Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Māmiņu klubs: kristīgajai mācībai bērnudārzos nav vietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teetis
T
Cik saprotu, kad "ateists" pannem rokaas ASV dolaaru, un ieraugot tekstu "IN GOD WE TRUST" tad vinnam taas saak triiceet, valoda paliek raustiita un ar saucienu "****, atkal kritiessi" tiek mekleeta tuvaakaa kraasninna dolaara sadedzinaassanai un bakteriaalaas ziepes roku sskkiistiissanai.
Dziesma
D
Mūsu bērnu dārzā Lēļina bildes bija uz visiem stūriem un audzinātājas teica "Viņs ir mūsu dievs". Un visiem bija labi- neviens neprotestēja.
draudzes locekle(no laukiem)
d
Cerība uz Pastaro Tiesu, kur katrs pēc nopelniem saņems.
Elīzabete otrā
E
Kristieši ir nopietni un nosvērti ļaudis, un trako trakošana viņiem (labākajā gadījumā) stipri vienaldzīga šķiet.
jumors
j
Par to, vai bērnu ar kaut ko var "nozombēt". Mans mazais dēls gāja bērnudārzā pēdējos padomju varas gados. Un vienu rītu pie brokastu galda kļuva ļoti domīgs, skatīdamies uz sieriņu"Mazulis". Kad paprasīju, par ko doma- atbilde bija= "Tos sieriņus bērniem laikam arī Ļeņins taisa!" Smieklus valdīdams, pajautāju=- kāpēc viņš tā domā, atbilde bija "Viņš ļoti mīlēja bērnus". Tā ideja arī nāca no bērnudārza, bet ne es gāju karā, lai manu bērnu "nezombē", ne puisis līdz mūža galam ticēs Ļeņina bērnu mīlestībai.
un
u
šitās māmiņas laikam pirmās rindā pēc pabalstiem?
ann
a
pilnīgi aptaurētas māmiņas, labāk jau nu pārsaukties par Mačalku klubu. Atzinība bērnudārzam. Kas ta, baznīcā nav laulātas, bērnus nav kristījušas? jeb tas mums bija Vientuļo māšu klubs, tad gan varētu saprast.
...
.
Drusku nobrīnījos par Ievas tekstu 00:48, ka svarīgāk esot iemācīt bērniem "nešmurgāties ap ēdienu, jo citādi daudzas mammas paliekot resnas no tā, ka apēdot to, ko bērns nav apēdis". Kas ar šito vispār bija domāts?? Bērns var apēst tik, cik viņš tai brīdī var apēst, nevis tik, cik pieaugušais uzlicis. Un vēl - no visiem regulārajiem "Dienas" lasītājiem labi zināmā Ievas bēdīgā dzīves stāsta atceros detaļu, ko viņa ir pieminējusi, ka tolaik bijusi "paresns bērns". Nu, bet varbūt tāpēc arī bija "paresns bērns", ka bija "iemācīta nešmurgāties ar ēdienu", bet štopēt iekšā visu, cik tik var un vairāk nekā var?... :(
īstie letiņi
ī
Kriestietībai vispār nav vietas Latvijā -pagāni esam un pagāni nosprāgsim, un elle mūsu mūžīgā mājvieta. Un cik labi, ka Dieva nav un ir tikai velns!
f
f
02.10; Latviešu (baltu) valoda un kultūra ir no pirmsšumeru laikiem.
teikts tak jau
t
Nekādām reliģijām skolās nava vietas.
alberts
a
Laikam tev vairak patīk "marksisms-ļeņiņīzms",kuru kala ar spēku mūsu skolniekos un studentos,no kurieneas arī izauga tadi "krievšvauksti".
f
f
09. 50! Tu esi īstais "vecis"! Bībelei nav neviena punkta, ko likt pretī!
Pelēkais Vilks
P
Nespīdzini nabaga Cirku. Domāšana var pārlieku sapūlēt netrenētu prātu.
Pelēkais Vilks
P
Kristīgā vērtība: tev būs tikai vienu dievu turēt priekš sevis. Es kā neticīgais, dieva nolādētais sātana radījums, kuram jādeg elles liesmās zem augšminētā steitmenta "neparakstos". Taču zem citām, kristiešiem zemākām bet visiem cilvēkiem kopīgām vērtībām, par nezagšanu, nenogalināšanu un tēvsmāmiņas godāšanu, parakstos no "visas sirds".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas