Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mazās partijas arī vēlas izteikties LNT

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to diena
t
Kur tad no portāla aptaujas pazuda "mazās partijas"???? No šī brīža var nobalsot tikai par vienotību un citām "lielajām partijām"????? Demokrātija!!!!! Hahaha!!!! "Neatkarīgi mēdiji!!!!!" Secinājums viens! Latvijas pilsonim Latvijas medijos nav pat iespējas iegūt informāciju objektīvu informāciju par partiju reitingiem un kur nu vēl aptaujā nobalsot par sev tīkamo partiju! Jābalso par to, ko uzspiež nopirktie mediji!
tā ir
t
LNT nav sabiedriskā bet privātā TV. Kā normāla prostitūta - pārdodas kas maksā. Smagāk ar sabiedriskiem mēdijiem. Tie jau arī dala - lielos un mazos... Bet nodokļus maksā viesi un arī Satversme parezd vienlīdzīgas tiesības. Kuras neievēro tieši sabiedriskā TV, Radio, Par Aptauju precizitāti - Zīgerists jau paradīja šo precizitāti. Jo viņam bija neatkarīgs informācijas kanāls. Šobrīd jau nenotiek reitingu aprēķinašana bet vēletāju zombēšana - balso par šiem, pat ja tev nav izdevīgi. Šie iekļūs. Ja balsosi par tiem - zaudēsi savu balsi... Tātad balso pret savām interesēm, tikai ne par tiem, kurus mes jau tev(tevis pašalabā) mazāk radam, lai to par tiem nekā nezinatu...
ĒVALDS
Ē
PĻŪTĪ BEZ JĒGAS
:):)
:
It īpaši vērts būtu paintervēt bijušos deputātu kandidātus no Ražots Latvijā-nepieskaitāmos un sodītos :)
Enzo
E
Esmu pārsteigts, ka sociķi nav listē! Vai tauta tiešām tagad domā balsot par labējiem, labējiem un pseido centristiem? Dīvaini....
Imants
I
Daugava - Latvijai grib reklamēt, kā izvaros likteņupi. Žīdu projekts.
skolotāja
s
Vakar jau TV-1 bija diskusija par izglītību starp Tautas kontroli un Preža republiku! Tumsonis ar vid. izglītību no Tautas kontroles tematu nepārzināja vispār, ierēdne no IZM izteicās atbilstoši tam ko ministrija dara. Jēga no tādas diskusijas nekāda.
^
^
Kā tad, protams, tā šie paši saka, bet es neesmu dzirdējusi, ka tiek aptaujāti cilvēki visur, tātad tās nevar būt objektīvs sabiedrības domas spogulis. Interesanti iepriekšējās vēlēšanās aptaujas vienmēr atšķirās no faktiskā rezultāta. Protams, ka publikācijas ietekmē. Tie saraksti, jo reti kam gribās savu balsi atdot par bezcerīgajiem.
M
Aptauju dati parasti iezīmē tendences precīzi. Bet, ja runājam par taisnīgumu, jākliedz par to, kā pirmsvēlēšanu laikā visus mēdijus visos iespējamos veidos savai pašslavināšanai izmanto pie varas esošie.
Aptaujas tiek angažētas
A
Būtībā sākās ar aptauju publicēšanu, mazās partijas automātiski atstājot aiz borta. Palasiet tepat Tautas balsī. Kā tad var runāt par kaut ko , ja galvenā aptauja ir vēlēšanas. Līdz tam vispār nevajadzētu nekādus datus, kas nevar būt objektīvi, bet, kas ietekmē, publicēt. «Nolāpītie» reitingi Sandris Romanovskis Otrdiena, 24. augusts (2010) 13:59
Boldrix
B
Tieši šīs marginārlās partijas īstenībā ir lielākie PLL konkurenti, jo reitingu ziņā nemaz tik kardināli neatšķiras.
Terorists
T
Bet vai mazām partijām bija apdulinoša,smadzeņu skalojoša reklāmas kampaņa?Vai mazās partijas tika pie TV, avīžu,sabiedrikā rādio utt-NETIKA.Un pāris minūtēs visu pateikt nevar pat viss gudrākais profesors. Tā kā nevajag,nopirkti žurnālisti zin kā skalot smadzenes vientiešiem.
Kirsbaums
K
Sadus parmetumus butu pamatoti veltit valsts televizijai, kas sanem valsts lidzeklus, bet par privatajam raksta viss pateikts - vinam ir tiesibas aicinat uz diskusijam tos, kurus grib. Ari pamatojums manuprat ir vairak neka sapratigs - kada jega klausities pilnigi bezcerigus politiskos spekus. Turklat ieprieksejo velesanu debates bija lauts izteikties visiem. Nu un? Ko tas mainija? Kads no sikajiem tika ievelets?
vo vo
v
lai versas pie Vienotibai draudzigajiem medijiem,redzes, ka ari tie sikos i nedoma pie varda,ko tad teiks
!
!
Es neskatos Latvijas Nesakarigo Televiziju. Jus mani sada veida nesasniegsiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas