Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Mozgis atkāpjas veselības stāvokļa dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brainstorm
b
Atvadu runa tika ilgi pieslīpēta,gandrīz raudāt gribas.bet atkāpjas ne jau veselības ,bet gan baiļu un finansu dēl,tā domā tauta.
PALASIET VIŅA TEKSTU
P
PAR GODAPRĀTU!!!!!!!!!!!!!!!!!! LAIKAM LĪKU KOKU NELABOSI. trīs varianti: -glups, -noziedzīgs, -čeka piespieda. NAV CITU VARIANTU.
jesum
j
par lielu pārsteigumu, to, kuri drīkst mest akmeni ir vēl ĻOTI daudz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bet smirdošā čekistu cukkūts ir jāizmazgā. Vai parcelieties cirtur. TIKAI!!!!!!!!!!!!!!!!! NEVIENAI VALSTIJ JŪS NEESAT VAJADZĪGI!!!!!!!!!!!!!!!!!
un
u
Būs labāk, nekā dzeri tiesāt.
un
u
Paldies, to, tad atbildi, kas tu esi - sarkanarmietis vai leģionārs, ko klusē?
dzeris - to
d
Kļūdies, nekādu tiesu nespriežu, savu viedokli gan drīkstu izteikt par visu, pie kam nevienam to neuzspiežu un kā absolūto patiesību nepaludinu, mans viedoklis ir tikai mans viedoklis, nekas vairāk.
un
u
Cilvēki nav ideāli: kad vajag - sarkanarmieši, kad vajag - leģionāri.
ko vel teica cilvēks
k
Es esmu pateicīgs civil sievai ka viņai varēju palidzet nopelnit tik daudz naudu no slimnicas, ka man bija tas gods un laime strādāt kopā ar ļoti labiem cilvēkiem kas nepamanīja ka nauda tika izzagta no bernu slimnicas, ir jau visādāki cilvēki bet man laimējas straādat ar tadiem kas negribēja redzet ka tiek laupīta nauda no slimnicas. , lai realizētu kopīgus mērķus un sapņus.tik pie lielā piķa, bija japalīdz civil sievai. Pateicoties pašizdegšanai, entuziasmam , mēs Bērnu slimnīcā esam sasnieguši milzīgu lēcienu veselības aprūpes pakalpojumu kvalitātes attīstībā. Daudzi no mums sajūt, ka kopā novecojam un es patiesi izsaku sirsnīgu pateicību visiem, kuri man ticēja un uzticējās zagt tik daudz naudu.
Jesus
J
Kas ir bez vainas un bez grēka, lai met akmeni pirmais.
to
t
Vai vari atklāt savu CV? Cik un kādos vadošos amatos esi strādājis un cik ir bijis lielākais, kolektīvs, ko esi vadījis? Un vai uzskati, ka pats esi 100% pareizs un vienmēr rīkojies korekti un atpazīsti pilnīgi visus cilvēkus? Un ja tomēr atzīsti, ka pats neesi tik ideāls, tad kādas Tev tiesības prasīt, lai ideāli būtu citi cilvēki? Nav viss uz šīs pasaules balts vai melns, nav arī vienas patiesības. Vai tiešām jūties kompetents tiesāt un spriest par visu un visiem?
CIENĪJAMS VIŅŠ KĻŪS,
C
JA VIŅU NENOKODĪS LAPSENE UN VIŅŠ LIECINĀS.
lēmums labs
l
BET VĒL JĀLIECINA. TĀ NEVAR BŪT, KA NOZOG BĒRNIEM ZIEDOTU NAUDU, KA NOZOG ATRAITŅU, BĀREŅU MAKSĀTUS NODOKĻUS SAVAI VALSTIJ. TĀ NEVAR BŪT UN NEBŪS. PAR TO PAT DIEVS SODA.
un
u
Kāpēc paziņojumā nav neviena vārda, ka paliek strādāt par ārstu? Tie būtu pavisam vienkārši vārdi.
un
u
Labais joks esi tu, labais.
Vientulais vilks
V
Jus uzskatat kalatviesi ir stulba tauta kas neanalize valsts ekonomisko situaciju attieciga laika perioda? RUgti maldies ,cilvecin ar krokodila smadzenem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Dzintara Mozga paziņojums:

Sirdī turpināšu deg par Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu

Es esmu pateicīgs Dievam, ka man bija tas gods un laime strādāt kopā ar ļoti labiem cilvēkiem, lai realizētu kopīgus mērķus un sapņus. Pateicoties pašizdegšanai, entuziasmam un godaprātam, mēs Bērnu slimnīcā esam sasnieguši milzīgu lēcienu veselības aprūpes pakalpojumu kvalitātes attīstībā. Daudzi no mums sajūt, ka kopā novecojam un es patiesi izsaku sirsnīgu pateicību visiem, kuri man ticēja un uzticējās, veltīdami Bērnu slimnīcai milzīgu laiku no sava cilvēka mūža.

Es esmu no sirds pateicīgs visiem ziedotājiem, kuru ziedojumi ļāva mums pa kripatiņai darīt Bērnu slimnīcas vidi mājīgāku un bērniem draudzīgāku. Es izsaku pateicību sadarbības partneriem par atbalstu, korektām un godīgām attiecībām, kā arī plašsaziņas pārstāvjiem, kuri ļāva sabiedrībai un politiķiem labāk saskatīt problēmjautājumus.

Es ceru, ka mana darba turpinātājiem kādudien izdosies izveidot tādu Bērnu slimnīcu, kura būs draudzīga bērniem un ģimenēm, kurā būs savstarpējā uzticībā balstīta pozitīva domāšana un augsta darba kultūra, kura vasarās būs ziedošs dārzs, bet ziemās silta un mājīga, kurā strādās cilvēki, kuri uzskata, ka kalpošana bērniem ir laime.

Sirdī es vienmēr turpināšu degt par to, kam esmu ziedojis lielu daļu manas dzīves – Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu. Un es vienmēr ticēšu, ka Labais uzvar vienmēr, tikai ne vienmēr mēs paši to varam saskatīt vai
sagaidīt.

Pateicībā un ar cieņu:
bijušais valdes priekšsēdētājs
asociētais profesors Dr.med. Dzintars Mozgis

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas