Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Maksa par apkuri draud pieaugt uz pusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
Mjā, tie, kas siltināja mājas cerēja, ka viņiem būs mazāki rēķini, bet sakarā ar tarifu pieaugumu viņi maksās tikpat cik iepriekš par nesiltinātu + kredīta maksājums visu cauru gadu, arī tagad jūlijā, ja kas:)))) Jebkurā gadījumā iedzīvotājiem ir jārēķina apkures izmaksas un jādomā, kā tās pavilkt. Daudzi nesaprot, ka apkures izmaksās ietilpst arī kredīta maksājums, kas to visu siltuma rēķina ietaupījumu aprij un vēl pavelk uz augšu. Pie pieaugošiem tarifiem tas siltinātājs vispār iet mīnusos. Ja nesiltinātāji baro monopolistus, tad siltinātāji baro monopolistus, otkatu shēmotājus un bankas piedevām. Ja var nosiltināt par pašu līdzekļiem bez banku aizņēmuma un vēl savējie kādu daļu darbu veic, tad varbūt šis pasākums ir rentabls. Bet tiko gala patērētājam ir jābaro ar saviem maksājumiem tik milzīga ķēde visādu liekēžu, tā izmaksas lido debesīs.
Taisnigs nodoklis
T
Akcizes nodoklis ir taisnigs - tam japaliek! Kas vairak kurina vairak maksa! Beidzot kads saks varbut domat no kurienes emergija rodas un kam ta nauda paliek, tad varburt beidzot sasprings uz pariesanu uz skeldu, biogazi, attistis vietejos elektribas razotajus un SILTINAS! Akcizes nodoklis ir jedzigakais un talredzigakais nodoklis kads vispar mums Latvija ir!
x
x
Taisniba. Katrs Latvija sarazotais kw bus no svara lai tiktu vala no gazprom. "jādomā par atjaunojamo energoresursu izmantošanu". Ko tur domāt, jau cik gadus jūs domājiet. Pietiek barot un baroties no Gazprom, jātaisa biomasas koģenerācijas stacijas kā to dara skandināvi. Tad arī laukos cilvēkiem būs ko darīt!!!!
.............
.
"Smerdelis paliek smerdelis", teica Oldvāvere un iedzina to alā....
Lelle
L
Cerams ka tad tauta izies ielās.
ieteikums
i
Ja nav ko teikt, tad nav ko piesaarnjot komentus.
ieteikums
i
Tagad neviens nekaadu latu par siltumu nemaksaa, jo ir juulijs. Bet rauduljiem tomeer ir tikai divas iespeejas: vai nu atsleegties no neta un paardot kompi - taapat neko vairaak kaa rakstiit rauduliigus komentus uz taa neprotat - vai beidzot saakt straadaat. Gan vienaa, gan otraa gadiijumaa atradiisies nauda reekjiniem.
eksis
e
ar šādu gāzes tarifu siltināšana kļūs par 25% rentablāka un siltuma rēķins kopā ar kredītmaksājumu jau būs mazāks nekā maksa par siltumu nenosiltinātās mājās. Kā saka, taisi ragavas vasarā ...
hahaha
h
Nu to nu gan Tu negribētu... Ja nav sajēgas par enerģijas cenām, tad nav ko piesārņot komentus.
Teodora
T
Tā kā regulāri ielūkojos ne tikai LV internetā, tad jau pirms kādiem 2- 2,5 gadiem lasīju (citur) rakstiņus par to, ka gāzes cena tikšot sacelta pasakaini augsta un nebūšot uz to ilgi jāgaida. redz, ka taisnību tur rakstīja.
e.
e
Kādēļ tagad raudāt, ja daudzas pašvaldības pašas pārgāja uz gāzes apkuri, atsakoties no vietējā kurināmā? Varu nosaukt konkrētus piemērus.
krā
k
To gazprom vajadzētu uzlaist gaisā kopā ar pretīgajiem LV politiķiem.
Tu, smerdeli,
T
apjēdz ko runā! Internets maksā kādus 5 ls/mēn., bet siltums iet vairāk kā lats kvm jau tagad un kas būs kad divreiz palielinās?! Desmitkāršosies bomžu skaits! Nu kādam vajag šo zemi iztīrīt no strādīgās latviešu tautas. Jautājums:kuram?
ieteikums
i
Vins ir raudulis un nekauniigs melis, jo izfantazee neesosu statistiku un pasniedz kaa faktus.
37.45%
3
Jau tagad salīdzinot ar martu, tarifi par siltumu Rīgā palielinājās jūnijā par 37°.45%

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas