Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Māris Zanders. Arī mazās zivis vajadzīgas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nesmilts
N
Ko vispār dod šādu vienīgo ekspertu prognozes? Radio, TV, prese , internets - Zanders... kas viņš, kāds gudrais, tikai kaut ko pamuld un viss, visu zināt nevar, ja būtu tik gudrs, sen būtu tapis bagāts un ar vecu velo nemītos. Sportā līdzīgi - Kreipāns... Pats neko lāgā nav darījis, bet speciālists visos veidos. Un tagad vēl par medijiem Rožkalne... Ko viņa praktiskajā darbā paveikusi kā žurnāliste, cik iecienīta un populāra bijusi? Es būtībā saprotu šos cilvēkus, par ātru uzskribelēšanu nāk naudiņa un daudzās vietās, bet nesaprotu galīgi tos, kas to akceptē un pasūta. Ok, var vienā vai divās vietās bet nevar būt eksperts visur un vēl daudzos medijos.
VOX POPULI
V
Piekrītu. Man 15 gadus bija SIA,kurā strādāju es,sieva,viens darbinieks un grāmatvedis-revidents.Jo tad vēl bija atskaites un nodokļi ''pēc pilnas programas''.Bet sevi nodrošinājām-arī ''desas ripiņa uz maizes''iznāca.Tā ka tagad ir vieglāk.
rr
r
Tas labi teikts un, protams, tas ir variants kā samazināt aizbraucēju skaitu. Te būtu labi, ja pašvalsības varētu sniegt informāciju par dažādu pakalpojumu trūkumu, piemēram, ātru palīdzību santehnikas, stiklu, jumtu un citu lietu bojājumos. Ir daudzas sfēras, kurās ir vajadzīgs pakalpojums, bet to nevar saņemt. Tas pats ir ar dažu veidu precēm, kur mazražotāji var labi iekortelēties.
vilis
v
Labi teikts.Ne tikai mazie paēdina sevi,bet arī kaut ko atmet valstij.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas