Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ministri skeptiski par savu sekretariātu likvidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
E-karam ir liela nakotne, Skat. Krievijas uzbrukumiem Igaunijai un Gruzijai, E-drosiba ir jaattista, taa ir valsts aizsardzibas sastavdala Likvidet so minimalo iestadi ir kriminali.
Ekonomija švaka
E
Neko daudz jau uz tā rēķina nesaekonomēs. Vienīgi tā integrāciju ministrija bija tāda bezjēdzīga.
nvo
n
Sekretariāti (aģentūras un taml.) nodarbojas ar naudas pārpumpēšanu no valsts kases savās kabatās. Vai tad tas nav politiķu mērķis, kad viņi dodas politikā? Taču tikt pie vieglas naudas.
Noverotajs
N
Jautajums ir nepareizi nostadits! Labak, lai ministrs Kastens un citi skaidri atskaitas par to, kas ir tas, ko vinu vaditie sekretariati saja gada konkreti ir paveikusi un kadi tad ir tie valstij svarigie, iesaktie vai planotie darbi, kas sekretariatu likvidaciju gadijuma paliktu nepadariti. No ministra Kastena vispar nav dzirdeta neviena puslidz sakariga fraze, ar ko nodarbojas vina sekretariats un kadi ir taa sasniegumi vai nakotnes projekti sabiedribas integracijas joma! Nav pat parliecibas, ka sekretariats vispar nodarbojas ar sabiedribas integraciju!
rpg
r
tam jau ir vairāk simboliska nozīme - vai valdība var sev piegriezt? nav jau tik daudz prasīts, likvidēt vismaz vienu no sekretariatiem!!!
ceļam!
c
vajag izvēlēties - km vai j3b. Vai nu - vai nu, jo principā mums valstī tagad ir 1 projekts - biblioteka, tikai par to bīda tekstus gan km, gan brāļi, tātad - pārklājas, un nav ko šķērdēt! Daffai lai viss cits gaida, ceļam!
Pulic
P
Nu re 4.5 miljoni budžeta ietaupījums būs, nav slikts sākums! (Tikai, ja sekretariātu likvidēšana nebūs viņu izsvītrošana no valdības struktūras un tikai, funkcijas un cilvēkus un budžetu nododot citai ministrijai) Vēl vajag tikt vaļā no neskaitāmām aģentūrām un iepirkumu dienestiem utt. un būs arī desmiti un simti miljonu ietaupījums!
bocha
b
Kastēnam 48 darbinieki ??? Un tad nejaudā paši papīrus producēt, jātaisa konkursi ārējiem skribentiem ? Āpāc. Šo sekretariātu noteikti varētu likvidēt un visas tā funkcijas līdz ar to.
Ērglis
Ē
Protams, ka Šleserēns grib to piķi. Viņi visi grib. Ui, kā grib.
kaija
k
“man ir bail, ka tas var kavēt informācijas sabiedrības un e-pārvaldes attīstību” ciniski, ironiski un Latvijas garā. glaukoma -> 500 000 žetonu.
Zaljais
Z
A kaads buutu buutisks ietaupiijums, kaads tad buutu tas ciparinjsh?
hehe
h
Signe no ē-pārvaldes cērt tik pat, cik cūka no svētdienas.
A.
A
Signe Bāliņa aizmirsa pieminēt, ka viņas sekretariāts atbild arī par 116 miljoniem ERAF naudas. Laikam tāpēc tā treknāko daļu taisās pievienot valsts kancelejai kā aģentūru...vai atkal atdot atpakaļ Šleseram, no kurienes ĪUMEPLS arī nāca.
zvirbulēns
z
Sen bija laiks likvidēt, sen :))
?
?
Bet kāpēc tu domā, ka tas viss tiks tev? Es pat tevi nepazīstu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Apvienoto vides un pašvaldību ministriju, visticamāk, pārņems ZZS

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas