Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Maksu par dienesta auto noteiks atkarībā no motora tilpuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
nevajag steigties, gan jau arī datoriem pienāks laiks
Nika
N
Un kāda vispār tur valstij un VIDam ir daļa, ja privātfirmai piederošu auto boss atļauj paņemt savam darbiniekam, lai tas māti uz poliklīniku aizved vai bērnu no dārziņa savāc?! Tad vajag arī juridisku personu datorus aplikt ar tādu nodokli, jo es, piemēram, šobrīd to izmantoju personīgam vajadzībām - t.i., sašutusi rakstu komentāru.
jocīgais
j
tur jau ir tas nesmukums , man kaa firmas autiņa izmantotaajam atvelk nodokli no algas , bet naudu ta nesaņem auto iipašnieks bet valsts , a es tik zaaģeeju ar iipašnieka degvielu , pa 22 ls es ne tikai smago nolikšu bet makšķereet un seenees aizlaidiišu , a uz taa reeķina valsts uzvaaraas , va nav jociigi???
Человек
Ч
tad kad valsts saliks savaam mashiinam GPS un reaali aaks kontroleet kur, kas kad un kapeec brauc un saaks draazt par fiktiivaam celazimeem, privaatajiem braucieniem - tad arii buushu gatavs maksaat to nodokli. a pagaidaam - jebkaadiem liidzekljiem nemaksaashu.
anonīmais šakālis
a
mono » Juris 14:37 Nu un kāda iemesla pēc firma, kas ar savu darbinieku rokām ir nopelnījusi auto, nevar to izmantot jebkādām iespējamām darbībām pēc saviem ieskatiem? Katru santīmu, ko firma samaksā par auto, kāds darbinieks ar savām rociņām ir nopelnījis. Šim likumam būtu jāattiecas tikai un vienīgi uz budžeta iestādēm, nevis privātfirmām. ------------------------------- Tāpēc, ka nodoklītis par šo summu nav samaksāts vispār nekāds, pat pvn nav, bet auto izmanto personīgām vajadzībām, gūst labumu, kas ir apliekams ar nodokli. Es savu aldziņu arī ar sav;am rociņām un galvu nopelnu, bet maksāju, gan pvn, gan sociālo, gan ienākuma nodokli. Viens likums, viena taisnība visiem!
Prieks par Latvijas Muurniekie
P
Lindas Muurnieces bernu vadasana uz skolu ar ministrijas transportu turpmak nodoklumaksatajiem sanaks letak... Prieks gan par nodoklumakstajiem gan par Murnieces berniem ganpar pasu Murnieku gimeni, kas nu vares pavisam legali un neierobezoti dienu no dienas izmantot operativo transportu samaksajot tikai paris taksishu tarifus menesii...
jāpadomā
j
Dīvainas summas, ja ņem vērā ceļa nodokļa lielumu. Droši vien bez šis maksas, būtu jāsedz arī daļa no ceļa nodokļa
citāts
c
«Pamatprincips ir, ka dienesta auto nodokļa likmes ir salīdzinoši zemas, bet to maksā visi [juridiskās personas], ja vien nepierāda Valsts ieņēmumu dienestam, ka automašīna nav lietota personīgām vajadzībām,» iecerētās izmaiņas klāstīja FM pārstāve Tātad- maksā visi- vienalga- vai brauc vai nebrauc.Un- pierādīt to, ka tomēr nebrauc- ir tik sarežģīti(zinot mūsu ierēdniecību)- ka -piespiedu kārtā maksās visi. Arī tad- ja auto vispār nebrauks. Uzņēmēji vēlreiz maksās par savu auto(jo darbs 17.00 beidzas tikai klerkiem), bet visādi tur pašvaldību un valsts darboņi tikai iegūs- samaksā pāŗdesmit latus mēnesī un glauns autiņš viņa rīcībā!
who cares
w
Inčīgi, kas tā tāda par modi, nodokli, kas bija miris jau tā izdomāšanas brīdī visu laiku reanimēt un mocīties?
mono
m
Nu un kāda iemesla pēc firma, kas ar savu darbinieku rokām ir nopelnījusi auto, nevar to izmantot jebkādām iespējamām darbībām pēc saviem ieskatiem? Katru santīmu, ko firma samaksā par auto, kāds darbinieks ar savām rociņām ir nopelnījis. Šim likumam būtu jāattiecas tikai un vienīgi uz budžeta iestādēm, nevis privātfirmām.
snowball
s
Pilnīgi piekrītu, ka vajag vēl vienu grupu 1,5-2,0 litri ar samērā zemu nodokli, un visu kas ir virs diviem litriem vajadzētu ar diezgan smagu likmi aplikt
oma
o
Sakiet lūdzami,vai šajā nodoklītī iekļauts arī iestādes benzīns,ko patērēs piem.valsts ierēdnītis?
Guntis
G
Visas šīs likmes ir valsts ierēdņu labā un lai pačakarētu vienkāršos mirstīgos.Vidējā grupa vispār ir nonsenss un tā būtu jadala divās vai pat trīs daļās ar atsevišķām likmēm. Nevar salīdzināt 1,6 Opelīti ar 3,5 kruto džipu.Godīgāk būtu grupu 1,6 līdz 2,0 izdalīt atsevišķi, un arī atlikušo 2,1-3,5 pārdalīt uz pusi, tad vismaz būtu jēdzīgāk un vienkāršai tautai saprotamāk.
Juris
J
Jau pagājušo gadu ieteica šādi, ka vajag maz, bet maksā visi. Beidzot normāli. Vēl var diskutēt par robežām, bet esot godīgi atzīstam, ka izmantojam auto personīgajām vajadzībām, tāpēc jau cepšanās. Mēs uzņēmumā maksājām iepriekšējo nodokli, tāpēc jūtamies apmierināti, ka nodoklis samazināsies un jūtami.
Uzmanibu, korupcija!
U
Gaiļezera slimnīcas audi Q7 - tipa "atra palidziba") (Valsts īpašums, kas tika iegādāts par 85000 ls !!!) Slimnicai vajag tadu auto? Bet nekādus protestus! Plāna operācijas pa maksu! Nekas, kārtējo reizi piedosim! Tauta, patrioti, dejojam un dziedajam! Ram tai - ri - ri - la - la - la !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas