Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Metropolitēna Operas vadība ziedo 3 miljonus lētu operas biļešu izlozei

Lai ekonomiskās krīzes apstākļos piedāvātu operas mīļotājiem iespēju apmeklēt Ņujorkas Metropolitēna operas direktoru padome nolēmusi ziedot 3 miljonus ASV dolāru lētu biļešu izlozei labākajās vietās uz izrādēm nedēļa snogalēs. Šis solis ir Metropolitēna operas vadības atbilde uz recesiju, izlemjot subsidēt daļu labāko sēdvietu uz izrādēm nedēļas nogalēs visas ziemas sezonas gaitā.

Aptuveni 16 000 biļešu, tajā skaitā sēdvietas parterī (t.s., Orchestra) un beletāžā, kuru cena parasti ir no  295 līdz 140 ASV dolāru, būs pieejamas par 25 ASV dolāriem īpašās izlozēs, kuras sākies 8.decembrī. Pieteikties subsidēto lēto biļešu izlozei būs iespējams tikai pimdienu rītos, Metropolitēna operas mājas lapā: www.metopera.org.

Trīs miljonu ziedojumu operas mīļotājiem šādi velta slavenā operteātra 45 vadošie direktori. "Ideju atbalstīja visa vadošā grupa, sekojot Agneses Varis (MET izpilddirektores) ierosmei", stāsta Metropolitēna operas ģenerāldirektors Pīters Gelbs, paskaidrojot ka šādi "operas vadība vēlas sniegt savu atbalstu publikai šajā grūtajā laikā."  Metropolitēna operas izpilddirektore Agnese Varis un viņas dzīvesbiedrs Karls Leihtmans ir arī populārās Metropolitēna operas biļešu pēdējā brīža izpārdošanas programmas "Rush Ticket" sponsori. "Metropolitēna operas direktoru padomes ziedojums ir turpinājums mūsu pūlēm vairot publiku šai lieliskajai mākslai. Laikā, kad cilvēki ir tik norūpējušies par ekonomiku, mēs vēlamies parādīt, ka ikvienam ir iespēja atnākt un baudīt izrādi Metropolitēna operas nama vislabākajās vietās," komentē Dr.Agnese Varis.

Sākot ar 8.decembri, katru pirmdienu īdz pat operas sezonas beigām 2009.gada maijā, opermīļotāji varēs reģistrēties 25 dolāru nedēļas nogales biļešu izlozei ("$25 Weekend Tickets”) Metropolitēna operas interneta mājas lapā, no plkst.10 līdz plkst.12 (pēc Ņujorkas laika.) Izloze notiks otrdienu rītos un laimējušo vārdus publicēs līdz plkst.12 Laimētās biļetes līdz trešdienas pēcpusdienai (plkst.17) jāizpērk opernama kasē vai zvanot uz tā biļešu servisa centru (212-362-6000).  Lētās biļetes tiks piedāvātas tikai uz piektdienas un sestdienas vakara izrādēm, limits ir divas biļetes vienai personai. Tādējādi "$25 Weekend Tickets” programmā tiks izlozētas biļetes uz 31 izrādi.

Šozezon turpinās arī "Varis Rush Tickets" programma, kura piedāvā 150 lētākas biļetes opernama biļešu kasē divas stundas pirms izrādes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas