Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Mediķe: Vakcinēties pret jauno gripu pagaidām varētu būt riskanti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Āpsis
Ā
Jā un ko dakterīte saka par meteorītu? Nu tās taču ir vienreizēji svarīgas domas ko domā N pagasta ģimenes ārste par vakcinēšanos! Varētu arī izteikties par citiem jautājumiem, būtu ļoti interesanti.
TanteSidra
T
aija 09:36 _Kadam izdxevigs sis viedoklis. Laikam jau Rozentalei, kura neiepirks vakcinas..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ nu ko tu te putrojies, kapec gan lai Rozentale pekshnji saktu nepirkt vakcinas. planveida operacijas nebus bet vakcinas bus: "...B.Rozentāles amatpersonas ienākumu deklarācijas rāda, ka pēdējo piecu gadu laikā viņa saņēmusi autoratlīdzības no vairākām farmācijas kompānijām — GlaxoSmithKline, Roche Latvija, Olainfarm, Pharmaceutical Marketing Services Rīga..." (DIENA, 10.07.2009)
aija
a
Kadam izdxevigs sis viedoklis. Laikam jau Rozentalei, kura neiepirks vakcinas. Tamiflu jau ari visiem nepietiks, tapat ka gultas slimnicaa. Ta ka forsi, ka atkal biedejat, bet valsts garanteta palidziba nebus., Laiks emigret
Rietumniece
R
Fotografija, kas pievienota rakstam ir nepareizs sludinajums - tas vienkarsas maskas nepalidz aizturet neko. Ja lieto masku, tad tai vajaga but N95. Amerika, mes ludzam cilvekus, lai nem pretpotni parastam flu, jo tas te nogalina vismaz 35,000 cilvekus gada. Cik zinu par 19gadiem kops esmu palidzejusi medicinas lauka Latvija, tad roku mazgasanas techniku - ta ir loti svariga - neviens par to neruna un retais, kurs pec tualetes lietosanas nomazga rokas - kapec Jus arsti un sliminicas par to nesaka??? Informacija palidz tautai un daudzi arsti Latvija, tos ko sauc par gimenes arstiem ir diezgan nezinigi - piemeram : muguras sape pie pleca virietim? Jadod zales sapem, bet nav izgitoti, lai padomatu par sirds problemam!! Amerika gimenes arsti ir maciti ka gimenes arsti, bet Jums Latvija tas viedoklis atveras un arsti, ka anestezijas arsti utt. uzreiz palika par gimenes arstiem - bez papildus jaunu medicinas viedoklu apzinasanu!!!
TanteSidra
T
(c)ferum., 01.11.2009 23:06 Врачи не сообшают родителям, что от прививки возможны побочные явления вплоть до смерти, хотя об этом указано на прилагаемых к вакцинам вкладышах. Вот некоторые из осложнений: Анафилактический шок, анафилактоидная реакция, коллапс, тяжелые, генерализованные аллергические реакции (с-м Стивенса-Джонсона, Лайела, рецидивирующие отеки Квинке, сыпи и др.), синдром сывороточной болезни, энцефалит, энцефалопатия, энцефаломиелит, миелит, неврит, полирадикулоневрит, синдром Гийена-Барре, серозный менингит, афебрильные судороги, острый миокардит, нефрит, агранулоцитоз, тромбоцитопеническая пурпура, анемия гипопластическая, коллагенозы, хронический артрит, вакциноассоциированный полиомиелит, лимфаденит, келлоидный рубец, остеит и др., генерализованная БЦЖ-инфекция, внезапная смерть и другие случаи летальных исходов, имеющие временную связь с прививкой.
TanteSidra
T
(c)ferum., 01.11.2009 23:04 Вот некоторые компоненты прививок: тиомерсал (ртутное дезинфицирующее и консервирующее вещество), алюминий (добавка для стимулирования выработки антител), формальдегид, этиленгликоль (антифриз), фенол (дезинфицирующее вещество и краситель), хлорид бензетонина (антисептик) и метилпарабен (противогрибковое и предохраняющее вещество), полисорбат-80 (он же твин-80), смазочно-охлаждающая эмульсия, красители, растворитель, боракс, глицерол, сорбитол, полирибосильрибитол, бета-пропиолактон, амфотерицин Б и другие химикалии, а также гидролизованный желатин, мёртвые ткани животных и кровь (например, коровья, цыплячьих эмбрионов, обезьян, овец, свиней, собак и т.д.), клетки абортированных плодов человека, мутировавшие (ещё более вирулентные) вирусы человека, вирусы животных (например, SV-40, вызывающий рак у человека), бактерии, бактериальные эндотоксины, антибиотики, дрожжи, бактериальные и вирусные ДНК (которые, когда их вводят путём прививки, могут встраиваться в геном человека!)
ES
E
Tas nav arsta, bet diletanta viedoklis, drosi vien dakterei nav pieejas nopietnam medicinas publikacijam, informacija nak no interneta publicetas "patiesibas". Ir vairaki sis gripas vakcinas veidi, ko razo dazadas kompanijas. Pirms atlauts lietot Eiropa, ir japierada efektivitate, drosiba un jadabu ES licence, USA ir jadabu FDA licence, un tas, ka zinams, nav joka lieta. Galvena riska grupa sai vakcinai ir grutnieces, tam butu japadoma nopietnak. Un skaudot nevis jaliek plauksta prieksa sejai, bet jaskauda saliekta elkoni, lai ar netiram apskauditam rokam citus neinficetu. Un sadi ekspertu viedoklu atreferejumi paradas tikai tapec, ka Latvijai nav tas vakcinas...
Skaistule
S
Rozentāle gan skraidīja un klārēja, ka viss būs OK!
hmm
h
Es dzīvoju ASV un šeit ir mediķu viedoklis, ka jāvakcinējas ar steigu, jo tas ir vienīgais šobrīd izplatītais gripas paveids. Ja kādam ir gripa, tad tā ir cūku gripa.
kenta
k
Nevajag, vajag pagaidiit, kameer saslims daudzi jo daudzi, jo tad nevajadzees vairs iepirkt to vakciinu, nebuus jeegas, arii zaales pret sho gripu - tamiflu- nevajag, lai citaas valstiis aarsteejas normaali, Latvijaa pietiks ar kjiplokiem......
Dikļu pils
D
Paldies, dakterīt, par šo viedokli! Man jau liekas, ka nekontrolētā vakcinēšanās kampaņa nodara lielu ļaunumu cilvēkiem. Un ja ne ļaunumu cilvēkiem, tad vakcīnu ražotāji var gavilēt par peļņu cilvēku lētticības 'dēļ.
sii
s
tuuliit dakteriite dabuus bietee no matu lakas karalienes
kur nav
k
Vienkārši nav vakcīnu,tapēc jau jāsaka ka vakcinēties ir bīstami !
Ieva
I
Bet viņa taču teica, ka nav vēl paspējuši to viedokli nopamatot ar pētījumiem....
starp citu
s
starp citu, Mehiko ir veikts petijums , ka sezonālā vakcina palīdz pret cūku gripu, tas ir publicēts British Medical Journal laikam septembra numurā ! Palasiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas