Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mūrniece lūdz sākt kriminālprocesu pret Apini

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ne sirms
n
Vadība ir tikai viena, bet apakšas - leģions, bet kā šo bandu neitralizēt pateiks "sirmais".Lai cik arī tas traģiski nebūtu, ir frukti, kas citiem dārgo preci atņem un turpat atņemto točkām piegādā, jo točkas ne ar ko taču neriskē.
kili kili
k
kāda kūre Tvaika ielā pašam par ļaunu nemaz nenāktu- tā vismaz izskatās.
kad vēders netur
k
Šim jau tādas pašas caurejas kā apīnim - tas ir kaut kas vēnerisks!
Sirmais
S
Pasakiet man, policistu kungi, kāpēc neaiztiek "točkas",kas darbojas, visu acu priekšā jau gadiem ilgi, bet cītīgi meklē kontrabandu tirdzniecības vietās, kur nav ne cigarešu ne alkohola. Vai nu tā policija ir pilnīgi"paviegla",vai nopirkta, cita skaidrojuma nav. Kam taisnība nezinu, bet zinu,ka kontrabandas cigaretes var brīvi nopirkt jebkurā Latvijas apdzīvotā vietā , Tai skaitā arī cigaretes bez akcīzes zīmēm. Visticamāk tās ražo tepat Latvijā. Nevajag stāstīt ,ka tik attīstīts nelegālais tirgus var pastāvēt bez policijas vadības "jumta".
..
.
policija pie durvīm jau neklauvē?
Vetis
V
Valdības pārstāvji,deputāti pirmsvēlēšanu karstumā un starptautiskie novērotāji-visi apgalvo, ka ēnu ekanomika Latvijas tautai izmaksā vismaz simts miljonu latu! (100 000000!!!!) Lindas kundze pie teikšanas bija un ir pietiekoši ilgi, lai šo summu atgūtu. Neredzu darbu..Mums nav vajadzīgas runas, mums vitāli svarīgi ir izdzīvot. Un ne jau uz ŗaganu medību"principa.Ne jau uz pensionāru un slimnieku izncināšanas rēķina. Ja likvidētu ierēdņu armijas un sekmīgi veiktu cīņu ar korupciju, mums nevajadzētu nogalināt sirmjgalvjus un slimos, kā to darīja Hitlers , Staļins un vēl zināmi cilvēknīdēji Ķīnā, Kombodžā un Afrikas cilšu valstīs. Armijas parādei šogad ar lielām grūtībām savāca 430"' aktīvos durkļus'! Tas kopā ar policiju,robežsardzi un ugunsdzēsējiem......Vienā Veselības ministrija vien ir 600 ierēdņu. Cik mums tādu ministriju.aģentūru un padomju-liekēžu varzas?
Komentārs
K
Iekšlietu ministre izmantojot savu amatu rosina izmeklēšanu... Apinim jāatbild ar to pašu - jārosina Lindai uzsākt ārstēšanos. Tāda te korporatīvā kultūra.
march
m
Par pagrīdes rūpnīcām nezinu, bet uz robežas gan ir piesegts viss. Varētu Lindiņa kā neoficiāla persona klusi aizbraukt un paskatīties, kā tas viss notiek tad, kad nav oficiālas pārbaudes vai jau visiem iepriekš zināmais šmons. Bet. labi vien ir, ka nebrauc - vismaz lielai daļai Latgales iedzīvotāju ir vismaz kaut kāds darbs un iztika.
Sniper'sEye
S
Ar ko savās baumās sliktāks Apinis par Mūrnieci viņass baumās? Īsti labi nav ne viens, ne otrs, bet atškirību star Mūrnieces baumām par čečenu finansējumu VL un Apiņa baumām par pašu Mūrnieci nav nekādas atšķirības: juridiski abi ir viedokļi, ko tiesā advokāti pierādīs, --vienīgi, izskatās, ka Mūrniece pa pieri var dabūt ar pašas mesto bumerangu.
Palermo sveiciens
P
Visu cieņu Mūrniecei, mutes bajāriem un lokālās fantasikas autoriem derētu kaut mazliet kontrolēt runas caureju... Ja viens vai otrs gals neturās ciet, tad ... derētu atbildēt, par puliskās telpas pieķēzīšanu, pat, ja tik ļōti gribās kļūt par LĀB prezidentu.
Dr.xy
D
Kadel Murniece nepieprasa ierosinat kriminallietu pret Ivanu Urbi,kurs draudeja latviesu tautai ar fizisku izrekinasanos?! Un ka vina verte pati savus apmelojumus pret VL,vai ari tas nebutu pamats ierosinat kriminallietu pret vinas pasas?! Kadel netiek ierosinata kriminallieta pret SC,kuri sanem naudu no kremla,lai to izmantotu pretvalstiskai darbibai!? Un ta talak ................
muris
m
Tātad, mūsu demokrātiskajā valstī par presē publicētu privātpersonas viedokli var uzsākt kriminālprocesu, ja to ierosina pietiekami augstu sāvoša amatpersona.
lasiitaaja
l
Vai tad patieshaam ir tik maz darba ministrijai, ka personiigo lietu kaartoshana ir tas svariigaakais?
bono
b
Nu un kāpēc tad Latvijā vairāk neražo cigas? Pīpē ta normālos apjomos, klienti ir pietiekoši. Es arī to Elitu pāris reizes pirku. Bet valdība to biznesu pati iznīcināja.
lauku ome
l
Sakiet paldies, apeinim, viņš saimē brēca daudzreiz, ka cenas jāpaceļ

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas