Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Muižniece pārmetumus protokola viltošanā uzskata par politiskajām intrigām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
abi varianti labi
a
muižniece 'jāamputē' no satversmes tiesas vai arī 'jāamputē' pati satversmes tiesa
onkulis
o
ieliec savu bildi,gribu redzēt tevi bez krekla!
Dace - tiesi tā
D
Pēdējo kreklu oranžie jau sen mums novilka, tikai uzreiz nepamanījām! Ja Tu Muižnieces nekrietnību uzskati par sīkumu, tad kas ir Tavs krekls?! Par ko tāda šizifrēnijas izpausme?
Arturs M
A
Par Vinetu Muižnieci mēs dzirdēsim vēl,un vēl,Lapsa par viņu grāmatu varētu uzrakstīt :D Politiskā priekameita:D
ak,vai!
a
Tik dzirdēti un atstrādāti vārdi! Tā oranžo demagoģija ir šokējoša!
007
0
cienītais,ar šitā papiŗa nogrūšanu pagaldē muižniece nozaga valstij miljonu ,kuru oranžajiem vajadzēja samaksāt par savu negodīgo vēlēšanu kampaņu.
selga
s
un ne vienu vien,pat tautas saziedoto slimiem bērniem...
standzinieks
s
muižniece nav nozagusi ne kapeiku ......... Miljonu
tiesi tā
t
balsojam atkal par vienotība 09:12 lāci, muižniece nav nozagusi ne kapeiku,BET TU, VIENOTīBAS M ĒSLS,ESI APZADZIS,APLAUPIJISUN VēL JOPROJAM VELC PEDEJO KREKLU NO TAUTAS MIESAS AR TO SīKUMU PAR MUIZNIECI GRIBEJI PIESEGT PAŠA BAļķI VIENOTīBAS ACī?
Mentiem
M
Vispār jau šīs personas kļūšana par ST ir TP un LPP politiskās spēlītes. Šī augstprātīgā kundzīte uzreiz no vienkāršas jūristes un ''politiķes karikatūras'' kļuva par ST. Kad A.Jūdinu vajadzēja ievēlēt, tad bija iebildumi, ka nav bijis tiesnesis. PLL griež vienmēr kā sev izdevīgi.
xxx
x
Drīzāk cūkas lidos,nekā Muižnieces kundze atzītos..
g
g
Muižniece žurnālistiem trešdien uzsvēra: " Es patiešām esmu aizgājusi prom no politikas un patiešām nevēlos komentēt politiskus jautājumus, it sevišķi politiskās intrigas". Viņa pauda nožēlu, ka pašreizējie Saeimas deputāti laiku, ko varētu veltīt likumdošanas procesam, "izlieto politiskām intrigām". Muižniece skaidroja, ka "neviens sēdes protokols nav stenogramma, kādi momenti tiek akcentēti, kādi – nē". "Es vienmēr esmu centusies, lai protokols atspoguļo komisijas viedokli," sacīja Muižniece. Muižniece norādīja, ka nekad nav diktējusi protokolā rakstāmo, tikai dažreiz norādījusi uz akcentējamiem momentiem, tomēr uzsvēra – ja arī gadījusies kļūda, tad ne deputātus, ne darbiniekus viņa nevēlas vainot. Muižniece arī pauda, ka "tā nu ir sagadījies, ka šobrīd Saeimā ir deputāts, par kura atbrīvošanu no amata kādā institūcijā šī Juridiskā komisija ir lēmusi". Par iespējamu dienesta viltojumu trešdien paziņoja Saeimas pretkorupcijas apakškomisijas vadītājs Aleksejs Loskutovs (V), kuru savulaik Saeima atbrīvoja no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāja amata. Pirms parlamenta šo jautājumu skatīja arī Juridiskajā komitejā. Muižniece skaidroja, ka jautājumi par politisko partiju finansēšanas sistēmu kopumā Juridiskās komisijas darba kārtībā bijuši vairākkārt, un, viņasprāt, neviens deputāts uz atsevišķu Krimināllikuma grozījumu virzīšanu neuzstāja, jo visi sapratuši, ka tas būtu jāvirza kompleksi ar citās komisijās skatāmo politisko partiju darbības regulējumu. Muižniece vairākkārt uzsvēra: "domāju, ka nekādi apzināti viltojumi nav notikuši". Viņasprāt, par būtisku kļūdu protokolā varētu uzskatīt, piemēram, ja balsojuma rezultāti būtu atspoguļotu nepareizi. Viņa atzina, ka nevar apgalvot, ka kļūdu protokolā neesot. Taču vaicāta, kāpēc sēdes protokols neatspoguļo audioierakstā dzirdētu deputātu gribu, sacīja – "tā nevarētu būt".
vv
v
Šajā gadijumā gan nevar runāt par tehniskām kļūdām vai vai konsultanta rupju paviršību, kā šo skaidro Rasnačkungs PS tas gan būtu prāta vai godaprāta esamības gadijumā
dementix
d
Protams, ka politiskas intrigas. Tikai vajadzetu ari saukt pie atbildibas tos, kas uzreiz nenokontroleja so gadijumu savā laikā. Viss tak viss ir bijis saplanots nākotnei. Doma: lai tak vinja ar kolegiem iztaisa pārkāpumu, mēs paklusēsim un kad tas mums būs izdevīgs, tad pakustināsim šo lietu. Smird tā mūsu augša līdz nemaņai. Neko viņi tur nedara. Pilnīga un totāla darbības imitācija. Skumji, bet fakts...
selga
s
Ak kungs,tāda sajūta,ka visi esam ieķepināti mēslos līdz brošai,un tik mīcāmies bez gala un malas,bez cerībām kādreiz tikt sausumā un daudz maz notīrīties.Kādas gan politiskās intrigas un kāda atriebība,ja dāma vairs nav pie teikšanas,bet čepānei gan ticu,ka kārtojot un meklējot iepriekšējo saeimu likumprojektus šitā šmuce atklājās,nezinu ,vai daudz naivuļu ,izņemot protams,jaunieti un veļ dažu labu pamuļķi,kuri tic ,ka oranžā banda likumus rakstīja,vai nerakstīja ne jau tautai ,bet sev,jo rezultāti ir kā saka krievi no ļico.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas