Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Melngailis: sindikāti piekrituši saņemt vēlāk maksājumus no "Parex"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Melgalva
M
Un tas ir tas Melngalvja genialais plans!!!!! Prasit un prasiit naudu no valsts! To jau pat esvaretu sedot vina kresla! Kas ir tie sindiceto kreditu bankas??? Nosaukt vardus un valstis, kuras tie parstav! Es varu deret, ka tie visi atrodas Krievijaa! Nu kaa var parnemt tadu blezu ka kargina un Krasovicka banku!! Tur jau jabut galigi tupam un aklam, un Godmanis to lieliski pieradija! Un , lai man nesaka vairs neviens, ka Godmanim ir smadzenes! Ko paslaik dara Kargins un Krasovickis?? Gaidam rakstu par vinu dzivi paslaik Dienaaa!
pmlks
p
atšķirība starp Obamu un Godmani nav tikai tajā, ka Obamas tēvs ir no Āfrikas! :))) Galvenā atšķirība ir tajā, ka Obama var nodrukāt naudu cik vajag viņam un pasaulē visi to naudu ar prieku pieņems! Godmanis var tikai tukši muldēt TV, Latvijā pat naudas drukāšana nav viņa pārziņā, nemaz nerunājot par to, ka mūsu tugriki NEVIENAM izņemot mūs pašus nav vajadzīgi!
Idiots
I
Ar sindikātu jāsaprot "jakudza"?
Agris>> Čelovek
A
Tu ne tikai esi liels melotājs, kā tas bija piektdien kad Tu neznādams hokeja vēsturi muļķības rakstiji, bet arī priecājies par citu problēmām, kā saka viens krievu satīriķis "zdrastvuj savok, davno mī ņevidaļis".
Petjka
P
Jūs tā kā Godmanis, aiz krūma neredzat mežu :) Jautājums tak ir elementārs, kā no "mēs ieguldam naudu tikai pret labu, drošu ķīlu" mēs nonācām līdz naudas gāšanai bez kāda garanta? Katrs domājošs cilvēks, protams, saprot ka NP izskanēja tikai versijas par to kas VAR notikt, var jau protams rītdien atrasties investors, kas nopirks visu Parex ar visiem parādiem un vēl 2 latus iemetīs cepurē Šleseram, bet tās visas ir tikai versijas.
Agris
A
paskaidrojiet man lūdzu ko nozīmē vārds "sindikāts" jeb "sindicētais kredīts" , atvainojiet ja panaivs jautājums.
Viesulis
V
Šorīt Pans Kleksis Radio SWH uzdeva interesantu jautājumu, kas liecina par to, ka šis lielais glābējs un pārējie ielikteņi var būt kārtīgi paterējuši nodokļu maksātāju naudiņu.. Vai nebūtu laiks KNABam un VK uzlikt savas ķepas uz šo kretīnu dzīru vietu, lai novērstu kārtējo afēru?
***
*
Latvijas žurnālisti... svarīgus jautājumus un atbildes uz tiem... aizmirsti! :)
Человек
Ч
"Mēs, protams, gribam maksāt mazāk un vēlāk..." - Но придется платить больше и раньше:-)
kur ir?
k
nu kapēc viens žurnālists nekādi nevar izpiest no sevis jautājumu un no Melngaiļa atbildi - UZ KĀDIEM NOSACĪJUMIEM ATLIKA ??? Nu, atlika uz kādu laiku, bet varbūt pēc tam būs jāmaksā dubultā? Vai jāatdod dzīvība? Vai visa zeme? Jāpārceļas uz tuksnesi? Joks, bet tomēr - vai IR TIK GRŪTI UZZINĀT NOSACĪJUMUS??
Ērglis
Ē
Ir normālas bankas un ir dīvainais veidojums Parex, kas vienu brīdi turējās uz ūdens tikai tajos kontos esošās valsts naudas dēļ. Pazīstams scenārijs, vai ne?
Hayka
H
Uz šīs mājas reiz stāvēja uzraksts. To derētu tagad atjaunot.
***
*
Līdz pusmiljardam varētu arī būt, ja neapcirps sindikātus un obligāciju turētājus. NP scenārijs par miljardu izklausījās neticams. Tad valdībai būtu jāpamanās zaudēt depozītos noguldīto naudu.
janisk
j
Varbūt vienkārši kādam nepatīk, ka PAREX sāk nostabilizēties un vajag jaunu ažiotāžu?
es
e
nu tik visi laivā un žigli celojumā apkārt zemeslodei pa nodokļu mnaksātāju naudu, kā to savulaik izdarīja Māris Gailis pēc bankas Baltija bankrota, lai izvairītos no atbildības

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Valdībai otrdien būs jālemj par atbalstu Parex

Plāns B paredz Parex sadalīt labajā un sliktajā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas