Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Minimālā mājokļa nodokļa likme būs pieci lati

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Kāpēc VALDĪBAS telpās pie sienām PLIKAS MEITENES un cik tas MAKSĀ ??????
Elizabete
E
Oi, bet tās gleznas fonā tiešām jaukas. Ļoti piemērotas budžeta griešanai un nodokļu palielināšanai.
Elizabete
E
Super. " V.Dombrovskis šorīt intervijās medijos informēja - lai nekustamā īpašuma nodokļa maksājums nebūtu mazāks par tā iekasēšanas un administrēšanas izmaksām, no nākamā gada tiks ieviests minimālais nekustamā īpašuma maksājums - 5 lati gadā ". Tātad tomēr ieviesa progresīvo nodokli!! Tikai uz pretējo pusi. Tiem namīpašniekiem, kam maza būdiņa un nodoklī sanāktu maksāt piemēram Ls 3,49, nodoklis būs jāmaksā tikpat, it kā kadastra vērtība būtu Ls 5000. Tātad nodoklis tiek automātiski palielināts par 50% un vairāk. Varbūt, ka arī iedzīvotāju ienākuma nodokli , soc. nodokli un PVN vajag analoģiski palielināt, lai atmaksātos to administrēt. Ja jau izmantot iespēju valstij iedzīvoties uz nabago rēķina, tad turpiniet- uz pilnu banku !!
jap
j
idioti
Juris
J
Ja valsts nespēj segt administrēšanas izmaksas no pirksta izzīsta apmēra nodevas iekasēšanai, tad iedzīvotāju pienākums nav segt šīs izmaksas. Kā var likt maksāt vairāk par to, cik pienākas, tikai tāpēc, ka saņēmējam ir par grūtu tik mazu naudu ņemt!
Dita
D
Vai kāds var man paskaidrot,cik,piemēram masās Riekstiņš par savu klēti?Vai 5.ls?Vai 0 ls?
hm>oma
h
tad domā, ka es par savu noliktavu arī maksāšu mājokļa nodokli ? un par sava sia ražošanas telpu?? da nu ... jokojies?! nu nedomāju vis!
hm
h
un varbūt kāds man PASKAIDROS - kāpēc man par dzīvokli jāmaksā 2 nodokļi - nek. īp. un mājokļa, bet par nedzīvojamu telpu - riekstiņ 'klēti' - 1 ?? nafig, ziepēs tādu valdību un koalīciju! tie komentētāji, kas te muldās par LPP/LC neietekmi uz valdību - ja neko nezinat, tad nerunājiet! LPP/LC valdībā ir savi cilvēki un apm. 1/4 ministriju ir viņu pārziņā (neskatoties uz to, kāds ministrs tur sēž .. jaunai koalīcijai un vecai koalīcijai (tp, zzs, lpp/lc) savi cilvēki sēž visās ministrijās un krutjī savas djelas viss tiek godīgi sadalīts - katram sava joma, tak, vai tad vēl neesat sapratuši? vēl arvien vislielākā ietekme ir tp un lpp, tad zzs un šodbrīd neliela ietekme arī jl tb grozās kā pliki pa nātrēm, nespējot nevienam īsti piesmērēties, ietekmes nekādas, tukša salmu kulšana, pārējie (tp, lpp/lc un zzsi un tagad pamazām arī jl) bīda savas lietas uz priekšu
Ak, vai!
A
TP vajadzētu sodīt par kaitniecību pret valsti!
Oma - hm
O
Sanāk, ka maksās, jo nodoklis, cik saprotu, tiks aprēķināts no visu būvju kadastrālās vērtības! Tā pie mums ir: muld tā un muld šitā, žurnālisti interpretē pa savam un beigās - neko nevar saprast!
hm
h
nu tad beidzot man kāds pateiks vai nē - riekstiņš par 'klēti' maksās vai nemaksās jeb purvciema 2-istabeņu iemītnieki vilks šo nodokli!!
izbijis valsts patriots
i
Te vairs nav koteikt---- idiotisms Latvijā kā vienmēr uzvar.
protams, ka
p
- vienā mierā - līdz nākošajām vēlēsanām ............. "Varētu diskutēt par sociāli taisnīgāku nekustamā nodokļa variantu," trešdien intervijās medijos atzina arī premjers Valdis Dombrovskis (JL). "... to nu mēs mākam, un tas, ka tas ( tukši ļurkstēt) nav malku cirst, ir veca patiesība .
savs prieks tomēr -
s
tad arī repšukam neizdosies mazāk par 5 lati par katru īpašumu ( poēc tam, kad būs izmantotas pašvaldību tiesības atlaist nodokli ) maksāt - vismaz finmin nemaksās mazāk par purva būdas īpašnieku. SOLIDARITĀTE tomēr !
pat domādams neizdomāsi
p
...lielākā daļa privātmāju īpašnieku - 60% - nākamgad nodoklī maksās ne vairāk kā piecus latus. Ja administrēšanas izmaksas sastāda 5Ls, tad tikai no atlikušajiem 40% būs kaut kāds ienākums mīnus admin. izdevumi, bet nabagi paliks vēl nabagāki. Paldies partijām un valdībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas