Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Merkele: naudas aizdevējiem jārēķinās ar reālo situāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ansis
a
kas te uz pogam skatas nevis sarunas klausas tadu te nav maz.
Dace
D
Malacis, mūsu premjers Valdis Dombrovskis! Vēlēsim, lai viņam veicas visās sarunās un darbos! Prieks, ka arvien vairāk cilvēku izsaka savu akbalstu Dombrovskim un Jaunajam Laikam. Cerēsim un ticēsim , ka viņiem un mums visiem izdosies! Daudzi arī uzteic premjera izskatu un stāju, atzīmē viņa kompetenci, inteliģenci un godaprātu. Arī tas ir svarīgi, lai mums būtu tādi valstsvīri, ar ko mēs katrs varētu lepoties. Paskatoties vien uz cilvēku jau var pateikt, ko no viņa var sagaidīt. Piemēram, atceroties vienu otru no tā sauktajiem "siles varoņiem," tā vien ir gribējies atgādināt par viņu īsto vietu.
ELFA
E
Lai mūsu ''ZINĪTIM ,VAI GUDRAI PŪCEI '' ,Dievs stāv klāt izturēt presingus no visām frontēm .Gribētos gan sagaidīt šādu multfilmas sižetu ,kad ''grūdienīši ministri un vēl daži labi'' ,nostātos ierindā kā savā laikā pionieri un salutētu :''Vienmēr gatavs ! '' ,ziedojam no savām algām 40%.Lūk ,cik mēs labiņi .Jo šobrīd galvenā tēma-nauda ,nauda .Bet ,jo smagāks maks ,jo tukšāka galviņa ,tad nav jābrīnās par dažādiem pārpratumiem aprēķinos ,par ko pasaulē ņirgājas .Nu jā ,tas jābūt labprātīgi ,Dombrovskis ir pārāk inteliģents ,lai uzsistu dūru galdā.
Viskas
V
Baidos, ka visu aizdevumu notrieks prieks tadiem fruktiem kaa Dripe, Marsans utt. vinu 5 darba vietu kompensaciju un bezdarbnieku pabalstu maksasanai. Ta ka nezinu vai priecaties par aizdevumu vai raudat!
Dita
D
Oi!!!Uztraucies labāk par saviem pamperiem!Veselīgāks būsi.
oi
o
nepiečurā biksēs populisti nelaimīgie
Dita
D
Dombrovskis ir vienīgais premjers,par kuru nav kauns un nav pretīgs,kā visi iepriekšējie.Lai nu viņam viss izdodas,jo nodomi ir labi.Ar šausmām atceros visus iepriekšējos plātīzerus-tautas izputinātājus un pašlabuma meklētājus.Tagad tam jaunajam cilvēkam ir jāvāc,ko tie tizleņi atstājuši.Bet viņam viss izdosies!!!!
oi
o
vienkārši iztērēta nodokļu maksātāju nauda, kauns
oi
o
citādi jau nebija jēgas no šī brauciena
ups !
u
Ak, šitā !
oi
o
tīnis aizskrēja rast mierinājumu pie padzīvojušas sievietes
drakulas pils - čau, kolega!
d
Viņs pats zin, ka Tev patīk ?
dievīga psihoterapeite
d
- ja jau pašu trako sakašvilu mācēja novārdod tā, ka šis apstājās šlipses sūkāt un armiju darbināt, Dombrovskītim pavisam labi paliks :)
Malēnietis
M
Viss kārtībā, viss lieliski ai cik skaists ancuks.
Malēnietis
M
Naudas aizdevējiem jādod tik cik mums vajag, plus procenti par kaitējumu, ja ar viņu gudrajiem uzraugiem un likumiem esam galīgā pak..ā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas