Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mūrniece: autobāzes šantāža mani neietekmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alise
a
1. maijs drīz pienāksun tad jau redzēsim, uzvar nevis stiprākais bet gudrākais, ar ko mūrniece gan neizceļas
rd-1
r
Однако, вместо писем, Рижская дума вполне могла бы на базе Rigas Domes Autobaze или Ригас сатиксме за половину от 31.6 млн. лат без PVN обеспечить скорую 85-ю НОВЫМИ машинами и обслуживанием. Посчитайте, прослезитесь.. Даже если принять, что машина через год идёт на списание. Водители с большим удовольствием, ушли бы из системы Рижской автобазы санитарного транспорта и разваливающихся "карет". Будь проклят, тот день, когда я сел за баранку этого пылесоса!
gfh
g
toties žurnālistu viedoklim tu lokies kā slota vējā.
Juhans
J
Konkurss taču tika likumīgi uzvarēts? Vai ir noticis kas nelikumīgs?
brīnums
b
raksta kvalitāte ir vāja!
Kurmītis
K
+++Viņa saka - atkārtots konkurss noteikti tiks rīkots. Viņa jau esot runājusi ar vairākiem autotirgotājiem, viņi izrādījuši interesi par piedalīšanos konkursā.+++ Lieliski! Spīdoši !!! Jēlā laika ministre PERSONĪGI RUNĀ AR AUTOTIRGOTĀJIEM, kuri piedalīšoties jaunizsludinātajā konkursā ! Noteikti partaigenosses āboltiņas vīra firma arī taču bija to starpā, ar kurām mūrniece aprunājās, vai ne? ... :) Kas attiecas uz „šantāžu” – kārtējā tik tipiskā jēlā laika pļurkstēšana ēterā. Līgums ta beidzas, algas šoferiem jāmaksā ... Un būtu visai īpatnēji gaidīt valdībai „pretimnākšanu” no firmas, kuru šī valdība tikko kā ir smuki uzmetusi, anulējot jau uzvarētu konkursu un „pagarinājums” tiek „lūgts”, lai uzmetējs varētu tikmēr nesāpīgi sakārtot lietas un lauzt līgumu ar uzmetamo, nesamaksājot tam kompensācijas ... ja šeit arī ir kādi šantāžas elementi, tad tie ir saskatāmi kā reize no mūrnieces puses. Nezinu, kādas tur tās attiecības ar autobāzi, bet, ja jaunais līgums paredz iespēju, ka jauno autiņu apkope un garāžas vispār tiks organizētas citā vietā – piemēram pie dīlera, tad ar šo esošajai autobāzei vispār un principā tiek nokauts bizness. Dīvaini gan, kāpēc tas Mamedovs par to itin nemaz nepriecājas !? ... :)
Ezis
E
Cepuri nost ,ja tikai notureesieties, tad jau varbuut kaadrei viss sakartosies.
ssd
s
mameds visur un visiem maksājis un tagad paliek gribot....nav labi,šlesaukovs satraucies,naudu taču paņēmis,bet paakalpojumu nav varējis nodrošināt.....korumpantu shēma draud izgāzties.....
w
w
šeit kā uz denas visa bilde par LV īstenoto iepirkumu praksi- konkursu rīkošana "vienam pretendentam", no austrumiem ievazātā prakse "skaldi un valdi" biznesattiecībās, partiju tiešā saistība ar "vienīgo pretendentu", tas- ka politika ir lielākais bizness u.t.t
aina
a
vai tikai tagad paliek skaidraks, kad mākoņi aizgājuši un pavasaries iestājies - Latvijas biznesu un Valsts varas iestādes kontrolē un mēģina kontrolēt !!!!!!!!!
ross
r
galvenais vai ministri pietiks pulveris stāties objektīvās patiesības pusē -nevis plitisku risinājumu ēmā. Tas arī raksturos minēto ministra skaidru spēku un pārliecību.
šakalis
š
mellais jau pusi futeres teepistiem iegruudis , ja ne vairaak , atlika tikai atlociit rokas un biznesaa iekšaa , paarliecinaats jau 100 % par izdošanos taalab jau ieguldiija miljonu jaunajaa opisaa , ... nu varbuut apbediišanas biznesu var aizsaakt...
Mg
M
Labi, es saprotu, ka šoreiz firmas īpašnieka uzvārds un tautība ir "nepareizi", tāpēc visa tā jezga, bet padomā loģiski - kur tā firma liks tās savas 60 esošās automašīnas? Un runa jau nav par šo "slikto" firmu ar "nepareizo" īpašnieku. Visi konkursanti jau sapratīs, ka tāds pats liktenis pēc dažiem gadiem var piemeklēt jebkuru pretendentu, tāpēc arī cenās tiks ierēķināts tas, ka pēc 3 gadiem var būt nepieciešams izpārdot savu autoparku. Šaubos vai šāda konkurence kopumā dos kādu efektu, drīzāk jau visu sadardzinās. Pat tagad, ja izdosies pagarināt esošo līgumu, tad šīs "demokrātijas spēles" nesīs zaudējumus, jo šobrīd esošā cena par 1 automašīnu ir lielāka, nekā tā bija paredzēta šajā nenoslēgtajā līgumā. Bet labi, ko tur tagad zīlēt - pagaidīsim jaunā godīgā konkursa rezultātus un tad redzēsim vai tiks piedāvāta zemāka cena vai nē. Cerams, ka tas notiks vēl līdz Saeimas vēlēšanām.
skrūvgriezis
s
Mūrniece labi dragā, malacis! mamedoviem konkrēts aplauziens, tā jau sacerējās uz 10 miljonu sadārdzinājumu, un še tev, bārbija prom, jāsauc mēris palīgā.. Mūrniece, turies kā mūris!!
šerifs
š
Laiks, tāpat kā Krievijā, šitiem te tādiem Mamedoviem, parādī t viņu vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas