Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Maizītis pieturas pie sīko zādzību dekriminalizācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KKK
K
Ir izdarīts viss, lai te būtu dažāda kalibra zagļu un laupītāju paradīze. Izeja viena- aizstāvēties pašiem! Veidojam savu KKK!
ak
a
Latvija ir pasaules pirmajā desmitniekā zādzību ziņā. Nozog visu, kas nav piesiets. Valstiskā mērogā ir jāizstrādā sodu sistēma, jo ir smagi lasīt, ka zādzību skaits (jau esot pasaules augšgalā) vēl turpina pieaugt.
nu, nezinnn
n
vai Tev paš nav jānomain par to, ka neviens nav pakārc ... ?
nu, lab, hļebkin - pateic, ka
n
kurš dunduks no jaunlaikiem ?
nu, lab, hļebkin - pateic, ka
n
vismaz uz apakļam būs taisnība un zināma uzticība - ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?
V
V
Maizītis gvelž absolūtas blēņas, nekādi lielie noziedznieki Latvijā nekad netika, arī pašreiz netiek ķerti, kamēr viņš būs virsprokurors, tas netiks darīts arī nākotnē, vajag nevis kaut ko dekriminalizēt, bet pārveidot t.i. vienkāršot idiotisko Kriminālprocesa likumu, būtu milzīgi ietaupījumi jau uz bezjēdzīgi sarakstīto papīru tonnām, pasta, telefona un t.t. izdevumiem!
Oskars
O
Maizīti JĀNOMAINA ,jo 18gadus nav PAKĀRTS neviens Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJS laikam SAPELĒJIS - NOPIRKTS.
bella
b
viskielākie zagļi ir lielo supermārketu īpašnieki ar savu teātri muļķiem,atlaidēm,trakām dienām.Kad pārdod mēteli,kas maksā 50 latus par 250 ,tā nav zādzība? un cik paši darbiniieki nezog un apsargi,kā saka no rokas rokā.jā,ir pārbaude arī pārdevējām pec noteikta zvana,t.i. sistēma žurkas mucā.unpar dzīvokļu zādzībām ,vajag mazāk ar kaimiņiem kopoties.drīz mums būs jāmaksā bomžu uzturēšanās par ķilavbundžas zādzību,atgriežas Staļina laiki,kad par 1 kg cukura zādzību,iedeva 25 gadus cietuma.
jautājums
j
Nesaprotu, kāpēc Latvijas valsts maksā kaut vienu latu t.s. sportistiem, ja visā sporta sistēmā ir korupcija, naudas atmazgāšana un blēdības, ko skaidri pierāda futbola federācija, Rīgas Dinamo utt! Jautājums - vai šo sporta menedžeru rīcība ir pieļaujama?
bez mantas >
b
vai ne ! - tūlīt ! - i pogu spiedēji, i viņu saimnieki iz-auditēs - PĒC TAVAS PATIKŠANAS - savas shemas :PPPPPPPP - par ko ta mafija naudu izdeva, ja ne par to, lai nofraktētie poguspieži TIEŠI TĀDUS likumus i pieņemtu ... "90% likumu NAV nekāda sakara ar ..." .. ta šitie jēlie tak ir APAKŠ TIEM PEŠIEM 90 % .....tak ...
jau tā
j
nestrādā bet tikai politiskus pasūtījumus pilda. Nav Latvijā prokuratūras, tikai politisku pasūtījumu pildīšanas kantoris ar prokuratūras pilnvarām.
Mantrausis
M
JM ir pēdīgais laiks veikt visu LR likumu auditu! VISU! Kurš atbilst, kurš ne LV iedzīvotāju interesēm! Labi zināms, ka 90% likumu NAV nekāda sakara ar normālu un citvalstīs saprotamu likumdošanu. Tik izliekas, ka ir demokrātisks... Nez kam?
tas labi - ka ir,
t
kamēr mēnešiem un gadiem TĪŠI VELK LAIKU UN ŠĶĒRDĒ LĪDZEKĻUS, kur jau no sākta gala ir katram pusaklam ezītim redzams, ka TUKŠĀ DEBILĪBA ..kā REĀLĀ kariņ-grībmberglieta, piemēra pēc, šitādas IESPĒJAMU sīklietu izskatīsanu vai neizskatīšanu iespējams ................. .............. :PPPPPPPPPPPPPPP
tas labi - ka ir,
t
pie gumijas mietiņa - un kariņgrīnberggeitu muķīšanas - dos Dies - varēs pāēcāk klusītiņām uz "Pareksu" "strādāt" pāriet, kā priekšgājējs skrastiņjāns ...
zaglers
z
Nu gan muļģības stāsti. Ārzemēs (paskaties kaut raidījumu COPS) par jebkuru sīku pārkāpumu pilsonis tiek apcietināts. Un tad tai pašā dienā,vai otrā dienā notiek tiesa,un tiesnesis piespriež sodu,par izdarīto noziegumu. Pārsvarā tas ir naudas sods,kuru uzliek. Pēc izlaisšanas viņš ir jāsamāksā.Var protams arī nemaksāt,bet tikko kā būs darīšanas ar policiju un pārbaudot informāciju par pilsoni atklājas ka viņš to nav izdarjis,tā automātiski viņš tiek arestēts un aizvests uz čoku. Un tad viņš gaida kad kāds no viņa draugiem,paziņām,radiem samaksā šo soda naudu,un tad pilsonis tiek izlaists. Redz kā varētu papildināt valsts budžetu,ar zaglēnu naudu. Tik pie mums tiek domāts ar pakaļu ne galvu,par tādām lietām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Naktī vietām gaidāms pērkona negaiss

Tuvākajā diennaktī Latviju no rietumiem šķērsos aukstā atmosfēras fronte, kas naktī uz sestdienu daudzviet atnesīs īslaicīgu lietu, prognozē sinoptiķi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas