Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Mozgis pērn Bērnu slimnīcā nopelnījis 28 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maijai un Ievai
M
Ir jau baigi viegli aizkrāsnē sēdēt un visus kritizēt. Cerams, ka pašas esat ko noderīgu valsts labā izdarījušas.
Maijai
M
vai neesi dzirdējusi, ka slimnīcai nauda remontiem no valsts budžeta vispār nepienākas. Savukārt, ja kaut ko sajēdz par "Eiropas naudu", tad zinātu, ka tur ir viss ļoti strikti noteikts, ko drīkst iegādāties, ko nē: ja tam pēc noteikta apraksta jābūt iebūvētam skapim, tad tas nedrīkst būt galds
Divani
D
Neko nezinītis smadzenis, kurš pirms tam neko nezināja par slimnīcas praktisko dzīvi, tagad rūpēsies par attīstību !!! Latvija nebeidz pārsteigt pasauli, jeb kliķe dara, kā grib ???
Ieva
I
Noteikti tā nav vienīgā, taču mani vairāk pat tie remonti satrauc- reiz pat bija reportāža, ka, knapi izremontējuši, jau viss drūp brūk un jūk. Nu ja esi tāds dižadministrators, tad vai nu pats būvniekus dzenā, vai atrodi dzenātāju!
maija
m
aizejiet uz 7. nodaļu, Mozga kungs! Kādos apstākļos tur ārstējas zīdaiņi, kādos apstākļos strādā ārsti!!!! griesti nopuvuši, logus ne atvērt, ne aizvērt, t palātā plus 27 grādi, bet bērnam ar paaugstinātu t tas ir pat bīstami!!!! Kur paliek valsts finansējums, ja tas nenonāk līdz nodaļu remontiem? Ir 21. gadsimts, tādos apstākļos varbūt vienīgi Afganistānā ārstējas.... Kauns direktoram, jo ja netiek galā ar finansējuma sadali, tad nevar būt amatā un nav tiesīgs par 100 Ls mēnesī saņemt. Nemaz nerunājot par aizdomām par finanšu izsaimniekošanu, ko apstiprinās vai noliegs tiesa.
Populists
P
Visā valstī zog......Mozga vadītā uzņēmumā atklāj miljonu lietu ....kā izsmiekls izskatās šis dakteris finanšu direktora amatā! Vai tiešām finanšu spečiem būs jāsāk dakterēt bērnus? VISS ŠINĪ VALSTĪ STĀV AR KĀJĀM GAISĀ ! ! !
trollis
t
:D visvairāk ņirgu uzrauj te dažu ambīļu teksts par mega speciālistu un godavīru bezmaz vai :D Tikai pie mums cilvēks ar tādu pagātni nokļūst atpakaļ un vēl par finansistu :D:D Bet auniem no t'a nekas, aizstāv :d
diskobumba
d
Nu tad tā ir ļoti maza alga - 1500Ls uz rokas, ļoti atbalstāma!
Timo
T
Spinies tu ar oranžo sērgu un tad suns maizi no tavām rokām neņems...
Lelle
L
A cik nozaga???
Ieva
I
Pirmkārt aldziņas tais citās zemēs, pat Brazīlijā, ir krietni līdzsvarotākas, kā pie mums. Un otrkārt arī atbildība tomēr kaut kāda ir, jo tur tie lielie vadītāji nepārtraukti kāds sēž.
Ieva
I
Nu pirmkārt jautājums, ko viņš tur grieza, ja pēc idejas vajadzēja ar administrāciju nodarboties, un otrkārt, ja administrēja un grieza, tad mierīgi var teikt: a cik bērniem neļāva to veselību un dzīvi atgriezt, jo ļāva notrambulēt tādām lietām nepieciešamo naudiņu!
me
m
alga jau tiešām nav pārmēru liela, bet kādā veidā, Tavuprāt, izpaužas tā atbildība, ko viņš kā valdes priekšsēdētājs bija uzņēmies? man domāt, ka par šādiem brīnumiem paša vadītajā uzņēmumā vadītājam vajadzētu atbildēt gan materiāli, gan čokā pasēdēt.
Diki
D
kāpēc cilvēkiem ir tieksme saskatīt negatīvo! un kā ar to atbildību, kas ir nepieciešama ārstējot mazos pacientus?! cik tā maksā?! visu cieņu Mozga kungam!
Krauklis
K
Bet kā ar to atbildību palika? Naudu saņēma un, ka uzpeldej korupcijas skandals, mieigi aiztinas,lai pec tam atdzimtu ika Feniks no pelniem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas