lielāka cieņa būtu, ja viņi tik ļoti nebaidītos no sorosiešu uzbrukumiem un atklāti paustu savus uzskatus. Bet šodien ir viena no tām retajām reizēm, kad Saeima uzlaboja omu.
Eli
E
Kauns nebūs, ja vienreiz atraidīts? Tik silta tā vieta ir?
LATVIETIS
L
vienā upē nevar iekāpt divreiz!
!
!
Vai tik šāds riņķa dancis ap pārievēlēšanu, cenšoties tomēr atrast ceļu un durvis, nav vēl pazemojošāks un dīvaināks par teorētiski vienkārši neievēlēšanu trešo reizi? Un, ja šīs būtu trešā termiņa pilnvaru beigas, ko tad? Neaizstājamo neaizstājamais?
viens
v
negodīgie apreibuši no priekiem.
Kaspars Gasūns
K
Es nemēdzu turēt citus komentētājus aizdomās par angažētu komentāru rakstīšanu, bet šis jau izskatās tā mazliet par daudz. Tādi vienā stilā ieturēti, saukļveidīgi un ziepjaini salkani komentāri nāk masveidā. Neko neargumentē, bet dziļi klanās Saeimai un apsaukā Maizīti. Jaunieši, nomierinieties (vai arī saņemieties un piedrukājiet vēl pāris lappuses). Cilvēki vienkārši sāks lasīt komentārus no otrās lapas. ;)
Buks
B
Ja nebīdīs vēlreiz, tad gan Viņš pateiks visu..patiesību par politiskiem spiedējiem un dajebko. Tādēļ bīdīs vēl un vēl.. kamēr iebīdīs.
!!!
!
Valsts kontrole, neilgi pirms tam pārbaudot pašvaldības uzņēmumu „Rīgas Satiksme”, tur nespēja konstatēt kādus vērā ņemamus pārkāpumus, pat neskatoties uz to, ka autobusi iepirkti no firmas „Daimler” par paaugstinātu cenu. Lai starpība kukuļu veidā atgrieztos RD… Kā lasījām presē, tad tagad šīs lieta izmeklēšanai nodota KNAB. Tajā pat laikā ne ģenerālprokuratūra, ne KNAB, ne arī IeM nav iesniegusi kādus rosinājumus likumu izmaiņām Valdībā un Saeimā, lai turpmāk šādas lietas nepieļautu. Viss gluži kā iepriekšējos 20 gados: Valsts tiek apzināti izzagta, bet politiskā elite un tiesībaizsardzības struktūras klusē, vai bezpalīdzībā, kā Maizītis, plāta rokas. Nekādu izmaiņu! Nekādu pārmaiņu! Viss ir vislabākajā kārtībā! Interneta portāli pilni ar komentētāju informāciju par korupciju valsts un pašvaldību iepirkumos, bet tiesu vara klusē. Kas sagaida valsti pie šādas vispārējas korupcijas? Laikam jau tikai visu trešās pasaules vāji attīstīto valstu liktenis, iekšējās ķildas un konflikti. Tā visa iemesls ir vājā valsts vara, kas nozīmē vāju cīņu ar korupciju. Tas savukārt nozīmē zemu ekonomiskās attīstības līmeni un zemu Latvijas produktu un pakalpojumu konkurētspēju. Viss kā kādā Āfrikas valstī! Nav šaubu, ka atsevišķu noziedznieku atklāšana un sodīšana ir valstiski svarīga lieta. Tomēr daudz svarīgāk ir izveidot sistēmu, kurā šādas iespējas būtu novestas līdz minimumam. Bet par to mūsu valdošā elite klusē, gluži tāpat, kā jaunizveidotās partijas. Tas nozīmē tikai vienu – ja nākošajās Saeimas vēlēšanās atkal uzvarēs tie paši vēži citā kulītē, tad nekādu pārmaiņu nebūs. Un reta kāda valsts izzadzēja vilkšana pie tiesas, būs vairāk skaidrojama ar konkurences cīņu. Ne ar valsts interešu ievērošanu.
lai
l
iet kāds enerģiskāks cilvēks, kam nav bail no konfrontācijām. Vakar KNL atkal sāka bakstīt viens uz otru, ka ģenerālprokurors jau nav tas, kas soda u.t.t. Tādā veidā tik viens uz otru noveļ atbildību par vainīgo atrašanu un sodīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas