Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Mākslas, mūzikas un sporta skolu nākotne uz pašvaldību pleciem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvija uz kredīta...
L
Partija bij saukta Tauta, līgo, līgo, Īstenībā tautu slauca, līgo, līgo. Neņemiet to visu ļaunā, līgo, līgo, Tautas kalpiem kauna nava, līgo, līgo. Demakova nebij stulba, līgo, līgo, Miljonos peldēdama, līgo, līgo. Tēvzemieši, tēvzemieši, līgo, līgo, Tēvzemīti aizmirsuši, līgo, līgo. Partija, kas bija pirmā, līgo, līgo, Tautu slauca arī pirmā, līgo, līgo. Kredīti no Eiropiņas, līgo, līgo, Kūpēdami izkūpēja, līgo, līgo. Kalvītim bij trekni gadi, līgo, līgo, No latvju sviedriņiem, līgo, līgo. Jaunais laiks kazu slauca, līgo, līgo, Kas jau bija izslaukta, līgo, līgo. Zemniekpartija mums bija, līgo, līgo, Zemniekus tik aizmirsa, līgo, līgo. Mūsu zemes bāleliņi, līgo, līgo, Neprot valsti pārvaldīt, līgo, līgo. Tautas kalpi zagt nezaga, līgo, līgo, Tomēr valsts bij izzagta, līgo, līgo.
Saeimu mēslainē
S
Tautas kalpi Saeimas namā, līgo, līgo, Snaudoļot i snauduļoja, līgo, līgo. Šlesermakā miljoni, līgo, līgo, Tautas sviedriem slacīti, līgo, līgo. Šķēlīte pa šķēlītei, līgo, līgo, Tautas mantu savāca, līgo, līgo. Godmanītis bāleliņis, līgo, līgo, Latvju zemi izšeptējis, līgo, līgo. Raimondpauls ar savu tauri, līgo, līgo, Atbalstījis kāršu auri, līgo, līgo. Zemniekroze likvidēja, līgo, līgo, Visu, visu, ne tik savu, līgo, līgo. Imantkalniņš Saeimas namā, līgo, līgo, Savu tautu nesaprata, līgo, līgo. Saeimasdaudziņš savā grozā, līgo, līgo, Likumīgi iegrozīja, līgo, līgo.
Līgo
L
Latvju zeme brīņišķā, līgo, līgo, Ar cilvēkiem visjaukākiem, līgo, līgo, Saeima mums visdumjākā, līgo, līgo, Valdība visstulbākā, līgo, līgo, Tautas naudu izšķieduši, līgo, līgo, Dzīvojam uz parāda, līgo, līgo.
tutū
t
Šīs skolas ir ļoti dažādas, jo galīgi ne visās skolās primārās ir sekmes un zināšanas. Diemžēl! Nav nevienam noslēpums, ka tieši pirmās pakāpes mākslas un mūzikas izglītībā ir spiesti strādāt tie, kas nekur citur par darbu sapņot nevar, jo ir vai nu gadījuma cilvēki mākslā, vai neveiksminieki.Viss atkarīgs no direktora. Ja direktors uzskata, ka jebkuram, kurš vispār īsti nemācās, nav ieinteresēts, diplomu dod par neko, jo skolai "taču plāns!", tad tā ir viena negatīvā valsts naudas liekā šķērdēšanas puse, un, izrevidējot šīs skolas NO MALAS, būtu jāpanāk, lai labākie skolēni un labākie skolotāji paliek. Diemžēl dzīve rāda, ka labākie skolotāji šajās skolās nav diemžēl jaunie, jo tas ir diezgan liela laika jautājums. Ja nu vienā rāvienā visi atbrīvosies no pensionāriem, tad tas līmenis, ar kuru lepojāmies visā pasaulē un par kuru mūs visi apskauda, tūlīt arī sabruks. Cik dzirdams, cīņa par palikšanu darbā nu iet asiņaina un skaudra. Katrs, nedomādams ne par valsti, ne par zināšanām, ne par talantiem vai valsts nākotni, gatavs UZ VISU! Atkal iespēja parādīt visā spožumā degradētās sabiedrības melnākās īpašības...
Revolucionars
R
Buržuji ir jāpadzen!
inaina
i
pašvaldībām jāuzņemas atbildība par itin visu!!!! Bet pašvaldības taču nepārvalda naudas resursus!!!Kur tās ņems līdzekļus??? Jau tagad tie pietrūkst elementāro funkciju veikšanai. Iesaku noskatīties WWW.zeitgeistmovie.com Laikam tikai dzirdot šajā filmā teikto, varam sākt saprast,kas notiek šeit Latvijā.
greshka
g
100% Piekrītu murgam . Īsts murgs budžetā taču ir 4. miljd. vai 0.Ls. Kas tad no bērniem izaugs ( Spēks ir prāta ne vaig ) Gribēt domāt kad ministriem ar prātu viss kartībā.
murgs
m
tā izklausās, ka drīz aizslēgs visu Latviju - izbraucot no Igaunijas būs uzreiz Lietuva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas