Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mežā atrastas Endija Dāldera mirstīgās atliekas

Piektdien Plakanciema mežā atrastas pērn decembrī pazudušā Endija Dāldera mirstīgās atliekas. Policija aizturējusi arī iespējamo slepkavu – kādu iepriekš vairākkārt sodītu vīrieti. Viņš iepriekš bija liecinieka statusā. Policija Dienai nenoliedza pieņēmumu, ka aizturētais vīrietis ar Endiju sazvanījās pazušanas rītā.

E.Dāldera mirstīgās atliekas ar vairākām šautām brūcēm atrastas grāvī zem zariem, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Sigita Pildava.Aizdomās turētais aizturēts 29.aprīlī. 1965.gadā dzimušais vīrietis vairākkārt sodīts gan par mantiska, gan vardarbīga rakstura noziegumiem. S.Pildava atzīst, ka ar policiju viņš nevēlas sadarboties. Pēc aizturēšanas vīrietis mirušā E.Dāldera atrašanās vietu nav norādījis, to policija atklājusi, veicot operatīvo darbu.Policija tuvākajā laikā lūgs kā drošības līdzekli piemērot apcietinājumu.Slepkavība varētu būt izdarīta mantkārīgā nolūkā, pieļauj policija. Nav gan skaidrs, uz ko balstās policijas versija, jo Endija finansiālā situācija bijusi nestabila un lielāko daļu kopīgo sadzīves izdevumu sedza viņa draudzene Zane -tā viņa iepriekš sacīja _Dienai_.

26 gadus vecais E.Dālderis 23.decembra agrā rītā no mājām Imantā aizbrauca līdz tuvākajai aptiekai pēc zālēm apslimušajai draudzenei, taču tā arī neatgriezās. Pēdējo reizi melnais Mercedes Benz minivens, ar ko brauca Endijs, tika fiksēts tajā pašā rītā degvielas uzpildes stacijas Statoil videokamerās. Vīrietis iebrauca tās teritorijā, taču neuzpildījies steidzīgi izbrauca. Ir noskaidrots, ka tai brīdī viņam piezvanījusi kāda persona. Policija nenoliedza pieņēmumu, ka šī persona bija aizturētais vīrietis.

22.janvārī, Endija automašīnu nejauši garāmgājēji pamanīja kādā Pārdaugavas pagalmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas