Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ministre: Gruškevics maldina skolotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kate
K
Gruškevics maldina skolotājus. Koķe tos tur pastāvīgā informācijas vakuumā vispār! Un sabiedrību arī! Tas ir labāk?
Izglītības reforma
I
1) Likvidējam dzimtās valodas mācīšanu - tāpat bērni jau tajā runā 2) Likvidējam sportu - pietiek, ka rāda pa TV 3) Apvienojam ģeogrāfiju, bioloģiju, ķīmiju, fiziku un matemātiku vienā stundā un nosaucam to par dabaszinību stundu 4) Lividējam amatu mācību - kāda jēga, ja ir bezdarbs 5) papildinam svešvalodu stundas ar domu, lai jaunieši saprastu ko no viņiem vēlas darba devējs Īrijā, Grieķijā vai Spānijā. 6) Ieviešam partijas mācību, kas māca pazemīgu attieksmi pret ļaudīm, kas jau 20 gadus cīnās par Latvijas izglītības sistēmas uzplaukumu.
Vova
V
Gruškevics - oranžais shēmotājs...
jautrais
j
Nu ir sūdi, kurš nu fleitē, ministrs vai valsts sekretārs? Un kurš atbildēs par saviem vārdiem. Aprillis ir pagājis.
valdis
v
Vai kāds zina ar ko nodarbojas ministres birojs, zvanām un prasām! Biroja vadītāja Inese Matvejeva 302a 67047805 Ministra padomniece komunikācijas jautājumos Agnese Korbe 310 67047954 29110062 Ministra padomniece Ārija Konstantinova 311 67047705 Ministra padomniece Ināra Ostrovska 305a 67047700 Ministra padomniece Ņina Linde 305a 67047833 Ministra padomniece Diāna Sīmansone 301 67047810
Ivars
I
A tas sekretars sodien vel strada? Vajadzeja uzreiz atlaist par muldesanu.
xxll
x
Koķes n-tie padomnieki devuši padomu pirms vēlēšanām neko neteiktun visu novelt uz pašvaldībām!!!!
Inta
I
Vispirms katram no izglītības vadoņiem būtu nopietni jāpierāda, cik daudz viņi saprot no izglītības, no psiholoģijas utt. Un tad arī vērtēt, kurš paliek, kurš aiziet. domāju, ka Gruškevicam saprašana minimāla, viņš arī būtu pirmais gājējs.
dace
d
ja jau par 1/3 tiks samazināts skolotāju skaits, tad par 1/3 vismaz jāsamazina arī IZM ierēdņu skaits - skolotāji 10 000, tad paliek 120 ierēdņu.... Tā kā mums - Latvijā IZM ir pasaulē lielākais ierēdņu skaits uz skolotājiem arī - iedzīvotājiem, tad saprātīgi ierēdņu skaitu samazināt par 2/3 - lai paliek ne vairāk kā 60 - 70 ier'dņu.Vai mēs to justu? - nu nē, taču!.
x
x
tev īsa atmiņa :(
dace
d
VAI JŪS KLAUSĪJĀTIES 20.MAIJA "kRUSTPUNKTA" RAIDĪJUMU? - Iekšl.M ministrijas MŪRNIECE SAVAS MINISTRIJAS BUDŽETU SĀK SAMAZINĀT AR ADMINISTRATĪVĀ APARĀTA VĒTĪŠANU...............izrādās - ievērojamus miljonus. bet mūsu IZM - lielākais administratīvais aparāts pasaulē!!!!!! ja nu vēl samazinātu t.s. vietnieku likmes, bet uzreiz pie skolotāju šatta vietām ķerties klāt ? - Ierosinu IZM minstrei un Gruškevičam demisionēt. Viņi nav spējīgi kvalitatīvi strādāt.
dace
d
VAI MINISTREI NEIENĀK PRĀTA UZTEIKT DARBU GRUŠKEVIČA KUMGAM PR SABIEDRĪBAS MALDINĀŠANU? JA NĒ - VARBŪT DEMISIONĒT MINSTREI UN LĪDZI PAŅEMT ARĪ GRUŠKEVIČA KUNGU?
sesks
s
Vismaz viens godīgi pasaka,ko tie lieķēži slepenie Koķetisti domā.Malacis Mareks!!!
Kokai
K
Tagad, dārgā taņa, lai izietu no kauna un negoda ir tikai divas izejas- vai nu, kā Eiropā, uzliec uz galda tam šīkajam muļķību gvelzējam rīkojumu par atlaišanu no darba, vai arī, kā Āzijā, uzliec viņam uz galda zobenu- lai pats protas un uztaisa sev harakiri (vai sepuku). Varētu jau arī pistoli, bet tādam mazizglītotenim, kās pārpratuma pēc nokļuvis pie IZM stūres, žēl tērēt metālu- tā Latvijā tāpat jau trūkst!
J.Biotops
J
Koķes nāk un iet, Mareks stāv stingri kā klints. Oranža klints.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Gruškevics: samazinājums varētu skart ap 6000 pedagogu

IZM vēl nezina, cik skolas šogad slēgs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas