Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ministri balsojot tomēr pieņem kārtību, kā maksāt dienesta auto nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rūpnieks
R
Nu kas tad liedz t.s. darba ņēmējam par sūri grūti pelnīto iegādāties savu autiņu, uzņemties par to visas rūpes un vizināties cik vien tīk.
$$$
$
Man uzņēmumā ir vairākas automašīnas kurām ir vecā parauga tehniskās pases un tajās nav neviena ieraksta par motora,dzinēja darba tilpumu.
kibucu
k
birokrātija zied un plaukst. Jautājums Citplanētietim - Cik kokus viņš riebeklis ir iestādījis? Atskaites un atskaites un papīru kalni. Zāģējam mežus un taisām neko. Grāmatvežiem papildus darbs. Par vairāk darba, starp citu, vairāk jāmaksā. Kaut viņiem mēles notrūktu! Šito muldēšanu par ekonomikas atveseļošanu.
Zane Grīnberga
Z
smieklīga tā Valdība....bet nu nekas, kā ir, tāda ir...:))
fiksais vēl
f
Kāda laime! Nu var pateikt ka valdība ir iebraukusi auzās, nu ļļļļooooti dziļās auzās.. Ir pilnīgi normāla shēma, kas ļauj nemaksāt nodokļos vairāk ne santīma, tai paša laikā izmetot laukā vispār to stulbo ceļazīmju rakstīšanu. Nu varen stulbi valdības ministri un pilnīgi dhebīli, impotenti, neizglītoti un neaptēsti to padomnieki. Diemžēl jums būs budžetā jāievelk kā minimums -50 miljoni mīnusā. Jo Jums nepildīsies šis jaunais paredzētais nodoklis un nepildīsies strīpa citu. Pēc pirmā janvāra aprakstīšu kā un kāpec. Aunu bars! Laikam novēlēt Laimīgu jauno gadu jums nav vērts - mazohistiem tas nepatīk, savukārt ļaunu vēlēt nav ētiski. Prozit!
to he he
t
Ir divas lietas. Nodokļu maksātāju nauda Baroklīšiem un firmu nauda, kura pašiem jānopelna. Atsķirība ir redzama vai nav ?
ha ha
h
Nu, ko baroklīt, nepatīk, ka nevarēs šiverēt ar valsts transportu par nodokļu maksātāju naudu!
Karamba
K
Nākošais būs nodoklis par ūdens krāna atgriešanu, vai pilsētas parku apskatīšanu.:)Diemžēl galīgi garām, un tie ministri paši zin, ka naudiņa ir tikai uz papīra.Dzīvē viņas nebūs.Ja nu tikai šitas domāts, lai birokrāti var legāli braukāt uz pirtīm, sēņot, sievasmāti pavizināt.Agrāk bij jāraustās, ka kāds defacto nepamana.Tagad viss oki doki :)
Mantrausis
M
Viens tiešām labs politologs arī šo nodokli klasificēja, kā "mazspējas ārstēšanu ar citu palīdzību". Faktiski šis likums turpina likumīgi noteiktu zagšanu no valsts puses.
prezīc
p
Jāsāk tiesāties, jo pa manam tas tiešām ir apsurds
Mg
M
Nu gluži kā reketieri apstaigā tirgotāju būdiņas - no visiem pa naudiņai (citādi atnāks VIDs un atradīs kur piekasītie), ja tev lielāka būdiņa, maksā vairāk. Nez kāds sakars motora tilpumam ar gūto labumu?
grāmatvede
g
Tas par valdījumu droši vien vairāk par no līzinga kompānijām neizpirktiem.
grāmatvede
g
Vispār neko nevar saprast. Vai jāmaksā 40 lati, vai 26% no 40 latiem? Vai soc.nodoklis nav jāmaksā? Ja nav par kilometriem, tad vai jāmaksā brauc vai nebrauc? Par atsevišķo jauno atskaiti, protams, īpašs paldies!
Jans
J
Interesanti gan! Esmu savu auto patapinājis uzņēmumam. Brīvā brīdī braucu ar savu auto un tas ir mans.
He he...
H
Katru dokumentu arī juridiski pareizi vajag uzrakstīt, tāpēc JL vanckars uzskatāms tikai par naudas iekāšanas variantu bez ekonomiska un juridiska pamatojuma, tāpēc darbs Satversmes tiesai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas