Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Majors: kaprālis Baltābols mira sīvas kaujas dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
airon
a
Visu cieņu karavīram, kurš atbalstija savus biedrus ar uguni, laujot veiksmīgi izkļūt no slazda. Musulmaņiem un melnajiem(nigeriem) kaujā nevar uzticēties. Tas afgāņu policists speciāli nolika mašīnu šķērsām, lai mūsu karavīrus atstātu slazdā.
VILKS
V
Davis deva iespeju izlukgrupai izvairities no sagraves.Secinajumi musu kompitence.
VILKS
V
DAVIS DEVA IESPEJU GRUPAI IZLAUSTIES...PROTIET TO NOVERTET ...Nepameta biedru ,DARIJA KAS KARAVIRAM PIIENAKAS . Neizpratne,noklusesana _ noved pie NICINAJUMA
VILKS
V
DAVIS . PILDIJA SAVUS PIENAKUMUS .KARAVIRS DEVA IESPEJU VIENIBAI SAGLABAT SAVU KAUJAS SPEJU .kas notiek pec tam ?
MacBeton
M
Tā te bezjēgā ir sapļūtīti 80 komentāri bet neviens nepajautāja kur bija viņu snaiperis. Noprotu ka bez nejauši garām lidojošajiem helikopteriem viņi būtu spiesti ieņemt pozīcijas ciematā kur droši būtu viegls mērķis talibu granātmetējiem. Tai brīdī visi bija noguruši un 1 spēku izsīkumā. Ja kilometrs jānorāpo ātrā solī tad brīnums ka tikai viens saļima. Ja būtu līdz snaiperis tad 20:7 pārspēku no afgāņu puses nemaz nebūtu izjutuši. Tapēc vienīgais jautājums ko šeit jāuzdod - KUR BIJA JŪSU SNAIPERIS?
jānis
j
RIP
jānis
j
nedomāju ka mūsējiem tur vajdzetu būt ,bet saukt viņus par slepkavām ,mīkstajiem vai vel ko citu ir amorāli tik pat labi arī jūs varējat būt Dāvja vietā ,labāk būtu priecājušies ka ir šādi cilvēki kas uz turieni brīvprātīgi brauc un kuru dēļ varat mierīgi sēdet savos mīkstajos dīvanos bez šādiem drosmīgiem cilvēkiem arī nebūtu profesionāla armija un tad arī jums komentētāji tikt šada ceļojuma iespēja būtu daudz lielāka.
māte
m
Redziet,viņi tur brauc labprātīgi pelnīt naudu.Neviens ar varu neaizdzīs svešā zemē kārtību ieviest,pie tam musulmaņu. Žēl,ka tā,taču ikreiz dodoties šādās misijās,pastāv ļoti liela varbūtība neatgriezties dzīvam. Ja mirsti par savu ZEMI,cita lieta,bet tā...Kādi varoņi? Ko jūs melšat !
skumji
s
Dāvis Darīja Savu Darbu. Nevajag spriest vajag tur būt vai nevajag.. Ejiet un balsojiet vai piketējiet un panākiet savu taisnību. Karavīrs Dara to ko LIEK Tautas Vēlēta Valdība. Dāvim un visai izlūkpatruļai PALDIES, un Lūdzu Piedotiet visiem tiem,Kuri Jūs un Jūsu Darbu nolej ar samazgām. P.S.Ieklausieties ko teica addiwanija un izlasiet vēlreiz pirms lieciet savu komentāru zem šī raksta...
tevs
t
taisniba ir viena. lai ta butu karaviru vidu ta ir sabiedribas labaka ...perspektivaka dala. esiet katrs sava vieta
es
e
arī tu nezini patiesību. Un tāda tukša apvainojumu mētāšana, balstīta vien uz personiskajiem pieņēmumiem "varbūt ka ir tā", ir vienkārši nožēlojama.
tevs
t
karavirs ta ir labako prioritae. ,katrs individs to nespes . latvija nav zilupe lidz jurai tas ir vairak , pratam neaptverams
taisnības nav
t
taisnības nekad nebūs - ne oficiālos paziņojumos, ne šādos majoru atklājumos. taisnību zina tikai mirušais. te izskatās, ka majors, kurš ir atbildīgs par 120 mūsu karavīriem, nav bijis spējīgs novērst karavīra nāvi. droši vien tā vietā, lai ierpiekš cītīgi pētītu izlūkziņas, no kurām ir atkarīgs pilnīgi viss kaujas laukā, viņš aizrautīgi lasīja delfu komentārus. tā vismaz izriet no teksta. bez tam izskatās, ka tādēļ šis majors piesedz savu pakaļu, jo šādi ietekmē izmeklēšanas gaitu. nesaprotu, kā pirms oficiāla izmeklēšanas slēdziena kāds te var mētāties ar faktiem. tas majors jau arī sēdēja siltā Meimanas kantorīti, nevis skrēja tos n-tos kilometrus. vēl jo vairāk izskatās pēc pakaļas piesegšaans tāpēc, ka man nav saprotams, kāpēc tik vēlu tur ieradās papildspēki. un vai vispār majors tos bija paredzējis? un kāpēc kādiem 120 cilvēkiem vēl vajadzīgs kaut kāds vietnieka amats - mums jau tā 12 miljoni izmaksā misija. tagad vēl liela nauda jāmaksā kādam majoram, kurš lielu daļu sava dienesta pavadījis kā prezidenta adjutants, bet nu mētā kruto "varoni". labāk sēdiet tur klusi un netraciniet tautu ar saviem varoņdarbiem, kas ir viena vienīga vietējo slepkavošana un mūsu tautas naudas izšķērdēšana.
tevs
t
doma.
tevs
t
cilveki ir dazadi .karaviru virsotne tiek izredzetie

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Militārajā hospitālī Vācijā miris Latvijas karavīrs

NBS sāk pārbaudi par Afganistānas misijā dienējušā karavīra nāvi

Kapelāns: Aizgājis karavīrs ar līdera dotībām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas