Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Mežu dienests: sākušies protesti pret "Latvijas Valsts meži" izciršanas politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inga
i
Nu ko! Ja jau postam, tad līdz kailumam!
egle
e
VMD jūt, ka viņiem ņem nost naudu un cenša pierādīt, ka viņi kaut ko dara. Nesen 4 VMD eksperti no dažādām Latvijas malām vienā valsts meži gabaliņā meklēja iemeslu, lai uztaisītu kārtējo liegumu. Acīmredzot viņiem tiešām nav ko darīt, ja jau ar vienu cilvēku vairs nepietiek. Savukārt mans vietējais mežzinis, laiku pa laikam jāstimulē ar kādu 0.7l lai nepiekasītos un nebūtu problēmas ar papīriem. Kāpēc man uzturēt šo birokrātu aparātu, ja mierīgi varētu iztikt bez viņiem?
t
t
pareizi asaka bet visādām lellem un pienenēm smadzeņu nav un laikam nevajag
asaka
a
Kinna gatavojas iet politikā un tagad ar klaju deagoģiju krāj punktus. Nav neviena cipara, tikai plika muldēšana. Izskatās, ka nevienam Zakovica minētie 3 miljoni valsts budzētā nav vajadzīgi. Labāk griežam nost skolotājiem, mediķiem, utt.. Tie kas sūdzas mežā nav bijuši. Ja izlīstu ārpus savas Rīgas, tad lieliski redzētu cik skaisti aug meži, kas pirms 30 gadiem ir cirsti tāpat kā tagad to dara LVM.
alberts
a
Latvijas valsts meži ir domati lai uzturet ZZS vajadzīgos ka arī caurkritušos biedru,Piemeram zinu kadu kuru nometa no priksniekiem pagasta ,tudaļ LVM iedeva kadu tur amatu lai aldzin būtu.Tai paša laika īpasumi kuri domati pubikai ir nolaisti līdz kliņķumKauns.
omd
o
atkārtošos: LVM ir kārtējai īlens, kas lien ārā no šķēles un šlesera saustā korupcijas un valsts izzagšanas maisa. Ierosinu: Vajag kādus 20 motorzāģu īpašniekus.Latvijā katram otrajam ir!..Tiekamies pie viņu izcilā kantora pātrdaugavā un padarbinam kādu pus-stundu....varonīgākais var izzāģēt viņu košumkrūmus ap kantori....
Jūras mandarīns
J
Aina, aizpērn TP piespieda LVM ziedot Ls 30 000 Nothing Special-a dēla ātrumlaivām. Pērn JL inkasators Jaunups saviem draugiem basketbolistiem par labu no LVM izsita Ls 140 000 un taupīgais finansu ministrs Einars Repše šo "ziedojumu" ar savu parakstu apstiprināja. Aina, -- aianava top godīgāka, ja 2 teikumu stāstā pēc pirmā teikuma no otrā nenokautrējies.
Jūras mandarīns
J
Kurš Latvijā naudas trūkuma dēļ atļāva cirst vairāk? Nevis atļāva, bet gan UZDEVA! To izdarīja alkatīgais Ministru Kabinets ar premjeru Dombrovski, kam jāglāb zviedru privātbaņķieru nauda. A/S Latvijas Valsts Meži vienkārši pilda ministru kabineta/valdības uzdevumu: jo lielāks uzdevums, jo vienkāršakas ciršanas shēmas: tuvāk pie labākiem atlikušajiem ceļiem un arī cirsmu cirsmas galā! Kas un kam te vēl nav skaidrs?!
google
g
eh butu labi google, kadu karti ielikt, kur tauta lidzigi ka bedrem, saliek platibas, kuras ir palikusas bez meza un tuvako gadu laika acimredzot tur nekas netiks sastadits, jo stadu nav un LVM sak mazoties jau ar seklinam, vai zilem.
ZM
Z
ja zemkopibas ministrijas ieredni ir par tizlu lai sakartotu LVM kantori, takuskat ministru kabinets, par valsts mantas nelietderigu izsaimniekosanu?
Aina
A
Valsts meži nav nekāda paraugiestāde, tas jau skaidrs. Un vēl pamanās katru gadu noziedot Slaktera dēlam motosportam un citiem dīvaiņiem.
klukse
k
Gribu iet demonstracija! PRET KINNU, kas ir zadzis ilgus gadus, pret LVM ,kas ir vieniga Latvijas dabas resursa izsaimniekotaji. To jau vareja sagaidti, krize, nav ko maksat kreditus, tad japazog no valsts. Muulji tadi, jums jazin, ka tie mezi pieder nevis mistiskajam uznemumam LVA bet visiem Latvijas iedzivotajiem !!!! Tadel, atskaiti gribu redzety par katru nocirsto koku. !
turks
t
KA vispar Kinna, kas tika turets aizdomas par korupcju muita var vadit LVM. Skaidrs, ka tur iet kreisa izcirsana ar nodoklu nemaksasanu un atras pelnas gusanu. Sitadiem cilvekiem sen vajadzeja atrasties aiz restem. Kur ir KNABS?
DAR
D
Ar šausmām skatos kādas izskatās cirsmas.Pamežs iz pilnīgi iznīcināts .Neko tādu neredz Eiropā.Tur domā, kas paliks aiz mums.Tas viss izskatās pēc raušanas kamēr var un cik var.
Lelle
L
Man sirds sāp skatoties tos posta darbus. Agrāk zari bija jāsadedzina, tagad izdomāja, ka var to nedarīt ...sapūšot, lai tikai ātrāk tiktu pie lielās naudas. Pāri tām sagāzto zaru joslām un izdangātajām bedrēm reizēm pat tikt nevar. Vispār notiek VĀJPRĀTS! Cik ilgi tas Stīpniekmūlis tur sēdēs un postīs tautas bagātības?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas