Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Miglavs: PVN līdz 21% būtu jāpaaugstina arī medikamentiem un siltumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nevergs
N
Cik miglavs saņem? Normālā valstī par šādu darbu cilvēkus atlaiž. Latvieši ir mierīga tauta, bet kad sāksies nemieri, tad nebūs labi. 1905. g. var atkārtoties. (Vienreiz simtgadē jau vajag.:))
ku-ku
k
Autors nav no mūsu planētas,un kājām nestaigā!Nav jābrīnās par nereālajiem spriedumiem.Pensionāri jau tagad ir uz izdzīvošanas robežas,pēc 21% pvn ienākumi būs kapračiem,jo zāles jau tagad ir liela greznība,kur nu vēl normāla pārtika.Ierosinu autoram mēnesi iejusties pensionāra ādā un izdzīvot ar ienākumiem 140.00 ls .Manuprāt tāda pieredze izdzīs no galvas visas nereālās idejas un liks atgriezties uz zemes!!!!!!
Drū
D
“Augstākas medikamentu cenas, es ceru, rosinās ārstiem godprātīgāk vērtēt pieejamo medikamentu klāstu un izrakstīt lētākus analogus. Mums vajadzētu vispār atteikties no dārgiem antidepresantiem, hormonu preparātiem, sarežģītām antibiotikām. Mums vienkārši ir jāpiekopj veselīgāks dzīvesveids,” klāsta ekonomists. To tu labāk pasaki slimniekiem (antibiotikas), kuriem šīs zāles nepieciešamas! Sarežģītas antibiotikas -- kas tas vispār par terminu? Tad dzimstību kontrolēsi ar abortiem (hormonālie preparāti)? Tas, ko, sievietei labāk? Ak, jā mums taču ir prezervatīvi! Ja te visi stresā nebūtu skrējuši, lai izdzīvotu 90-jos un šajā gadsimtā dzītos pēc labas dzīves, un tagad sagremotu ikdienu "jaukās" mums pavēstītās ziņas, tad arī antidepresantus nevajadzētu. Zāles novērš simtomus, bet tad vispirms parūpējies par labāku vidi šīs valsts iedzīvotājiem, ārstu algām un tad nebūs par nekādu PVN paaugstināšanu/nepaaugstināšanu vispār jārunā. Nesaprotu, kas tie par auniem strādā? Vai tiešām nevar savākt labu profesionāļu komandu, kas kaut ko jēdz finansēs un laikus pamana, ka maksātnespēja ap stūri ... uzņēmumā, jo īpaši, farmācijas, tāds finanšu direktors un vadītājs jau sen būtu atlaists un vēl visam tirgum pastāstīts! Laikam jau valsts ir īpaša - tur profesionalitāte ir atkarīga no politiskās piederības un neko nasparotošiem "ekonomistiem", jo gan jau iedzīvotāji sametīsies, lai mūsu kļūdas labotu .. cik tālu var nonākt!
Aigars
A
Kāds jau iznīcināja cukurbiešu audzēšanu Latvijā, izrādās tā bija tikkai iesildīšanās. Kāds palīdzēja vest sarunas par ES maksājumiem lauksaimniekiem utt.
Arvis
A
Kāda tauta, tādi deputāti un valdība, bet kāda valdība, tādi padomnieki. Paši esam viņus pie šīm silēm pielikuši.
Jānis
J
Miglava kungs nekad ne-valsts darbu nav strādājis. Piedosim viņam šos maldus, tomēr labi būtu viņam samazināt algu vai, varbūt, uz kādu gadu pārcelt bezdarbniekos.
bla bla
b
man nav skaidrs, kas saja bankrotejusaja valsti veido politiku: tie, kam javeido, bet kas partiesiba ir tikai tuksas izkartnes, vai tie, kas veiksmigi slepjas aiz sim izkartnem un kalpo noteiktam interesem. kapec tauta joprojam cies, kad sen jau pacietibas limiti ir izsmelti ?!!!
pooh
p
"Mīļie tautieši, ja netiks sadarītas kādas muļķības, tad mums priekšā ir septiņi bagāti gadi. Treknie gadi, ja atceras stāstu par Jāzepu" Aigars Kalvītis 31.12.2005 "Nekādas krīzes nav un nebūs! Kāda ekonomiskā krīze? Mums nav jādiskutē par to - vai krīze ir neizbēgama, bet gan par to - vai tāda ekonomiskā krīze vispār ir iespējama tuvākajos gados!" Edmunds Krastiņš 11.05.2007 "Sabiedrībai nevajadzētu dzīvot krīzes gaidās." Ivars Godmanis 2.01.2008 "Krīze ir mūsu galvās." Ilmārs Rimšēvičs 14.02.2008 ".. kad notiek recesija, privātais patēriņš mazinās. Kad ir grūti ar investīciju ieplūšanu, tad ir tas variants, ka valdībai jāstimulē ekonomika [..] un tad ir tas brīdis, kad nodokļi jāsamazina un kad var palielināt valsts izdevumus. Visas valdības rīkojas otrādi – tad, kad ir labie laiki, tad vēl samazina nodokļus, bet tad, kad ir sliktie laiki un neienāk nauda, tad, domājot, ka tā varēs iegūt naudu, ceļ uz augšu nodokļus un dabū pilnīgi pretēju efektu." Tā teica Ivars Godmanis š. g. 21. februārī akcijas "Iespējamā misija" ietvaros vadot ekonomikas mācību stundu Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā.
Dhago
D
Visdebilākais propagandas teiciens - "kas apgalvo pretējo -melo". Kas Miglavs ir par ekspertu? Meklēju biogrāfiju un šo to interesantu atradu internetā.
Ieva
I
Viņu par ekonomistu sauc tāpēc, ka Dievs bija ļoti ekonomisks viņam piešķirdams prātu. Nē, protams, ir publika, kas zāles lieto bez kādas vajadzības, taču pirmkārt viņu nav tik daudz, bet otrkārt: iedomājieties, kas notiks, ja šāds cilvis savas batletes nevarēs dabūt? Pareizi, sauks ātros un vismaz pāris dienas slimnīcā bez īpašas vajadzības pavadīs, kopā ar tiem, kam tās zāles paties ir vajadzīgas (un cena jau tagad pieaugs ne tikai par nodokli), savukārt tie, kam slimība pašā iedīglī, nespēs sagaidīt savu rindu.
Gunārs
G
Par savu tautu ņirgāties gan nevajadzētu!
osx
o
Neceri, pasakas reālajā dzīvā nerealizējas. Viņi vecumdienās ārstēsies Vācijā un dzīvos pie Vidusjūras, un neatcerēsies, ka rei dzīvojuši LV.
Žuks
Ž
Ekonomista spriestspējas impotence un unifikācija visā savā krāšņumā. Kur tādi rodas, liekas ka viņiem ir pūznis ko sauc par Ministru kabinetu.
ezis
e
cerams, Dievs sagādās Miglavam tādu iespēju izbaudīt vecumdienas ,kad zālēm pietrūkst santīmu, jo lūk kāds " eksperts" iesaka veselīgu dzīvesveidu
Divreiz divi ir: cik jums vaja
D
Kā savā rakstā"Vieniem josta savilkta lidz pēdējam,otriem-atlaista pilnigi vaļā" (Diena,2.10.2008)norāda Ilma Čepāne,Pilsoniskās Savienības deputāteLU profesore,tad:"Valsts pārvaldes aparātā īpaša kategorija ir padomnieki.Par padomniekiem lielākoties iecelti attiecīgo partiju vadībai pietuvināti cilvēki,KAS VAI VISOS JAUTĀJUMOS GATAVI PAUST VAJADZĪGO VIEDOKLI.Viņi par padomu sniegšanu ne tikai saņem lielaku algu par ministru,bet papildus strādā(?) vēl vairākās uzņēmumu padomēs un valdēs." Laikam jau precīzāk pateikt nav vispār iespējams!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas