Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Miķelsons vēlas noskaidrot, kurš viņu apmelojis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Jā, protams, KNAB ir "mazie bērni", tiem var tā vienkārši piezvanīt, apmelot un momentā bez jebkādiem lietiskiem pierādījumiem Miķelsonu ieliek cietumā. Tagad tēlot nepelnīti apvainoto ir Miķelsona un viņa advokāta triks vientiešiem un atkāpšanās ceļš sava mundiera spodrināšanai. Miķelsona mundieris ir neatgriezeniski aptraipīts , tiesībsargi agri vai vēlu atmaskos dažādas miglas bildes. Miķelsona kungs, pagale viena nedeg un te nu ir nevietā pielietot taktiku:" ja jūties vainīgs, tad nikni uzbrūc, ka esi apmelots". Nav grūti vadīt nozari, kas atrodas monopolstāvoklī ar stabilu un greznu peļņu šī monopolstāvokļa dēļ un nozares pakalpojumu mūžīgu nepieciešamību ikvienam. Alkatības velniņš bija tas, kurš pārāk dīdīja Miķelsonu, jo gribējās vēl vairāk, vēl šikāk... līdz vadzis lūza.
...
.
Tur jau tā apmelošana - ne pie labās rokas, kā apgalvo, bet kreisās...Tāda apmelošana nav pieļaujama ! laps, sasmējos :)
Garamgajejs
G
Sieva apmeloja. Teica, ka esot nevainigs.
vērotājs
v
Tas gan būtu interesanti,ka izmeklēšanas procesā sāktu paziņot par informācijas sniedzējiem.Liecies mierā.Miķelson, ļauj notikumiem ritēt savu gaitu.Lai taču tiesu instances tiek ar visu galā un nemēģini šo procesu ietekmēt.Citādi var iznākt atkal baudīt rūtoto sauli.
DD1
D
Ja izlaists pret droshiibas naudu, tad jaaseezh klusi un jaagaida tiesa, nevis jaacenshas diekrediteet prokuratuura un noskanjot sabiedrisko domu.
lola
l
Tik garāmejot: ne jau tikai patlaban ieskanas vārgas balstiņas, ka nav zināma elektrības pašizmaksa (Latvenergo). Tā nebija zināma pat Saeimas komisijai! Un nebūs zināma arī uz priekšu. Ko te var piebilst?!
????????????
?
Vaitad jau ir pierādīts ka nevainīgs apmelots? Mandomāt izmeklēšana vēl turpinās, nav noskaidrots vainīgs vai apmelots.
U
U
Vai tad KNAB neiedeva sarakstu, ar kuriem aizliegts kontaktēties? :)
Kā tad!
K
Vai tas Miķelsons mūs par duraciņiem uzskata? Mums ir jānotic, ka viens trakais kaut ko apmelojis - un uz tā pamata apcietināti 7 cilvēki?! Mums jānotic, ka KNAB vienkārši tāpat - bez dokumentiem, bez pierādījumiem - arestē cilvēkus?! Viens kaut ko papūš, un šie jau skrien ar roku dzelžiem?!
kas
k
Protams,viņu izpratnē,tas ko darījuši gadu gadiem,nav nekāds noziegums,tik sīka ,,pateicība",un ir no sirds un patiesi sašutuši ,ka kāds uzdrošinās VIŅUS aizskart,pēc tādu miķelsonu domām,cietumos jāsēž ļautiņiem,kuri nozaguši tantei pagrabā gurķu burku.
jupis
j
Vai šāda izteikta aktivitāte no Maikelsona puses nav klasificējama kā mēģinājums ietekmēt izmeklēšanu? Ja, jā, tad ātri un labāk labprātīgi ir jāatgriežas cietuma kamerā!
@
@
Shitam zenam jaiet pie PoliSCHUKas uz teatri. Talants! Nezina, par ko aizturets un apcietinats. Nezina, ko darijis pret likumu. Teatri vares klut par otru Uldi Dumpi vai Girtu Jakovlevu, varbut pat Eduardu Pavulu. Ja sadi turpinas, noteikti!
pilsonis
p
jautājums konkrēts: kurš ma!ta nostučīja dižo Miķelsonu? Kurš? Stukačam jāsaņem pelnīts sods! Lai zina, kā traucēt vīriem partijas kasi pildīt, piegriezt TP naudas krānu pašā vēlēšanu karstumā!
XXL
X
Abstrahējoties no konkrētā gadījuma, prakse, ka katrs aizdomāts turētais, apsūdzētais vai tiesājamais tā brīvi aiz "nav ko teikt" paziņo, ka kriminālprocess pret viņu ir politiskais pasūtījums, ir konkrēts sviests. Būtu tikai normāli, attiecīgā iestāde pēc šādiem izteikumiem vērstos tiesā par goda un cieņas aizskaršanu. Tas būt korekti pret konkrētiem darbiniekiem, kas izmeklē attiecīgo lietu, nemaz ja nerunājot par mundiera godu!
SAKALIS
S
Atpakal cietumaa uz 25.g.lai puust,zaglis nolaadeetais,pilna latvijaa ar taadiem haleraam.taapeec jau latvia ir izzagta un izvarota kaa veca m...a.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas