Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ministra tūkstoši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
indulis
i
manuprāt, viņš (šis ministrs) ir vai nu stulbs vai izliecies.. un nekas vairāk.. Ne kripatiņas cieņas pret sādu SIA "Ronis",kas Tukumā nodarbojas ar gludekļu un ledusskapju labošanu.. tfūuu .. uzspļauju
Svins
S
Kampars saņēma atlīdzību par Afganistānas heroīnu. :)
Juris
J
Viņam vienkārši ir neparasti laba sieva.
tādi esam
t
Zināms, KAS ir Točs un KĀ INTERESES viņš pārstāv, taču ekonomikas ministram vajadzētu būt vairāk sajēgai kā noformēt pašam savu deklarāciju. Ekonomikas ministrija ar JL kardināliņu, kas regulē Kamparu daudzās lietās, ir kā akmens kaklā Vienotībai.
Runcis
R
Visos uznemumos un kantoros Skele iekartos demografiskos sturisus ( analogiskus sarkanajiem sturisiem ). Pats Makontevs ar paligiem pec grafika veiks demografizaciju sajos apartamentos. Nepaies ne gads kad rezultati bus. CIETI!
gg
g
salīdzinot ar Krištopānu Kampars ir nezkaunīgs ciniķis
Hm
H
...varētu jau vēlēt tos, kas kampuši mazāk - bet tiem jau atkal smadzenes strādā švakrāk...tā kā - bez kampējiem - nu nekādi!!
pilsonītis
p
Arti, kur var dabūt tādu sievu? Man tā viņas pietrūkst. Bet varbūt, ka Tu tiešām gultā dari brīnumus. Bet tad gan jāatzīst, ka viņa ir ilgi pārbaudījusi Tavu pacietību
Hm
H
Nu bet visiem taču skaidrs, ka kreisie - nelegālie ieņēmumi šajā valstī ir bijuši visiem un ikvienam. Citādi taču šitā banān valstiņa nebūtu pastāvējusi ne tos 20 gadus. Ko tad tagad - mums vispār jāiztiek bez ministriem?! Vai varbūt līgsim valsts amatpersonas no citām - godīgām valstīm?!
Nepazīstu vairs
N
Kas noticis? Pirms 15 gadiem domājāt gaiši un rakstījāt spoži. Tagad piektklasnieka stiliņš. Tēmas aktualitāti neapšaubu, tomēr... kritums baiss. "Tagadne birst caur pirksiem"?
Runcis
R
Ko tad Skele, bez negausigas kampsanas, ir paveicis. Man atnema pensiju. Tautsaimnieciba - apala nulle. Pirma velesanam muldeja par augstajam tehnologijam. Vai ir kads Skeles uznemums kur razo produkciju ar augstam tehnologijam? Protams - kampsanas apjomu veikla slepsana te netiek ieskaitita.
Janka
J
Nebaidies Sandri, visi dzīvnieki ir vienādi, bet daži ir vienādāki, un kamēr Dombrovski atbalsta desmiti tūkstošu ierēdņu, kas barojas no treknās nodokļu siles un kurus Dombrovskis nesamazinās, kaut tas prasītu atņemt visas pensijas, slēgt visas slimnīcas un skolas, tikmēr Tu un arī tauta var runāt cik grib. Pietiek ka viņi paši sev iestāsta ka ir visgudrākie, vislabākie, visgodīgākie un viszinošākie. Tas būtu nožēlojami, un smieklīgi ja vien tā nebūtu MŪSU Valsts... P.S. Un tas, ka Kampars zog nav viņa vaina, bet gan Šķēles, Šlesera un varbūt Lemberga...
Re,kā...
R
Nav neviena godīgāka cilvēka par Kamparu.Kas gan ir tur nieka 48 ttūkstoši. Citiem ir daudz lielākas summas un nevienu neķengā. Uzsēdušies tagad te vienam ministram. Neriesim,sarunāts!
Sen
S
jau izgāzies tautas priekšā ar savu acīs krītošo neprofesionalitāti, nerunājot par parādsaistībām, kas ir kliedzošas varas vīram!
qwe > Piebilde,Blondīne
q
Formāli, jā, protams, var jau sagudrot visādus argumentus. Vai praktiski viņa biznesa neveiksmes liecina par nespēju vadīt ekonomikas ministriju - šaubos. Tas drīzāk liecina par to, ka viņš nodarbojas ar normālu uzņēmējdarbību, kurā pastāv riski un bankroti, nevis ar savas politiskās ietekmes stutētu pseidobiznesu. Ar to deklarāciju - nu jā, nevajadzēja viņam tur godīgi neko deklarēt. Vajadzēja pashēmot, lai tauta apmierināta;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas