Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Mediķi prasīs veselības ministra demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
par labu Latviju (bez Bārzdi
p
Neaizmirstiet, ka joda, zeļeņina, dažādu ziežu pudelītes un tūbiņas, kas krievu laikos maksāja 5,6 un 7 kapeikas, tagad maksā 30-40 (!!!!) reižu dārgāk. Un peļņa ir pasakaina, tāpēc Bārzdiņš ar savu godīgumu ir švešķermenis šajā valstī! Jāatlaiž, jāpiespiež demisionēt- visiem iespējamiem un neiespējamiem līdzekļiem!!!!!
dakterīša
d
A ko tad jūs no Vānes gaidāt, vai nezināt kam viņa kalpo? Un galviņā pašai sviests!
Vecais
V
Tā kārtība, ko Bārzdiņš pašreiz mēģina ieviest, tikai izprātota jau 2003. gadā un ir jau vairākas reizes skaidrota, un vienmēr mediķi to ir noraidījuši. Ja varu saņemt naudu gan par sēdēšanu, gan par ģipsēšanu, tad kāpēc man tagad būtu jāsamierinās tikai ar vienu no šiem ienākumiem. Kamēr vien budžetā naudas pietika, neviens ministrs neriskēja tracināt ārstus. Nu ir vēl 12 miljoni atņemti, un jaunajam ministram bija tas jādara. Un nekāda "labāka skaidrošana", nekāda "labāka apdomāšana" te nebūtu līdzējusi. Faktiski Bārzdiņš tika uzmests. Jo, pirms ņemt šo posteni, ZZS devās pie Dombrovska un izspieda solījumu, ka veselības budžets paliks iepriekšējā apjomā. Bet te tev bija - 12 miljonus tomēr nogrieza. Ko darīt? Visvieglāk būtu Bārzdiņam demisionēt vai arī visai ZZS aiziet opozīcijā. Tikai ne mediķiem, ne pacientiem ar to nekas netiktu līdzēts. Manuprāt, šādā situācijā kopā vajadzētu sanākt pašiem dakteriem un izdomāt, kā tad īsti tiem pārkārtojumiem jānotiek. Un tad iet pie ministra un piedāvāt to alternatīvo variantu. Jo visvieglāk ir pateikt, ka nekas citāds nav iespējams. Bet progresu vienmēr ir virzījuši tie, kas ir ar galvu izsituši jaunu caurumu mūrī. (Ne ar spēku, bet ar galvu).
sorbus
s
kad beigs raustīties, kā diegā iekārti? Lai runā, kamēr izrunā un pierāda savu taisnību , rodot risinājumu. Un ko tad no tā nākošā minisrtra sagaida? Ka neko nemainīs Tēpistu gadiem kūrētajā medicīnas aprūpē? Kam izdevīgas nemitīgās jukas ? Ka tik pabļaut. Kur tad Krīgers ar visu tauri? Sniegs par dziļu, uz mītiņiem neaicina? Par daudz mums to idejisko lablatviešu.
aizkrauklis
a
Mūsu medicīnas nozare,bizness ir tikai pakalpojums un patreiz mūsu pārstāvis Bārzdiņa kungs par to visas tautas naudu grib dabūt samērā efektīvu,kvalitatīvu un intensīvu pakalpojumu. Bet cienījamā aizkraukles slimnīcas vadītāja negrib maksāt liekā svara nodokļi,kas radies no bezdarbības.
kartupeļēdājs
k
Vienā traumpunktā ķirurga dežūras laikā caurmērā3-4, bet 50 km tālāk pilsētas slimnīcā 35-45 traumas. Abiem algas vienādas... Pozitīvi, ka tas kurš vairāk strādā, labāk "piešauj roku", kaut arī nogurst...
aizkrauklis
a
Tas ir idiotisms,ne vis saprāts un Valdībai nav jāņem vērā.Veselības,medicīnas biznesam ir jāuzklausa mūsu visas tautas pārstāvja uzstādījumus,jo viņš aizstāv tautas intereses vispirms un tikai tad medicīnas biznesa labklājību. Bārzdiņa kungam jāpanāk lai medicīna strādātu kvalitatīvi un būtu pareizi un samērā intensīvi noslogota un iesaistītā medicīna arī varēs saņemt labāku atalgojumu.Izskatās smieklīgi,ka kalpotājs pieprasa saimnieka un viņa personā arī mūsu visu medicīnas klientu demisiju,jo saimnieks viņiem piedāvā vairāk darīt un vairāk domāt mūsu ļielo un mazo cilvēku labā.
Vells
V
Ne tikai viena ministra, bet visas valdības atkāpšanos ir jāpieprasa! Tas bija skaidrs pašā sākumā, ka iešķiebjot zaļzemniekiem veselību, izglītību un labklājību, jenoti ķersies pie šo sfēru gremdēšanas un pilnīgas iznīcināšanas. Tas ir jenotu rokraksts, netīrākos noziegumus censties paveikt ar citu rokām, lai pēc tam liekulīgi bļaustītos, cik viņi pūkaini un kādi tie pārējie ir nelieši. Šis fakts gan nemazina zaļzemnieku vainu, jo laiskas veģetēšanas pie siles dēļ, tie gatavi parakstīties būt par līdzdalībniekiem jenotu noziegumos pret Latvijas tautu
Irēna
I
Ir bēdīgi,ka mums galvenais ir visu noliegt,daudzkārt nezinot par ko iet runa. Mēraukla- mediķi nepiekrīt.Bet kāpēc nepiekrīt, ja viņu amatabrālis ir pārliecināts,ka to iespējams veikt, nenodarot sliktumu , ietaupot līdzekļus? Gan jau ministrs zina, ka /jo sevišķi mazajās slimnīcās/ ārsts- traumatologs vienlaicīgi ir slimnīcas traum.nodaļas vadītājs , poliklinīkā pieņem, ir traumpunktā dežurants- tātad, vienā darbalaikā trīs amati-trīs algas/tā,piemēram ir pat Jēkabpilī/. JA mediķis nedomā par darba kvalitāti , ir taču forši. Tāpēc jau tā brēka. Un arī mēs piebalsojam, kautgan sūdzamies, ka nav reformu, ka naudu netaupa, dārga veselības aprūpe ... Cik tad izmaksā tas pustukšais traumpunkts-telpas,iekārtas personāls?! Arī tas, ka ģimenes ārsts neko neprot nav taisnība.
paregis
p
Visu laiku tika mediķi uzklausīti...un kur veselības aprūpe ir tagad?Varbūt jaunais ministrs ar kājām iekāpis kādam barības bļodā?Nav jau noslēpums ka mediķi,īpaši ārsti,gaužās vienmēr,bet brauc ar smalkiem autiņiem un par velti neviens pat pirkstu nepakustina,kaut ir devuši Hipokrāta zvērestu.
Zane
Z
Džeks jau varbūt nav muļķis, bet nu reorganizēt Traumatoloģijas institūta pirmo palīdzības dienestu..:)) ir briesmīgi....bet varbūt arī pareizi, nezinu..:))
Ance
A
Godīgi, nesaprotu, kā tu ārstējies neieguldot ne santīma? Mana pieredze rāda to, ka bez "inkonvert" neviens nesniegs nekādu med palīdzību, vai arī tas tiks darīts ar dziļu nepatiku, speciāli atliekot un kavējot atveseļošanos procesu!
vilis
v
Liela brēka maza vilna.
U2
U
...''manā sētā (valstī) kretīni dejo un smej..'' (M.Melngalvs)..Jautājums ..vai viņi par tādiem kļūst ..iesēžoties tajos beņķīšos..vai tādi ir ..jau bijuši!!????
Dia
D
esam ar jums!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas