Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Manifestācijā runās arī aktrise Jančevska un basketbolists Helmanis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
upe
u
tai brīdī, kad lāčuks Dombrovskis būs dabūjis starptautisko aizdevumu - tautpartijieši ar mākoņtēva svētību tūlīt šūpos valdību un grūdīs to nost no siles, kurā atkal ieripojusi nauda. Varu saderēt uz kasti šampanieša.
Locis
L
Cepuri nost Krīgera priekšā, kurš vienīgais šajā partiju šļurā ir paturējis savu mugurkaulu. Gan par to parakstu paldies, gan par manifestāciju. Nevienai partijai nepaklanījās, kaut gan šaurpierīši tieši par to viņu arī nospārdīs. Vispār apbrīnoju viņa izturīgumu, citi jau sen būtu vai nu salūzuši vai nopirkti.
Econ
E
Interesanti, par ko runās - par tikko notikušo vēlēšanu rezultātu, kad nozīmīga daļa Rīgas pilsoņu nobalsoja par buldozeru vai par to, ka ļoti ilgu laiku vairs neatgriezīsies laiks, kad neko neražojot un smagi nestrādājot, varēs nopelnīt lielas naudas summas. Vispār ballīte ir beigusies (tajā skaitā basketbolistiem, kas tik ilgi dzīvoja uz nodokļu maksātāju rēķina, nevis uz sponsoru), budžeta iēņēmumi krīt arvien vairāk, tātad arī dalāmā ir mazāk, bez tam ievērojami mazāk.
ABC
A
Vai Kalvītis tur būs? Labprāt iespļautu viņam abās acīs.
aci pret aci
a
Protestus labprāt uzklausīs un ar tautu tiksies: TP birojs - Basteja (tagad Meierovica) bulvāris 1. LC birojs - Elizabetes iela 2.
greshka
g
Tautai ir tiesības uz mītiņiem manifestācijām Bet tāds čalis kā Krīgers izmanto stulbus argumentus tam ko pats dara . Protams Dombrovska valdība izmantoja vieglāko ceļu algu un pensiju apcirpšanu tai vietā lai raktos valsts pārvaldes izdevumos. Bet Repše un Dombrovskis solīja strādāt kopā ar sociālajiem partneriem lai izrevidētu visu kas valstij nav vajadzīgs'. Un kas ir par auniem tad pasaki kaut vienu argumentu kāpēc tu varētu balsot par Šleseri. Es to nekad nedarītu bet kāds to dara un viss turpinās no jauna..
asiņainais punduris
a
labi runā..es arī esmu ar mieru tur aizvilkties lai parakstītu kolektīvu iesniegumu maizītim ar lūgumu ierosināt kriminālprocesu par valsts izlaupīšanu un izputināšanu.. tās runiņas itīpaši padzīvojuša basketbolista izpildījumā, lai klausās tādi paši basketbolisti..
pūļa izpriecas
p
Tie, kas taisās rīt iet uz manifestāciju, ir dīkdieņi, kas saskries patraucēt Dombrovskim dzēst ugunsgrēku, ko godmanis ar abiem drauģeļiem sarīkoja pēc tam, kad iztukšoja banku.
manliekās
m
ka ja taisītu manefestācijas, tad tādas ar arodbiedrības ziņu ļoti aktīvi un plaši bija jātaisa jau Kalvīša laikā -par Gaismas pili, koncertzāli , Dienvidu tiltu un citām dažādām cūcībām kā arī par Parex jau rudenī. Tagad, kad viss jau noticies un tiek dzēstas tikai smagās sekas, katrs gudrs manifestēties.
auza
a
Aktriseem shoreiz vajadzeeja pakluseet,jo redz kaadaa ieprieksheejaa reizee Rezija Kalninja taadus manifesteetaajus un runaataajus nosauca par aitu baru.Jautaajums,kaadu labdabiigu dziivniecinju bars buus shii manifestaacija? Es gan neieshu,kad valstij ir gruutiibas,daudziem cilveekiem ir finansiaalas gruutiibas,kuraas neviens nevarees paliidzeet. Neticu,ka tiks ieveerots slavenaa klasikja Geetes noveeleejums: JA RUNAA,tad tikai patiesiibu! pATReizeejaa briizha valdiiba ar Dombrovski vadiibaa,kaa arii prezidents Zatlers kopaa ar partiju un socialaa taisniiguma paarstaaviem ir ilgi un dikti analizeejushi situaaciju un atradushi protams,ka gandriiz visiem nepatiikamus naudas ieneemumu samazinaajumu,bet citi varianti veel saapiigaaki. Man miinus 10%;sievai arii gan no algas gan 70% NO PENSIJAS:Bet dzirdeeju,ka vienai jaunai sievietei staavoklii,viirs dzer un ir atlaists no darba,kas viniem paliidzees un kas ir vainiigs.Ljoti daudzi arii jaunieshi,miil pamaaciit citus,bet vai pats esi to dariijis.No katra indiviida labsajuutas,praata,darbiibas un goda kopaa saliekot ir muusu valsts.Visiem no liela liidz mazam jau no rudens bija skaidrs,ka ieneemumi buus jaasamazina lielos apmeeros,Godmanja valdiibas locekli pat baidiijaas to iesaakt.Paldie dievam DOMBROVSKA VALDIIBA sho nepateiciigo darbu ir uzsaakusi un veel tuuliit jaasaak veidot efektiivs 2010 gada bilance,kur arii atkritiis daudzas nevajadziigas funkcijas un finanses.Apvainot patreizeejo valdiibu,prezidentu,soc.partnerus melos ir vairaak kaa nelietiigi.Kursh gribeeja zinaat un saprast,tas arii zinaaja.
J.Biotops
J
Prātīga meitene.
forši
f
Kāpēc cilvēkiem iegalvo, ka viņi ir stulbi un auni?? CIlvēki nav stulbi un auni! Tautas politiskā izglītošana ir uz valdības sirdsapziņas. Valdībai ir jāseko tam, lai valsts un tauta ir pasargāta, pārtikusi un apmierināta. Kāpēc cilvēkiem, kuri maksā nodokļus un uztur valdību, kuras darbs ir godīgi pildīt savu darbu, ir vēl galu galā jāpaliek par stulbeņiem, un jādzir runas, ka vajadzēja domāt agrāk? Līdz šim notika iedzīvošanās uz tautas apmānīšanas un nezināšanas rēķina. LAtvijā ir ļoti liela daļa cilvēku, kam vairs nav ko zaudēt. Tie, kas taisās rīt iet uz manifestāciju, ir vēl palikušie, kas cenšās kaut ko mainīt, pārējie jau ir ceļa jūtīs uz aizbraukšanu!
ABC
A
Domāju, ka šo pasākumu organizē TP. Galvā slimam jābūt, lai atbalstītu budžeta izsaimniekotājus un tautas saimniecības sagrāvējus. Riebekļu banda.
meitene
m
es personīgi biju uz visiem referendumiem un visām vēlēšanām. bet uz šo manifestāciju neiešu, jo uzskatu, ka a) tā ir manipulācija ar tautu, b) tā ir valstij kaitnieciska, c) beigās tāpat nekādas jēgas nebūs. un visbeidzot netaisos piedalīties pasākumā, ar kura palīdzību visādi krīgeri cenšas demostrēt savas ambīcijas.
Q
Q
Nesapratu, kas tur tāds vai slikts? Vajadzēja kā Armandam interesēt arī koka?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas