Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mūrniece par ātrās palīdzības iepirkuma konkursu vēršas KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Viss ir tikai pakazuka...rezultātu nekādu...kretīni rotē no beņķa uz beņķi un tik vārās... Te viņiem taču nav nekādas krīzes! Krīze sāksies tikai tad, kad aizdevēji beigs aizdot valdošajiem kretīniem naudu. Tauta dzīvo savu dzīvi...
steks
s
Jaunais Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) priekšnieks, bijušais Veselības ministrijas valsts sekretārs Armands Ploriņš pārbaudīs dienesta rīkoto konkursu vienotā "ātrās palīdzības" dispečerdienesta izveidei, jo vairāki uzņēmēji pauduši bažas, ka tas sagatavoties vienam pretendentam, piektdien informē laikraksts "Telegraf". Bažas par četrus miljonus latu vērtā konkursa atbilstību tikai vienam pretendentam – SIA "Lattelecom" - pauduši uzņēmumi "Unistars" un "Incommerc Holding", ziņo laikraksts. "Kvalifikācijas kritēriji ir pārāk paaugstināti, kas rada iespaidu, ka konkursa noteikumi ir sagatavoti vienam konkrētam pretendentam," sacījis "Unistars" pārstāvis Kaspars Tolstihs, kura uzņēmums arī vēlas pretendēt uz šo pasūtījumu. Pretendentu neapmierina konkursā izvirzītā prasība veidot veselu speciālistu komandu, kuriem ir pieredze un kvalifikācija specifiskos jautājumos. "Unistars" uzskata, ka šīs prasības var izpildīt tikai liels uzņēmums, piemēram, "Lattelecom". Arī "Incommerc Holding" direktors Eduards Asaturjans laikrakstam minējis tieši "Lattelecom" kā potenciālo konkursa uzvarētāju. Viņš arī paudis neizpratni, kāpēc jāizstrādā jauna IT sistēma un kāpēc netiek izmantota vecā, kas jau pašlaik strādā "ātrajā palīdzībā". "Telegraf" norāda, ka NMPD konkursu izsludinājis jau otro reizi. Februārī no pieciem kandidātiem otrajā kārtā iekļuvuši divi – "Lattelecom" un "Datacom". Taču "aiz borta" palikušās "Unistars" un "Incommerc Holding" iesniedza sūdzību Iepirkumu uzraudzības birojam, kas uzdeva apturēt iepirkuma procedūru, atzīstot par pamatotam trīs no četrām iesniegtajām pretenzijām. "Lattelecom" laikrakstam kategoriski noliedzis negodīga konkursa iespēju. www.DELFI.lv
He he...
H
Vai tā ir ierasta prakse tavā Vienotībā, ja tā lielies?
hmm
h
nu 10 miljoni ir atkats. Pie mums taa tak ierasta prakse augsslanos. Baibina savu dalu ierekinajusi ieksa.
He he...
H
Besdēt jau tu jaulauceni vari cik vēlies, bet zaglēni ir , ka mudž, arī tavā Vienotībā... paskaties kaut uz savu štokiju... No kurienes šis ierēdnīts tos ļimonus pagrāba? No zila gaisa? Un eļurte? Vai nepietika ar Dienas prihvatizāciju, ka vajadzēja par sancikiem piesist sev voni rīgas centrā un vēl bračku no krimiķa izpestīt ar GP rokām? Un sandrucis? Kā ar to dzīvoklīti? Un kriksītis? Kā ar to nespējnieku izkrāpto pabalstiņu no ES? Un jaundupsīša dācā ? No kurienes izauga? Vai turpināt?
alise
a
starp citu lielākā daļa ātro mašīnuarī ir mercedess markas, vai šeit nav bijusi korupcija kā ar Daimler? Valsts kontrole atklāja vērēniegu izšķērdību valsts slimnīcās, kāpēc tad to nenodod KNAB vai prokuratūrai? tā seletīvi darbojas un haotiski, Rozentāle ar Mozgi amatos, arī ploriņš nav atstāts uz ielas, un te par tukšu gaisu knab? vai radušies zaudējumi , uz kā pamata būs kriminālprocess, kārtējo reizi izrādīšanās
volk tambovskij
v
nu gan tu nopirdies un es nobijos, tu esi šo zagļu partiju balstiitaajs , bet zagļiem šoreiz buus kirdix...nespiid vairs koaliiķija , arto briidi kad saraiņais paraava savus jampampiņus no valdiibas , viss saak nostaaties savaas vietaas.
dzeris - hehe
d
Tu nesatraucies, Vilnītis, izskatās, nespētu pat savu dzimšanas gadu pierādīt, kur nu vēl ko sarežģītāku, viņš jau tur tāpēc ielikts, par savu izcilo intelektu.
He he...
H
Papriekšu, vienotībēm, vinnē vēlēšanās un tad te plāties.... Vai pie Jums Vienotībā visi tāddddi murrrrmuļi savākušies????
volk tambovskij
v
Jaunietis ir bišku teereets , nevajag uz viņu apvainoties , bet Vilniitis noveertees ar "B" , tas ir ta ka itkaa itnekaa nebuutu bijis..., peec veeleešanaam to murmuli jaadzen no KNABa aaraa!!!
c. desa
c
Tu esi dumjš, vai izliecies ?
Oskars
O
MALACIS ! Vajadzētu pārbaudīt arī SOCIĀLOS DIENESTUS.......
Jaunietis
J
Lai tikai jēlā mūrnirce nesapriecājas pērāk agri! Knāba priekšnieks vairs nav aiz diedziņa raustāmais Lupatiņš, bet nopietns un atbildīgs ierēdmis, kurš domā gan par savu karjeru, gan par valsti pēc šīm vēlēšanām. Un kad pie valsts stūres būs nopietni un valstiski domājoši politiķi, kā Šlesera kungs, tad dažam labam ierēdnim, kas tagad luncinās ap Vienotību nāksies smagi atskaitīties par savu politisko tuvredzību.
Boldrix
B
KNABam nevaja PR taisīt, bet viņiem uz zelta paplātītes pasniedz faktus kurus viņi nav spējuši apstrādāt, piemēram, vēl jo projām nekas nav iznāms par Daimler kukuļošanu, nav pat savākts pietiekami daudz informācijas, lai ierosinātu krimniāllietu.
He he...
H
Tāpēc JL jau brauca ar visu Vienotību KNAB šefam virsū, ka šis nav pietiekami aktīvs PR taisītājs Vienotības politiskajiem pasūtījumiem... Vai tad NKAB padots ministrei, ka viņiem jāpilda politiskie pasūtījumi pirms vēlēšanām? Vai šī nav klaja administratīvā resursa izmantošana vēlēšanu laikā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas