Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Miķelsons Eiropas Cilvēktiesību tiesā apstrīd savas aizturēšanas likumību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
trīnīte
t
vecais burlaks un uzdzīvotājs Miķelsons - tik augsti kāpi un tik zemu kriti!
filozofs
f
... izmekleetaaji neveic aktiivas darbiibas , kas viņš pasiivais, ka grib aktiivas darbiibas ( no muguras) , ... izmekletaaji veic izmekleešanu , nevis pie kafijas galdiņa ar miķelsonu paarspriež pirmsveeleešanu aktualitaates ... kad izmekleešanai draugs vairs nebuus biistams , tad noteiks drošiibas naudu pusmiljona apmeeraa , radinieks iemaksaas un buus uz briivaam kaajaam , liidz tiesai.
izbijis valsts patriots
i
prezumcija eksistē es tev piekrītu,bet ir viens bet ----Eiropas tiesa jau arī nav idioti un šādus putnus kā Miķelsons ir redzējuši simtiem. Pēc izskata nevainīgs ,pēc papīriem it kā arī ,bet tā jau naudas atmazgātajiem jābūt.Saproti ka šis ir līmenis kur vispār grūti ko pierādīt. Varbūt viņš sūdzēsies ka tiek spīdzināts ,vilkts uz rata,dzītas naglas aiz nagiem,liets auksts ūdens uz galvas.Tad jā ,tad tiešām ir ziepes.
Buba
B
Kuram gan patīk sēdēt jeb " bagātie arī raud"!? Taču - vai ECT neskata lietas, kas jau skatītas VISĀS tiesu instancēs attiecīgā valstī? Katrā ziņā Hodorkovskis joprojām gaida.
Oma- nožēlojami
O
Šie cilvēki pat cietumā jūtas vienlīdzīgāki par citiem! Man vienmēr nāk prātā, kāds komentārs:"Man ir kauns, ka viņiem nav kauna!" Arī Munkevics no cietuma iznāca kā v aronis, ne mazākā neērtības sajūta cilvēku priekšā! Zaglis un korumpants pie mums kļūst par cilvēka augstāko novērtējumu!
tgtg
t
Knab prasās pēc reorganizācijas
nožēlojami
n
ne jau nu advokāta iegribas noteiks to,cik reizes mēnesī un kas jādara izmeklētājam. Tas,ka sūdzība ir ļoti apjomīga,nebūt neliecina par tās kvalitāti,bet tikai par iekasējamā honorāra apjomu. Ir nācies redzēt smalku kungu sacerējumus,kas arī ir "apjomīgi",jo copy-paste funkcija nav žēlota,bet rezultāts ir nožēlojams. Lai nu šajā gadījumā būtu citādāk un mēs visi iegūtu no likumu uzlabošanas(kā tas bija pēc Laventa sāgas),kaut cerības mazas.
john
j
Nu jā, bet tā korupcija tad kur bija un kā un vai vispār? Pirmajās dienas ziņas no KNABa plūda tā, it kā žurnālisti tur sēdētu izmeklētajam pie pleca. Tagad pilnīgs klusums jau mēnesi. Un ja KNAB par apcietinātajiem neinteresējas, tad ir divi varianti - vai nu ir pieķerti pie rokas tā, ka pat liecibas nav vajadzīgas (bet tad ir dīvaini, kāpēc par to nezina jau visa Latvija kā tas parasti ir citās KNAB lietās) vai nu KNABam ir aplauziens ar iemeslu un pieradijumiem.
krustdels
k
Miķelsonam steidzami jānomaina advokāts, citādi vēl ne par ko iesēdinās. No kura laika aizdomās turamajam piemēro apcietinājumu, lai ar viņu strādātu.
Jukums
J
Par ko tad viņš sūdzēsies, vai par to, ka neļauj vairs zagt? Ir nu gan tur augšā jebkādu mēra sajūtu zaudējuši. Viņu morāle ir absolūti sapuvusi.
Vientulais vilks
V
BEIDZ MULDET ar MIKELSONA parakstu KURZEME uz vientulu viensetu izbuve augstsprieguma kabelu liniju par vairakiem simtstukstosiem latu ,bet LATGALE veselai sadzai nevar pievilkt gaisa liniju per dazu desmitu tukstosu latu.Neesot lidzeklu.SO sarakstu var turpinat,tada ir REALITATE.
?
?
Vai tad visas intances dievzemite jau izietas?
dzeris
d
Katram ir tiesības to darīt. Bet, tas vēl jautājums, vai ECT šo sūdzību vispār pieņems, cik es atceros, iesākumā bija jāiziet visas instances tiesas savā valstī, izņemot atsevišķus gadījumus, un, ja pieņems, rindas tur gadiem.
I.Gr.
I
Korupcija nav nekaads "kavaliera delikts", jo taa smagi skar tautas saimnieciibu. Taadeelj apsuudzeetajiem vajadzeeja vairaak par apsuudziibu kauneeties, nevis griezties pie Eiropas tiesaam.
Senais
S
Varbūt tomēr nevajadzētu ignorēt nevainīguma prezumciju, un katra tiesības, tai skaitā vērsties Eiropas cilvēktiesību tiesā. Tas tā, nākamajiem komentētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas