Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Minimālo algu, iespējams, aprēķinās pēc citiem pamatprincipiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hehe!
H
Katrā ziņā tiks iegrozīts tā, lai neciestu tie, kam ir un lai ciestu tiem, kam nav. Paēdušais neēdušo nekad nesaprot, arī 212 latu minimālā alga vēl negarantē eksistences minimālās vajadzības vienam (sic! - vienam) cilvēkam.
^6
^
Pārfrāzējot: Zemākā ES un laikam vienīgā valsts, kur netiek piesaistīta kādam rādītājam, bet gan Bently īpasnieku interesēm - maksāt mazāk.
^6
^
Zemākā ES un laikam vienīgā valsts, kur netiek piesaistīta kādam rādītājam, bet gan uzņēmēju interesēm - maksāt mazāk.
Voldemārs Burģis
V
Ierosinu atlaist ierēdni, kurš ar konkrēto lietu nodarbojas kā arī likvidēt visu nodaļu un departamentu, kur viņš strādā. Minimālā alga vienmēr ir noteikta un tiks noteikta politiski. Pēc apstākļiem un iespējām. Iespējams, vajadzētu pakārt to ministru, kurš attiecīgo departamentu vēl nav likvidējis.
*****
*
Bet latviešu gurība vēsta - "grozies kā gribi, bet (d) irsa kā pakaļā tā pakaļā!
Dakotas Juris
D
Dakotas indiāņu gudrība vēsta: "Ja tu atklāj, ka jāj uz beigta zirga, kāp nost" Taču pie mums, kā redzams, šādā situācijā bieži izvēlas citas stratēģijas: - mēs iegādājamies pātagu; - mēs mainām jātnieku; - mēs sakām: "Šādi mēs ar zirgu esam jājuši vienmēr"; - mēs izveidojam darba grupu, lai analizētu zirgu; - mēs apmeklējam citas vietas, lai analizētu, kā tur jāj ar beigtiem zirgiem; - mēs izveidojam īpašu uzdevumu vienību, lai beigto zirgu atdzīvinātu; - mēs pievienojam treniņvienību, lai mācītos labāk jāt; - mēs mainām kritērijus, kas nosaka, vai zirgs ir beigts; - mēs apvienojam vairākus beigtus zirgus, lai tie kļūtu ātrāki; - mēs izveidojam kvalitātes darba grupu, lai atrastu izmantojumu beigtiem zirgiem; - mēs paaugstinām beigtu zirgu jāšanas kvalitātes standartus; - mēs salīdzinām dažādi beigtus zirgus; - mēs meklējam cilvēkus ārpusē, lai viņi jātu; - mēs paziņojam: "Neviens zirgs nevar būt tik beigts, ka to vairs nevarētu jāt"; - mēs piešķiram papildu līdzekļus zirga jaudas palielināšanai; - mēs veicam pētījumu, lai redzētu, vai ir pieejami lētāki konsultanti; - mēs iepērkam kaut ko, kas liek beigtiem zirgiem skriet ātrāk; - mēs paziņojam, ka mūsu zirgs ir "labāk, ātrāk un lētāk" beigts; - mēs ierīkojam neatkarīgu izmaksu posteni beigtiem zirgiem.
Ēriks
Ē
Cik mēs laiku tērēsim velosipēdu izgudrojot no jauna? Tā vien šķiet, ka daudz ierēdņi neko citu nedara, ka cenšas labot iepriekšējās ierēdņu kļūdas, izgudrojot jaunu pieeju, metodiku, māster un mīzuļ plānus! Cik reizes mums nav grozīti (bet vienalga no valdības puses neievēroti) vieni un tie paši likumi? Ir ļoti daudz par mums vairāk attīstītas valstis, kur visas vajadzīgās metodikas un sistēmas, likumi un noteikumi jau ir spēkā un strādā. To vietā lai paši iedomātos, ka mēs esam gudrāki (pat ja nekas par to neliecina) mēs varētu lieki netērēt laiku izgudrojot to, kas jau ir gatavs, adoptējot pilnībā kādas valsts sistēmu un beigās ķerties pie īsta darba!
nirga
n
nu ko tajas ministrijas vel ir daudz liekezu saglabajusies, kas noed pilniga bezjega nodoklu naudu un sauasais atlikums ir zem 0. Paskatoties apkart ES ir valstis ar desmitiem miljonu iedzivotaju kur pat iztikas minimums nedrikst but zemaks par 60% no videjas algas, pie mums izradas alga drikst but zem iztikas minimuma. Ta turpinat pilniga murga uz prieksu.
!
!
Minimala alga sobrid faktiski ir kadu 350Ls limeni. Manipulejiet, ka velaties, bet 180 Ls nav minimala alga, ta ir maksimala dzivibas vilksana.
Cirvis
C
Tas rosina šo ministriju pārdēvēt par matu skaldīšanas ministriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas