Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Mozgis lūdz Zatleram pārcelt ordeņa pasniegšanu un citē Skalbi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TPJO
T
Zaglim un vel ordeni? Kauns butu vispar par kot ko tadu runat! Kuns TP pakalpiniem!
b
b
lai atliekot redziet kungam to ordeni nu, vīrietis vienkārši sapnis
he-he
h
vai tik šis citāts nebija veltīts ''draugiem'', kuri Mozga k-ga aizsegā darīja netīros darbus, izmantojot viņu par aizsegu?? Visnotaļ neapskaužama situācija! Vai īstie ''šeftmaņi'' atzīsies? Velti gaidīt...domāju, ka tiesas dienā nebūs neviena ''drauga'' . Tur kur nauda, vārds ''draugs'' ir tukša skaņa...to nu tik cienījamā vecumā vajadzēja gan zināt, eh, naivie letiņi
Ir OK!
I
Mozga vietā ieradīsies Tautas partijas "darītājs" Lisenko.
solo
s
Mozgis ir pelnījis ordeni.
KAMPĒJCŪKAS NOKAUT
K
UZ CIETUMU VISU ORANŽO GANGSTERU - KAMPĒJCŪKU BANDU , TUR NOKAUT !!!
Dix
D
"3-zvaigznu ordenim" ordenja lenti ludzu oranzjaa krasa - un pasniegt kopaa ar Kriminalkodeksu. Cik no tiem, kuriem jau tas grabuls piesprausts, nav recidivisti? Nez kas bus nakamais TP upuris? Ja Skele spej apzagt Bernu slimnicu.. nebrinos ka jau rit vins morgaa ar plakjenem raus ara zelta zobus.
zinātājs
z
Diena, a, varbūt ieliekat tomēr kādu ziņu par Mediju nama cenrādi?!
nja
n
gan jau pēc gada diviem tiks noņemta tā migla nost un apbalvos. notiesāt jau ir viegli.
Jānis
J
Mozgis nav pārkāpis ārsta ētikas normas un to viņš vēl varēs darīt visu savu atlikušo mūžu. Ir runa par direktoru-Mozgi, kurš nespēja savā iestādē kontrolēt valsts līdzekļus, ļāva zagt!
Marika
M
žēl. Mozgis atstāja tāda cilvēka iespaidu, kuram darbs bērnu slimnīcā ir visa mūža darbs un kurš bija šo valsts apbalvojumu pelnijis. Tas, ko vajadzēja izdarīt Zatleram pieprasīt no Veselības Ministrijas atbildību, jo apcietinātais valdes loceklis bija ministrijas ieliktenis. Ja kāds šai valstij gribētu ko labu izdarīt, tad tieži Zatleram vajadzēja pieprasīt VM Rozentāles demisiju. tieši tāpēc, ka Ministrija ielika šo cilvēku. viņi uzspieda Mozgim. Nav jau viņa personīgā slimnīca, kurā viņš būtu varējis strādāt ar savu komandu, kurai viņš uzticas. Zatler neesi zaķis un neslēp galvu smiltīs. Tu cilvēku, kurš ir ieguldījis milzīgu darbu valsts labā upurē sava gļēvuma dēļ. Apini, un pārējie mediķi, aizstāvat savējo. Ja Jūs piecelsieties, aiz Jums ies visa tauta. nu neesiet gļēvuļi.
www.nta.lv
w
ieskaties
skuķis
s
Situācija ir tāda, ka Dz.Mozgis nav vainīgs, ir pārliecināts Latvijas Ārstu biedrības prezidents P.Apinis ___________________________- Tā nu nevar teikt...viņš tomēr bija DIREKTORS, kuram jābūt lietas kursā par visiem svarīgajiem notikumiem, kuri saistīti ar slimnīcu, īpaši jau, kur paredzēts tērēt tik lielas naudas summas. Par to, ka viņš ir krietns ārsts, neizteikšu šaubas...noteikti, ka tā arī ir, bet kā direktoram viņam jānes ir daudz lielākā atbildība, pretējā gadījumā vajadzēja atteikties no šāda pienākuma pildīšanas un strādāt tikai par ārstu. Tas nenoņem atbildību, ja notiek tāda izsaimniekošana...patiesībā tas ir arī ētiskas dabas jautājums, kurš jārisina pašam Mozga k-gam..
makarena
m
Turēt kādu aizdomās vēl nenozīmē pierādītu vainu! KNAB jau n-tās reizes kādu tur aizdomās un beigās čuš vien iznāk. Piem., Ojāru Rubeni arī tur i aizdomās, i ordenis šim ir...
:):):)
:
nākamais prezidents,tur šaubu nav...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas