Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Māmiņu klubs: bērnu dzimstības vietā valdībai ir plāns Latvijā iedzīvotājus ievest

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bud
b
Speciga religjiziotate+maza(vai neesosha) izglitiba sievietem+mazpieejami pretapaugljoshanas lidzeklji+nabadziba=liela dzimstiba. Varbut Latvijai vajag njemt piemeru no islama valstim?:)
/bud 30.03.2011 19:00
/
Sievietes nejutas droshi ne finansiali,ne emocionali un tie ir pirmie noteikumi,lai sieviete veletos(ja,sievietei ir javelas!) dzemdet bernu -==================== Islāma pasaulē sievietes gan jūtas drošas.
Jānis J.Dimants,Jr.,M.D.
J
Dzīves mācība un ētika ir jāmāca skolās. Mūsu jaunie cilvēki ir jāsagatavo dzīvei. Tikai tad mēs redzēsim rezultātus nakotnē. Visiem spēkiem ir jaceļ apziņa un pašapziņa sabiedrībā - cilvēkos, ka mums ir vajadzīgi bērni, kā to jau ir aicinājis mūsu valsts prezidents V. Zatlers.
Jānis J.Dimants,Jr.,M.D.
J
Problēma ir: zemā dzimstība Latvijā. Latvijas valdība un Saeima nekad nav veicinājiši dzimstības augšupeju Latvijā, jo nav politiskās, nedz morālās gribas. Un ko tur runāt par politisko atbildību. Tādas vispārīgi nav. Tie ir tukši vārdi , ko politiki svaida apkārt, pat neapzinoties par ko runā. Esam tik daudz izdevību palaiduši garām neizmantojot Eiropas Savienības struktūrfondus Sajā jomā. Te lielā mērā jāvaino un ir vainojama Veselības ministrija ar visu lielo birokrātu aparātu. Arī neesam izlietojuši rezerves fondu mazākiem, bet tik nozīmīgiem un svarīgiem projektiem, kā Latvijas spermas bankas gadskārtējai uzturēšanai - neauglības ārstēšanai. Mēs esam ļoti neizveicīgi un neizdarīgi. Ar dziedāšanu un dancošanu netiksim cauri.
bud
b
Latvija neviens nebus jaieved. Razjoshana tachu ir praktiski neesosha. Kam tad tie arzemju stradnieki bus vajadzigi? Un pie zemas dzimstibas ir tieshi vainiga ekonomiska situacija. Un ari protams-latvieshu virieshu emocionala brieduma neesamiba. Cik gjimenes Latvija izjuk delj,ta ka virieshi krapj savas sievas un draudzenes? Sievietes nejutas droshi ne finansiali,ne emocionali un tie ir pirmie noteikumi,lai sieviete veletos(ja,sievietei ir javelas!) dzemdet bernu.Tapec ari priekshroka tiek dota pretapaugljoshanas lidzekljiem nevis bernu dzemdeshanai. Palasot mammamuntetiem.lv forumu var skaidri redzet,ka shobrid stavokli ljoti daudz paliek ljoti jaunas meitenes(17-18 gadi)-delj neuzmanibas. Vel nav pabeigushas vidusskolu,draugs tadas ir pametis(pec tam,kad ir atklajis,ka meitene ir stavokli),meitenju vecaki solas palidzet ar berna audzinashanu. Izglitotas sievietes gaida lidz 30 gadu vecumam,kad ir spejigas pat vienas ar savu darba algu nodroshinat savam bernam iztikshanu.
ha
h
Pasaule jau tā ir pārapdzīvota. Un iedzīvotāju skaits katru dienu palielinās par 100 000.
Viena
V
Izskatās, ka liela daļa no komentētajiem dzīvo savā izdomatā pasaulē vai joprojām uz apkārtējām norisēm raugās ar padomijas cilveka acīm, kas nebūt nav tās redzīgākās, kad jāsāk ieraudzīt atšķirības, kas ievērojami rāda šodienas dzīves citādību, salīdzinot ar padomju gadiem. Ja valsts vara šodien spētu nodrošināt savus (vēl šeit palikušos) iedzīvotājus ar darbu (omei un četrbērnu /// u.c. tajos laikos par darba un samaksas trūkumu nebija jāsatraucas, tik tas kaut kā te lejot žultīti ir aizsamirsies...), tad es arī būtu starp tiem, kuri pat teiktu : atcelt bērnu pabalstus,- bet tagad valdības rīcība ir ne tikai amorāla , bet pat noziedzīga pret tautu, kā tādu, arī kopumā, Par to valdībai un co, protams, nospļauties, kā jau redzam vilku un jēru blēšanā pārējo ziņu tekstos.
Dzens
D
Nu labi, valdība visu dara nepareizi. Tad esi tik laipns un uztaisi mums sarakstu - kas valdībai būtu jādara, lai varētu samaksāt lielākas pensijas, palielināt pabalstus, palielināt naudu veselības aprūpei utt. Citādi tāda īsteni latviska vaimanāšana sanāk. Turklāt nevajag arī aizmirst, ka šī valdība nav nokritusi no debesīm un to mums nav uzsūtījuši ļaunie krievi vai amerikāņi. Paši tādus cilvēkus esam ievēlējuši. Kur bija prāts, kad gāji pie vēlēšanu urnas (protams, ja gāji, ja negāji, tad arī nav morālu tiesību tagad vaimanāt).
Arnis
A
mūsdienās pats sevi knapi var uzturēt kur nu vel bērnus, tāpēc bez pabalstiem un stabilitātes sajūtas dzimstība neuzlabosies, pabalsti dod gan diezgan ievērojamu stimulu dzimstības pieaugumam, kaut vai paskatieties uz Igauniju. Jo ģimenes ar bērniem gan darba tirgū, gan finansiālā ziņā ir daudz sliktākā situācijā nekā personas kam nav bērnu. tad kāpēc radīt sev problēmas pasliktināt savus dzīves apstākļus un radīt bērnus, nākamos nodokļmaksātājus kam bus jāuztur arī tie pensionāri un personas kam nav bērni bijuši un salīdzinoši dzīvi nodzīvojuši bezrūpīgāk.
Agris
A
Valdiba dara vissu kas iespejams to spekos, lai Latvijaa paliktu mazak cilveku. Lai cilveki izbrauktu uz arzemeem,jo tad tie sutis naudu uz Latviju,vares tiem izdomat ka papildus uzlikt nodoklus ko vares atkal savas kabatas sabazt.
Krievs Latviešiem
K
Ir svarīga tautas KOPĒJA ENERGIJA -ta var mainīt Latviju un pārvērst to par bagātu un gudru valsti. Bet tas ir iespējāms tikai tad, ja tauta ir vienota. Bet tauta ir sašķelta, tāpēc nav kopējas tautas enerģijas, kura virza pozitības pārmaiņas, uzstāda mērķus, kontrolē varu, vienoti izvirza, vienoti soda vai atbalsta un piedalās. Sašķēlts = vājš, bezspēcīgs un nabags. Vienots = stiprs, ietekmīgs un bagāts.
Bravo!
B
Jāturpina apspiest katra iespēja radīt nevajadzīgus un sabiedrībai dārgus (jāsamazina pabalsti, jālikvidē darba vietas, jāpalielina elektrības u.c. maksājumi ģimenēm ar bērniem un it īpaši daudzbērnu ģimenēm, jāstimulē izceļošana reproduktīvajā vecumā). Nio iedzīvotājem atbrīvotu Latviju varēs pārdot izdevīgāk. Vieglāk būs pārliecināt sabiedrību, ka trešās passules neizglītotie pilsoņi. Uz priekšu, Dombrovski! Tā turpināt!!!
Krievs Latviešiem
K
.Tev taisnība, tikai papildināšu - un tie nāks arī ar SAVU VALDĪBU!!! -------------- :))) Apmēram tā. Tik tālu, visdrīzāk, neaizies. Bet visu demografisku un kultāras vidi tas fakts izmainīs uz visiem laikeim.
Viena
V
Pirmkārt, kundze, bērnus visas sievietes, atvainojos pārejiem, "izpirž" vienādi, vai tai būtu 10 vai 1 mazulis, tas tā. Pie tam normālas sievietes bērnus audzina, bet jūs "audzējat", laikam jau kā dārzeņus un labību, tas jūsu dzīvesveidam laikam tuvāks termins... Kā arī noprotu, ka jūs nespējat tikt līdzi normalai sabiedrības attīstībai, tādēļ nav ne mazākās nojēgas par šodienas sabiedrības un valsts prasībām pret bērniem un ģimenēm, kurās ir jāizaudzina gudri, strādīgi un atbildīgi sabiedrības locekļi, nevis pagasta točkas stūra stutētāji dēļ "audzēšanas metodes" piekietošanas praksē.
uhuuu
u
Tev taisnība, tikai papildināšu - un tie nāks arī ar SAVU VALDĪBU!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas