Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Meklē jaunu pieeju Rietumu attiecībām ar Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
teika
t
Vai mes zinam gruzijas mentalitati? Ne ,mums ir sava mentalitate un mes nevaram ar vienu kemmi kemmet visus ,ari osetinus ne.Vai nebutu pratigak laut viniem pasiem savas majas savest kartibu.Varbut osetini ari grib dzivot atseviski sava zeme,ka mes centamies tikt vala no krievijas juga.Pajautajiet kadam osetinam un kadam gruzinam,ko vini doma par visu so lietu.Mes nevaram spriest un atbildet par viniem.es labprat palasiu kadu gruzina vai osetina tezi.
riņķī apkārt
r
Tas nav nekas jauns, ka Polija un mēs varam paļauties tikai uz ASV un Angliju, bet, vai tev šķiet, ka Polija, Baltijas valstis, plus mūsu patiesie sabiedrotie nevar piespiest Vāciju un Franciju rēķināties ar demokrātīskās pasaules kopējām interesēm :) Tikai nedrīkst mētāties pa visu laukumu. Teiksim, ja Londona pasludina Krieviju kā lielāko draudu pasaulei, tulīt aiz Bin Ladena, tad mums šāda nostāja ir jāatbalsta visos ES varas gaiteņos un tā nebūs kļūda, bet Vācija un Francija ir un būs spiestas rēķināties ar viedokli, kuru pārstāv puse Eiropas un ASV. Nav vairs ne Šrēdera, nedz Širaka laiki, paldies Dievam :)
lux
l
Par Franciju tomēr negribētu piekrist. Ja Eiropadomes nebūtu Francija, bet, piemēram, Itālija, Gruzijai klātos daudz smagāk. Atcerēsimies, ka Kušners, kas ieradās karqadarbibas vietā un kuram ir liela pieredze šāda veida konfliktos, jo ir bijis "ārsti bez robezām" vaditājs, uzreiz paziņoja, ka Krievijas informācija ir safabricēta attiecībā uz cilvēku zaudējumiem separātiskajos regionos. Un Sarkozī panāca noliguma parakstīšanu, kaut gan ne pirmajā variantā. Mazāk info ir attiecibā uz Merkeles nostāju, taču tiekoties ar Putinu, viņa pārāk savus vārdus neizmeklē. Turklāt Vācija daudz strāda pie ta, lai mazinātu atkarību no Krievijas. Loti attista vēja generatorus. Vienotas ārpolitikas nevar būt. Pārāk atšķirigas intereses. Un lēmumu pieņemšanas procedūra arī to nevecina.
dzeris
d
ES vienotas ārpolitikas faktiski nav, jo pēc tam, kad Īrija to līgumu noraidīja, viss apstājies. Es tikai gribēju teikt, ka šīs divas valstis ignorēt būtu grūti, bez tam tās jau sen piekopj savu ārpolitiku.Un ja bijušais Vācijas kanclers Šrēders tagad ar putām uz lūpām visur pārstāv Putina intereses par to lielo naudu, ko viņam maksā Gazpromā - kā tad citādi to lai nosauc, ja ne par pārdošanos. Un šīs te divas valstis jau var nobloķēt jebkuru lēmumu.
dzerim
d
Runa jau nav par to, ka Vaciju, Franciju vajadzetu izslegt no ES, bet sim divam valstim nekada gadijuma neuzticet, tas neiesaistit , ES arpolitkas veidosana. Citas nozares, kuras tas ir spejigas dot jel kadu labumu, lai vinas darbojas. Tacu nav pielaujama situcija ES limeni, ka stulbi, iespejams, korumpeti politki no Vacijas, Francijas veido ES arpolitku, kura kaite un padraud visu Eiropas kontinentu un citas valstis, kuras virzas demokratiska attistibas cela. Tas, kas notika Gruzija, kad krievija iebruka un okupeja Gruziju, vaina lidzvertigi krievijai ir jauznemas Vacijai, Francijai, jo tiesi sis divas valstis, si gada aprili, Buhareste, Rumanija apzinati, ar visiem iespejamiem lidzekliem blokeja Ukrainas, Gruzijas tuvosanos NATO, tadejadi dodot laiku Krievijai okupet Gruzijas valsti ko ta ari loti veiksmigi paveica, okupeja Gruziju un veica genocidu pret gruzinu tautu.
elo
e
Bet Japāna jau ir ES sabiedrotā.
dzeris -dera
d
Bet bez Francijas un Vācijas tā jau vairs nebūs Eiropa. Tās ir divas attīstītākas ES ekonomikas, Vācija, liekas, vispār trešā ekonomikas pasaulē aiz ASV un Japānas (varbūt tagad Ķīna apsteigusi, neatceros), kādu l;ēmumus bez šim te valstīm tad var pieņemt?
jeshka
j
Principā jau tas bij vecu marazmātiķu saiets, kam nav nekādas saistības ar reālo situāciju. Dalībnieku saraksts vien ir šedevrs.
aizkadra
a
No Krievijas prasīt demokrātisku pieeju ir ,manuprāt,līdzīgi likt mušai apēst ziloni. Tas ir par smagu krievu galvām. Vairāk viņi saprastu situāciju, ja Rietumi atteiktos no viņas valdījumā esošo dabas resursu pirkšanas.Nauda viņas fiskā neienāk. O, jā! Tad uzreiz sapratīs, ka dzīvo uz Rietumu naudas, to pašu Rietumu, kurus gānī dažādos veidos. Par to var pārliecināties samazinot viņu preces pirkšanu. Krievija kā ieročražotāja valsts vienmēr pieliks pirkstiņu ,lai kaut kur būtu karstais punkts un kādam vajadzētu viņu ieročus.Tāpēc arī ir izdevīgi kašķi. Manuprāt, Krievija atjēgsies divos gadījumos-vai kad neieplūdīs Rietumu nauda, vai kad dabūs no kāda pa purnu(atvainojiet par tiešumu!)
Ilmārs
I
Krievijā jau uzskata, ka Gruzija sāka augusta karu Nr. 888. Izmantojot to, ka ir PSRS mantiniece, Krievija sāka dot visiem, kas dzimuši PSRS, un, kas to vēlējās savu pilsonību. Vai kaut kas būtu mainījies, ja Gruzijai būtu rīcības plāns. Varbūt karš būtu sācies pat ātrāk? Lai pagūtu, kamēr Gruzija vēl nav NATO. Kaukāzs ietilpst Krievijas interešu sfērā, tāpēc tā nepieļauj, lai tas izslīd no tās pirkstiem ( vai varbūt ķepas) vismaz politiski kā Baltija.
arī pieeja
a
ražojam vairāk elektroenerģiju ar pāreju uz elektriskajām plītīm, bet gāzi atstāsim kaimiņiem brokastīs....
turpatās
t
Āksts tā viš i tēlo politikas zinātāju. Tev ir zināms, ka privātīpašnieks nevar ar savu īpašumu izstāties no valsts, un ka ES nejaucas dalībvalstu iekšējās lietās? Ja nevienam neko nevajag, kāpēc tad daži trako? Un kas ir to ekonomiku "sagrāvis"> Vai ne paši ar savu mūžīgo nekā nevarēšanu un činkstēšanu?
tā viš i...
t
Provinces āksti tēlo lielo politiku. Krievi jau ir nopirkuši visu Jūrmalu un pus Rīgu. Rīt Eiropa pieprasīs dot vēlēšanu tiesības pastāvīgajiem iedzīvotājiem un Zatlers pirmais piekritīs. Nevienam te neko iekarot nevajag. Ekonomika sagrauta, spējīgie strādāt aizbrauc. Palikuši ir zaglīgi deputāti un populisti politiķi! Kur tālāk???
Tvaika ielas sanitārs
T
Nu dārzniek pastāsti, kuru Latvijas teritorijas daļa ir atdota? Un vai NATO valstis ir atzinušas separātistu reģionus vai tomēr nav?
Kaimiņjanks
K
Pasaule ir pēdējo 20. gadu laikā ir pārvērtusies.Varšavas pakts ir nobeidzies, NATO druzciņ "iepuvis" ! Vajag kaut kā pārgrupēties. NEKAS NAV MūžIGS...!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas