Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Ministru prezidenta amata kandidāta Valda Dombrovska runa Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Terminu vārdnīca ārzemniekam, kurš cenšas saprast mūsdienu Latvijas realitāti. " valsts stratēģiskas attīstības mērķis " - nākamas aizdevuma daļas saņemšana divu mēnešu laikā. "meteorizmi" - vairāki sabiedrisko attiecību pasākumi valsts tēla uzlabošanai. " birokrātijas apparata samazināšana" - ilgtermiņa uzdevums, kas uzticēts birokrātijas apparatam. " zaudējumu skaitīšanas komiteja " – pamats zaudējumu skaitīšanas komitejas izveidei, kas skaitīs zaudējumus no zaudējumu skaitīšanas komisijas darbības. "Starptautiskie aizdevējie” - nelieši, kuri grib iznīcināt spēcīgu ekonomiku. "Sociālās spilvens" – oficiāli ir paredzēta, lai trūcīgiem liktu zem galvas, bet īstenībā tiek likta uz sejas cietušājam līdz krampju pilnīgam beigam. " akcīzes nodokļa palielinašana „ - kontrabandista sociāls nodrošinājums; " Parex nacionalizācija" "- plāna ekonomiskā spēle, kurā īpašuma īpašnieks - valsts garantē naudas atgriešānu atpakaļ ieguldītājam - valstij, nodrošinot valsts garantiju pēc depozītu. "Latvijas dalību misijā Afganistānā” - starptautisks parāds, kas tiek veikts par aizņemto naudu. "Latvijas banku sistēmas" - parādu reizinātājs. "Valdības programma maza biznesa atbalstam " - maigi aitai smaidīdams vilks. " kredītņēmēju aizsardzības programma " - liels valdības morāls atbalsts. "Gaismas pils" - "trekno gadu" kapu piemineklis "Eirofondu apgūšana" - 1282semināri uz tēmu, kā attīstīt ekonomiku Latviā. "Latvijas valsts budžets" – finanšu piramīdas shēmas nodokļu maksātājiem. " neatkarīgās Latvijas vēsture " - Latvijas varas nepartraukto mēģinājumu ķēde, lai vaļā no neatkarības. "Latvijas i iestāšanās ES” - visi skrēja un es skrēju. "Secīgi valdības soļi krīzes pārvarēšanai " – kungi, palīdziet bijušajam "Baltijas tīģerim" ...
abstarkcioņisti
a
daragie tavarishchi - rabochie, kalhozniki i inteligenti ! Atkrivaja ačerednoi sjezd našei parķii .......
Berta
B
Lai strādā un turas godam! Tik labs premjers, kāds ir Valdiņš, Latvijai vēl nav bijis. Es viņam uzticos, jo zinu, ka beidzot no Latvijas maka vismaz netiek zagts.
Tenis
T
Trakākais bija tautas apzagšana šī gs. sākumā, kad līdzcilvēkus apveda ap stūri izmānot sertifikātus par smiekla naudu , apzogot lauku ļaudis un rūpnīcu strādniekus. Daudzi ir sasmērējuši šai lietās rokas, bet izlietu ūdeni nesasmelsi. Viss jau ir izsaimniekots un Jaunajai valdībai atliek vien strādāt.
mele
m
tu nu gan PATE esi vislielākā MELE. Muļķe zostiņa.
Tā viš i !
T
Re nu! Nekas nav labi un neviens nav labs- tā domā aklie un kurlie.Nebija labi un nebūs labi ... kā var būt tik stulbs un aprobežots
K-K
K
... Domas un velmes ir teicamas ... dzivosim redzesim ... Dievs palidz ! ... Bet ko darisim ar tiem kuri: 1. vel slepj neetiski un nelegali ieguto valsts/pilsonu kapitalu ofsoros ... nemaksajot nodoklus ... 2. kuri nav saukti pie personigas atbildibas par jau nu vispareji kriminali pieraditiem vai vel netiesatiem noziegumiem par valsts un privatas naudas piesavinasanos, ka banku lietas ... 3. meginas izgazt so labi iesakto Latvijas atveselosanos programmu, turpinot savu pretvalstisko un pretlatvisko/pretpamattautas tiesibam propogandu ar arejiem un arvalstiskiem resursiem ... 4. ka atgusim nelegali nopirktas pilsonibas ... 5. ka latviskosim kulturas komunikacijas instrumentus un to parvaldes ... ?
karro
k
Labi sagatavota, izsvēreta runa!
J
Gudra runa, premjera Dombrovska programma ir izsvērta un pārliecinoša, nu visiem kopā jāķeras pie darba.
Oma
O
Es balsoju par Vienotību, un nu esmu sašutusi, ka Bendrātes kundze nenolika mandātu. Briesmīgi bija klausīties tās attaisnojošās runas gan no viņas, gan Āboltiņas kundzes puses. Par ko mēs runājam? Runa taču "nav par krekliem, bet par sirdsapziņām"! Kur tad paliek tās runas par morāli, ētiku? Es tām neticu: tukši vārdi vēlētāju apmuļķošanai!
Aija - cony>>Mele slavē
A
Par Lembergu tāpat visiem skaidrs, bet Bendrāte nāca politikā it kā ar cēliem mērķiem, kas nekādi nesaskan ar viņas darbiem. Tā mēs nekad nepacelsim morāles latiņu sabiedībā, ja valsts pārvalde runās vienu, bet darīs pavisam ko citu! Kam lai cilvēks notic šajā valstī?
yyy
y
Ka tik pats neēsi žurnālists, ka aizstāvi pērkamo žurnālistiku.
cony
c
Nesaprotams komentārs,ka pārmetiet Bendrātei 11,gadus vecus darījumus ar Lembergu.Kādēl nepārmetiet Lembergam,ka viņam bija darījums ar Bendrāti.Vai Lembergs ir kāds Lepras slimnieks,vai ārzemju spiegs,ka nu ir briesmīgs grēks,ka Bendrātei ir pildījusi līgumsaistības,kas bijušas saskaņotas ar Lembergu.Ja jau Lembergs ir tā ļaunuma sakne,tad komentē par Lembergu nevis par Bendrāti.Suni rej,cilvēki strādā,kārto lietas arī apsveicami,ka ir sākusi strādāt jaunā Saeima,ievēlēta jaunā valdība. No sirds apsveicu un vēlu labu pozetīvu veiksmi mums visiem.
Latgaliete
L
Vēlu veselību un veiksmi gan Saeima Deputātiem gan Prezidijam gan priekšsēdētājai Āboltiņas kundzei.Vēlu labu veselību un veiksmi Ministru kabineta Ministriem,valdības vadītājam Premjēram Dombrovska kungam.Vēlu veiksmes visiem darba devējiem un darba nēmējiem.Vēlu atrast piemērotu darbu bezdarbniekiem.Veselību un veiksmi skolēniem,studentiem un sociāli nodrošinātajiem un pabalstītajiem cilvēkiem.
Mele slavē meles
M
Nu vai nav šiki? Vienotības meles un bezgodes visā plaukumā! Runājot par Bendrātes darījumu ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, Āboltiņa sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja, ka «grūti ir komentēt 11 gadus senus notikumus». Tomēr parlamenta priekšsēdētāja stingri aizstāvēja Bendrāti, norādot, ka «viņa visus šos gadus nav paudusi aizstāvību idejām, kas bijušas apšaubāmas». «Viņa [Bendrāte] visus šos gadus bijusi principiāla, ar lielām darba spējām,» sacīja Āboltiņa. «Tas, kā rīkojusies Bendrāte, nav visai glīti, taču tie ētiski pārkāpumi,» – tā Āboltiņa, sakot, ka par Bendrātes un Lemberga darīja likumību jālemj Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam. Līdzīgi Āboltiņa izteicās arī par Čīgāni, kura savulaik pieķerta, Latvijā ievedot nedeklarētu preci. «Vakar abām deputātēm mandāts ir apstiprināts. Tagad viņas būs zem sabiedrības palielināmā stikla,» – tā Āboltiņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas