Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Muižniece: aizklātais balsojums ir brīvas rīcības garants

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
"aizklātā balsošana ... brīvas rīcības garants." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lai balsošanas brīdī kauns un sirdsapziņa nemaisās pa rokai .
lūriķis
l
Skumji,ka lielākā iedzīvotāju daļa uzskata,ka Generālprokurotūra ir tā,kura uzrauga likumības ievērošanu Latvijā,diemžēl šadas funkcijas tai Saeima ir atņēmusi jau ļoti sen,atliek tikai ieslodzījumu vietu uzraudzība,valsts?interešu pārstāvība tiesās,izmeklētāju darbības uzraudzība?No PSRS laikiem atmiņā palicis,ka ģenerālis ir visvarens-šiška,kurš var atrisināt visas problēmas,nokaus vainīgos,attaisnos nevainīgos...
šausmas!
š
Novāciet to bildi!
Ineta
I
TP brīvās gribas izpausme - melošana! Balsot kā izdevīgāk, bet sabiedrībai stāstīt pavisam ko citu! Oranžie blēži, kuri bez citu apčakarēšanas nemaz nemāk dzīvot!
kokam DIVI gali
k
- glumiem meļiem un intrigu meistariem, un vienkārši algotiem cūcību taisītājiem gan VIENI VIENĪGI AIZKLĀTI vajadzīgi - - varētu VISU AIZKLĀTI NOKRUĶĪT un tikai muldējumus vien publikai rādīt - CIK TAS BŪTU JAUKI !
kokam DIVI gali
k
un NELIETĪBU NOSLĒPŠANAS IESPĒJA. Atklāts balsojums ARĪ NAV BRĪVĪBU IEROBEŽOJOŠS - tas tikai IEROBEŽO REZULTĀTU VILTOŠANU UN pirms- un pēcbalsojumu MELOŠANU - pie kam ne ierobežo, bet IZSLĒDZ. Interesanti būtu, ja VĒLĒŠANĀS BŪTU IESPĒJA ATKLĀTI BALSOT - varbūt te jau sen būtu Eiropa.
pamela
p
Vineta,bez alerģijas zālēm skatīties uz jums nav iespējams ,un vēl daudziem deputātiem.Varējāt savu viedokli arī nepaust,jo to,ka Lembis,Šķēle un Ko ir tie ,kas pateiks Bičkovičam /ar omas ārpuslaulības pilsonību/ kuru aunu nosaukt Ģenprok.amatam.Vienu tiesnesi jau Lembis izšūpoja nopērkot deput.balsis. Vineta,tik morāli netīru,pērkamu ,tautai naidīgu Saeimu nez vai vēl tauta ievēlēs un jūs būsiet TP pirmie ,kuri sekos LC pēdās. SAVU !!!!gribu Saeimā neizsaka praktiski NEVIENS!!Netīrs targašu balagāns! Vai tamdēļ jūs krimiķi Bičkoviču /Aldermane par pilson ību/ iestūmāt AT par priekšsēdi lai Lemberga sapni par Maizīša izlingošanu nerealizētu?Jums viss tiek izkalkulēts gadiem uz priekšu,arī par Prezidentu,kur aktīvi rosās Maskavas "našistu"klonu aprindās "" nacionalists "" ar krievu mēli -- GRŪTUPS.Jūs vispār jēdzat kas ir GODAPRĀTS?
a13
a
Šajā valstelē tak visi juristi ir ja ne LVU kursa biedri, tad juridiskās fakultātes biedri, gan jau tiesās reizēm sanāk, ka tiesnesis, prokurors un advokāts savulaik dzēruši kopā vienā SCV. Labāk būtu, ja Ģ P ieceltu ES vai SVF, un vēlams, ne vietējo. Un tā arī vēl dažas "neakarīgās" amatpersonas. Ka savējiem nekas nesanāk, nu ir skaidri redzams.
spunde
s
:) tieši tā, tikai līdz rudenim jāpaciešās un tad šo feisu varēsim izmest šefa biznesa pārstrādes vietās
Tā nu tas ir...
T
Aizklātais balsojums jebkurā gadījumā neliecina par cilvēka godprātīgu rīcību. Ja ir notikusi iepriekšēja vienošanās bet balsojot deputāts balso savādāk viņš ir melojis tiem ar ko bija vienojies un tā nu nav godprātīga cilvēka rīciba.Tāpat nav godprātīgi vēlētājiem solīt vienu bet aizklātā balsojumā rīkoties savādāk,tā arī ir negodprātīga rīcība un Satversmes pārkāpums.Faktiski aizklātais balsojums tikai veicina dažādas nelikumīgas darbības un neļauj vēlētājiem noskaidrot deputu īsto nstāju.
kitī
k
kas var paskaidrot, kādēļ ši fotogrāfija izsauc mūsos TIK negatīvas emocijas? Intrigas, mahinācijas, "savējo" iebīdīšana, afēru un nelietību virzīšana=aizklātais balsojums.
andy
a
Augusts Brigmanis teica: «Ir noteikta kārtība, kā cilvēki tiek pie amata......» Tur jau ir tā nelaimes sakne ka visa izpratne ir šteļļu bīdīšanas līmenī! Saeimai būtu jāizraugas piemērotākais, nevis jāpiedalās "rebēs" dalot amatus.
Tā nu tas ir...
T
Aizklātais balsojums neļauj,tautai kas deputātu ievēlēja, pārliecināties kā deputāts pilda solījumu - rīkoties godprātīgi un pēs labākās sirdsapziņas,kā rakstīts satversmē. Aizklātais balsojums liek domāt ka jau iepriekš ir notikusi vienošanās kā rīkoties un tas jau neizskatās pēc godprātīgas un atklātas rīcības.
Vilerušs
V
aizklātais balsojums ir domāts tādiem politiskajiem ''netīreļiem'', kā tu muižniec.
AD
A
Pēc Muižnieces domām "...aizklātā balsošana ... esot deputātu brīvas rīcības garants." Acīm redzot Muižnieces partijā, kura ir lielākā šajā Saeimā, atklāti balsojot, NAV IESPĒJAMA brīva rīcība.(Cilvēks taču spriež no savas pieredzes, vai ne?) Paldies, Muižnieces k-dze par vērtīgo norādījumu nākošās Saeimas vēlētājiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas