Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Manu meitu apbedīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ludmila
L
Latvijā laikam gan vēl ilgi dzers, nodzersies, izvaros, noslepkavos, bezatbildīgi dzemdēs, pametīs, dzemdēs un atkal pametīs un iespējams, ka sāks piešķirt mātes - varones nosaukumu kā daudzām nežēlīgā darbā nomocītam vairumdzemdētājm - lopkopējām , t.s. slaucējām operatorēm! Bet TIEm, kuri izvaros, nožņaugs, sagriezīs gabalos, KO ar tiem ............................................................ ......................................
pax
p
Atkārtots lūgums Dienai novākt šo maniaka portretu ! Lūdzu Jūsu viedokli, kāpēc ilgstoši, pēc noziedznieka apcietināšanas slepkavas portrets tiek konsekventi ievietots katrā Dienas numurā?
apache
a
Noteikti to fotogrāfiju vajag atstāt un labi izpētīt. Un tām kundzītēm, kas te raksta, ka nevar skatīties - atcerieties savu laimīgo bērnību - tieši tādi džeki jums taču visvairāk patika, vai ne?
jaa.jaaaa!
j
nu taads kroplis....
atbildība
a
Grantiņu nogalināt nav grūti pirms tam Lieljuksis "papētīs" ko Grantiņš vēl būtu varējis izdarīt lai "tiktu atklāti" pēc iespējas vairāk neatklāto noziegumu BET ADEKVĀTI BŪTU 1) atzīties, ka GRANTIŅŠ IR SMAGI SLIMS , KURU VALSTS NEPROFESIONĀLIE DIENESTI NOZIEDZĪGI NE-UZRAUDZĪJA ATBILSOŠĀ VEIDĀ 2) sodīt VISUS Grantiņa izvarotājus UN citā veidā viņa smagi slimo psihi vel vairāk kropļotājus 3) smagi sod'it visus atbildīgos dienestus, kas NESPĒJA NOTEIKT VIŅA PATEISO STĀVOKLI UN BĪSTAMĪBU!
Kasandra
K
Tik daudz sašutušo, ka raksta par izvarotāju un slepkavu! Ak, jā, labāk par sliktām lietām nedomāt, mēs taču esam tik tikli un tīri, ka tik kāda draziņa no raksta nepielīp. Un nav ko analizēt. Lai jau arī turpmāk radinieki neziņo par pazudušiem cilvēkiem un mierīgi dzīvo tālāk, policija nenopratina visus lieciniekus un maniaki turpina nākt ārā no cietumiem pēc dažiem gadiem, turpinot izvarot, graizīt un slepkavot. Šī nolāpītā vienaldzīgā balto piedurknīšu sabiedrība!
dabasdraugs
d
Tuvinieki nemeklēja tāpēc, ka mūsdienās daudziem cilvēkiem, it īpaši laukos, nemaz nav nekādu tuvinieku, katrā ziņā ne tādu, ar kuriem uzturētu regulārus kontaktus. Arī tas daļēji saistīts ar to, ko jau iepriekš rakstīju par "latviskajiem tikumiem" mūsdienu laukos. Senāk, patriarhālajā (un vēl jo vairāk matriarhālajā) sabiedrībā ģimenes un radu saitēm bija ļoti liela nozīme. Bet padomju dzīvesveids iemācīja klaiņošanu, vienaldzību, bezatbildību, bezsakņu dzīvi. Pēdējā laikā gandrīz vienmēr, kad ir aprakstītas kādas nelaimes laukos, bieži vien tajās iesaistītie cilvēki ir pārcēlušies no viena pagasta uz citu vairākas reizes; neviena pašvaldība un bāriņtiesa īsti nezin, kam par viņiem jāatbild... Kādi tur vēl tuvinieki? Mūsdienu laukos daudziem cilvēkiem ir tikai vairāki pusaizmirsti iepriekšējie partneri/dzīvesbiedri un neskaitāmi vispār nezināmi pusbrāļi un pusmāsas... Nevis radinieki, pie kuriem griezties pēc palīdzības un kuriem interesētu, kas ģimenē notiek.
dabasdraugs
d
Aija Stabule ir arī "draugos.lv". Laikam īstā - Aija Stabule (iesauka Stabulīte), dzīvesvieta Bauska, darbavieta, kā viņa raksta - "pašvaldību lietas". Varētu aizrakstīt, pajautāt, vai tiešām viņa ir tā, kas nogalinātam cilvēkam atņēma mātes tiesības un nenoskaidroja, kur sieviete pazudusi nakts vidū, atstājot bērnus un nepaņemot ne pasi, ne kādas mantas... Bet, no otras puses - pat negribas rakstīt viņai, ja tā tiešām ir tā atbildīgā persona. Pretīgi.
Marite
M
Mani šajos noitikumos visvairāk satrauc tas, kādas ir bijušas nogalināto sieviešu attiecības ar saviem ģimenes locekļiem, tuviniekiem. Iedomājos situāciju - māte vakarā noliek gulēt bērnus, no rīta bērni pamostas, mammas nav. Neviens par to neuztraucas, nemeklē, domā, ka aizbraukusi uz Īriju, pa nakti, nevienam neko nepasakot, neatstājot kaut vai zīmīti.... Par otras meitenes pazušanu paziņo vairākas dienas pēc tam, kad meitene viena aizgājusi un pazudusi tumsā. Neviens viņu mājās negaidīja, neuztraucās....cik reizes audžumāte zvanīja policijai un lūdza meklēt, meklēt, meklēt? Vai paši kaut ko darīja, lai meklētu meiteni? Es metu akmeni policijas dārziņā, bet vienaldzības dzirnakmens tuvinieku dārzā pats ir izaudzis mega liels. Mīliet savus tuvākos!
lai atbild!!!
l
kundzīte: Pārlielupes cietuma priekšniece Ludmila Zaporožeca kā varēja atbrīvot kā normālu Ivaru Grantiņu?????
prasīt atbildību!!!
p
Ceraukstes pagasta Sociālais darbinieks Inese Kalniņa tālr. 6 3900811 Bāriņtiesa Aija Stabule tālr. 6 3900813 Kārtībnieks Jānis Jasēvičs tālr. 6 3946401
VISVALDIS PUĶĪTE
V
Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieks Visvaldis Puķīte - CILVĒKS, KURŠ REĀLI ATBILDĪGS PAR TO, KA CIETUMOS BANDĪTI DZĪVO NEKONTROLĒJAMĀS GRUPĀS UN IZVARO KROPĻUS - KĀ GRANTIŅUS VISVALDIS PUĶĪTE UN LUDMILA ZAPOROŽECA VISVALDIS PUĶĪTE UN LUDMILA ZAPOROŽECA VISVALDIS PUĶĪTE UN LUDMILA ZAPOROŽECA
cietsirde
c
Labi jautājumi... Vai man vajadzētu gaidīt , lai man personīgi ko nodara. Un kāpēc Jūs domājat, ka man nekas nav nodarīts? Vai man jāsaka, - Lai dzīvo dergļi! Cik jauka avīzes pirmā lapa! -? Un kas Jums liek lasīt manus komentārus? Kā domāju, tā rakstu. Tāpat, kā Jūs.
prasīt atbildību!
p
Ok, uzrakstījāt par slimo kropli post factum, bet - kādi secinājumi? Prātiņa, lai sāktu apjēgt cēloņus pietrūkst: varbūt pamēģiniet, te viena kundzīte: Pārlielupes cietuma priekšniece Ludmila Zaporožeca LAI VIŅA PASKAIDRO, KĀ ŠĀDU KATASTROFĀLI SLIMU NECILVĒKU VARĒJA MIERĪGI IZLAIST NO CIETUMA ??? KĀ?????
Dita
D
Uz šo purnu bez riebuma nav iespējams skatīties,visas avīzes pilnas.Nosist tādu maitu bez jebkādām tiesām un psihiatriskām pārbaudēm.Vēl psihologi varēs cepties un meklēt cēloņus,kas gan nabadziņu pamudināja tā rīkoties,laikam jau grūta bērnība un tamlīdzīgas muļķības.Lai arī kāda bērnība un pārējie apstākļi tam kretīnam arī nebūtu,viņu būtu nosist par maz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas