Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

“Mistiski” sabiedriskajā transportā Rīgā uzrodas SC reklāmas avīze

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Олег
О
Ты пишешь про какую-то "советскость". И в то же время хочешь жизни как в европе, в частности в Скандинавии. Открою тебе тайну, что например Швеция, где высочайший уровнь жизни, прежде всего этической и нравственной, - страна победившего социализма. Да да, у них есть очереди на квартиру, примерно одинаковые зарплаты и социальные гарантии. А пока тут будут брызгать так слюнями, тут будет кризис. Потому что в Латвии кризис не экономический, а нравственный. Мы своими эмоциями формируем реальность больше чем нам кажется, и в Швеции это все прекрасно понимают. А тут, пока будет нугатив у людей в сердцах, все будет оставаться по старому.
Ed
E
Spriežot pēc bildes, avīze latviešu valodā. Tā ka pat valodas likums nav pārkāpts. Saskaņas Centrā ap 50% ir latvieši, 30% krievi, 20 % poli, baltkrievi, ukraini, ebreji, čigāni. Tā ka nevajag saukt Saskanas Centru par krievu partiju. Vienotība un VL/TB Latgalē dala avīzes, kas rakstītas krievu valodā un vel runa kā viņi mīl krievus, lai tik par viņiem nobalsotu. ;-) Jābalso par Saskaņas Centru !
Ed
E
Laba avīze un laba partija. Es balsošu par Saskaņas Centru un vel daudzi Latvijas iedzīvotāji, tostarp ari latvieši !!! Un jūs gādātie „vienotie” un VL/TB komentatori varat nomierināties, jo šogad jums nespīd. Būs iespēja pasēdēt opozīcija un padomāt par izdarītam kļūdām. Nevajadzēja 20 gadus maldināt un muļķot tautu. Šogad par to nāksies samaksāt, jo cilvēki visu atceras. ;-)
akcija
a
Dievs nedod,ka kadi extremisti pisuaros neielime nirdzoshaa kgb bandas aktiera uzhlakova gjimetni ar uz pieres uztrieptiem diviem burtiem s c,
jupis
j
Vai tā nav tā pati partija, kas vairākkārt pieķerta vēlētāju balsu pirkšanā un cita veida blēdībās iepriekšējās pašvaldību un Saeima vēlēšanās? Tad jau tās blēdības laikam arī bija nejaušības? V. Zaķim būtu jāatceras, ka, ja RS nespēj uzraudzīt kārtību transportā, tad laikam RS ir jāaiziet no Rīgas pasažieru pārvadāšanas!
Ērglis
Ē
Ups, "netīšāāāām gadīīīījāāāās". Vienkārši melo cik ausis kust - bet ko tautai, tauta tik kārtējam grābeklim grib uzkāpt.
Ērglis
Ē
Kā tad, NETĪŠĀM. Kā var šitā melot?
zaglers
z
Būs man ar ko dibenu noslaucīt,ja pēķši braucot ar tramvaju "pa lielo"'vajadzēs izskriet :))
!
!
Man ir vienalga, ko ta Interfronte tur raksta. Es nelasisu un nebalsosu par viniem, un iesaku to ari citiem.
foxa
f
vai Diena kādreiz publicēs arī kaut ko par Visu Latvijai darbību? vai arī šo mēdiju ir jāpieskaita pie tiem, kas nezina preses galveno lomu demokrātiskā valstī?
pich
p
ak tad nezin, ko savējie dara?? šitādiem kadriem vajag aizliegt kandidēt, jo: * ja tiešām nezin- jums tur viss kārtībā partijā ar komunikāciju? * ja zin- meļiem nav vietas saeimā
Par Pēdējo partiju
P
Mistika? Ušakovs neatbrīvo Rīgas satiksmes vadītāju par gan konstatētajiem trūkumiem uzņēmumā, gan par nesaimniecisko rīcību, jo kā nekā saskaņietis? Te nu re tā pēkšņā mistika! Šādas mistikas no SC vēl parādīsies ne viena vien.
hosa
h
Rīgas Satiksmes padomē sēž visādi baraņņiki,SC domes deputāti,lūk,arī visa"nekā nezināšana",roku lauzīšana un "vēja sadošana".
ES
E
Cilvēka cienīgu dzīvi ikvienam! Arī taisnība, Latvijā ir vienas no mazākajām algām ES. 4x mazākas kā vidēji Eiropā....
ha..ha
h
..un nevienam par to nav jāatbild!!???????????????..piem.RS valdei!!!!!!!!!!!!!!!!!??????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas