Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Muižniece: Satversmes grozījumu sekas ir pilnīgi neparedzamas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neitro
n
Sekas ir pilnīgi neparedzamas TP, lai ko viņi tur nestāstītu. Visam reiz pienāk gals, arī TP kundzībai.
Tā ja
T
Kas vienam ir neparedzams citam var būt pat ļoti paredzams.Ja pie varas esošie būtu tālredzīgāki un redzētu tālāk par savu sponsoru pārstāvju īkšķiem,kas regulē balsošanu, rezultāts nebūtu tāds kāds tas ir pašlaik . Latvijas tauta ir pacietīga bet pacietība nav bezgalīga, vēsture to ir pierādījusi,bet nav arī tik dumja lai to varētu ietekmēt daži populisti,to pierāda parakstu vākšana -par pensiju likuma izmaiņu savāca mazāk parakstu kā par satversmes grozījumiem, laigan pensijas palielināšana daudz jūtamāk un ātrāk iespaidotu cilvēku dzīves līmeni.
Haralds
H
Haosu un nestabilitāti valstī rada deputāti, kuri paši nedomā, bet balso vienkārši spiežot pogas un sekojot savu saimnieku norādījumiem.
:)))
:
Vinetai tomēr stingri pietrūkst pelēkās vielas tajā, ko dažkārt sauc par kāpostgalvu. Vai arī tās krokas virs tās ir stipri gludas.
@
@
Sekas jau ir nestabilas. Un tikai tādēļ, ka reti esam pauduši savu gribu. Nule tas ūdens, kas mutē smeļas, smeļas arī valdības rembo un betmeniem, bet diez vai roku kāds no malas pasniegs.
K. Žanis
K
Tā nu tas ir! Izskatās, ka vadošā koalīcija domājot, ka ar kvauķšķiem var nerēķināties, ir stipri pārrēķinājusies. Priekšlikumi, ko viņi izsaka, pilnībā atspoguļo viņu ļoti specifisko domāšanas veidu. Bet domājiet pozitīvi arī Jūs, Muižnieces kundze, referenduma sakarā. Pat, ja Jums nekļūs labāk, būs vismaz citādāk! Un nevajag mālēt acis visiem, ka Jūs esat šīs valsts patrioti, kas tagad satraukušies par tās stabilitāti. Ja tā būtu, tad Jūs šos 18 gadus būtu rīkojušies daudz godprātīgāk. Un dzīvojiet bez meliem!
Parastais
P
TēPiste Muižniece atklāti demonstrē varas turētāju domāšanas veidu - ko gribam, to runājam un kaut kāda nobalsošana vai referenduma rezultāti mums pie vienas vietas. P.S. Ar katru dienu aktuālāka paliek J.Kulakova dziesma - Baletomānija - par kretīniem!
lno
l
Vai tad Muiznieces teikto jāņem vērā? Ko tikai šī dama nav čiepstējusi: kaut vai kā Tieslietu ministre paziņojusi, ka Repšes noslēgtajā izlīgumā ar zviedriem par Telekomu skaidri redzamas nozieguma pazīmes!:) Tagad uztraucas par neparedzamajam sekām laikā, kad pašas partijas priekšsēdētājs ir valsts drošības garants Kalvītis:))
Andža
A
Sekas būs visai paredzamas - Muižniecei un tai līdzīgām drīz jāsāk meklēt darbs...
Vinetas pielūdzējs
V
Vineta! Tu esi izskatīga sieviete, Tev blakus vīrietis kļūst 2x spožāks! Nešaubos, ka esi izcila mājasmāte, gultā neaizmirstama kaislīga sieviete. Met pie malas šo sevis postošo politisko spēlīti, tā Tevi bojā! Tici- mēs nepazudīsim un nedzīvosim sliktāk, ja padzīsim šo 100-galvaino monstru! Liksim vietā citus, kuri darīs to pašu, tikai savādāk
anonīmais šakālis
a
Pilnīgi paredzamas - Muižniece ārā no saeimas!!!
ZBH
Z
a Saeims un patvaldiib terminjs no 3 uz 4 gadiem Satversmee palielinaat nebiij nekaad probleem, ko?
dzeris
d
Vajadzētu arī mehanismu, kā atlaist ierēdņus, kuri neapmierina iedzīvotājus, kā Somijā, kur par katra ierēdņa darbu liek plus vai mīnus punktus, un kam daudz mīnusi, tam jāiet projām. Un vispār, jau senie grieķi teica - īsta demokrātija nav tur, kur tauta varu ievēl, bet tur, kur var to atlaist.
viess
v
manuprat, galvenais nestabilitates drauds ir TP & Co(koalicijas) pienemtie lemumi attieciba par nodokliem, budzetu un valsts parvaldi, ieskaitot algas sabiedriska sektora un valsts uznemumos.
ABC
A
Šīs atziņas Tu vari klāstīt portālā kaķīšazābaciņi.lv, nevis pieaugušiem cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas