Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mūrniece: līdz ceturtdienai tiks iecelts VP Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieks

Valsts policijas (VP) priekšnieks Valdis Voins iekšlietu ministrei solījis līdz ceturtdienai, kad sākas Liedienu brīvdienas, atrisināt vadītāja problēmu Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē, nozīmējot jaunu vadītāju.

Pēc neoficiālām, bet drošām ziņām, šajā amatā, visticamāk, tiks iecelts kāds no Rīgā strādājošajiem policijas struktūrvadītājiem. Jaunais priekšnieks noteikti nebūšot no reģionālās struktūras. Noprotams, ka priekšnieks no Rīgas tiek meklēts, lai ar "skatu no malas" pēc iespējas ātrāk ieviestu kārtību pārvaldes darbā.

To, ka Kurzemes reģionālajā pārvaldē nav kārtības un ka pēc iespējas ātrāk iestādei vajag jaunu vadītāju, iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) uzsvēra, kad pagājušajā otrdienā Kurzemes reģionālās pārvaldes pakļautībā esošie Liepājas policisti piedalījās bruņotā iebrukumā Ventspils tranzītuzņēmumā Ventbunkers. Par policijas izmantošanu Ventspilī VP Iekšējās izmeklēšanas birojs uzsācis dienesta pārbaudi. Sākts arī kriminālprocess par Ventbunkers apsargiem nodarītajiem miesas bojājumiem.

Kurzemes reģionālā pārvalde bez priekšnieka palika šā gada sākumā, kad par pārkāpumiem tika atbrīvots iepriekšējais tās vadītājs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas