Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mūrniece savā vietā labprāt redzētu Latkovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zzp
z
A ko gribētu amatā redzēt lembergs ? droši vien to pašu .
Kaut kas traks
K
Latkovskis jau Integrācijas ministra krēslā bija pilnīgs neveiksminieks. Paslinks, bezpersonisks, bez mugurkaula. Tādus arī Āboltiņas kliķei vajag. Iecerētās štelles taču jāsakārto!!@
Ārprāc!
Ā
Trakā sieva, kur tev prāts?!
jurīc
j
tā nevar, tavs vecais nav zilais, tev pašai jābūt
jautrais
j
.. interesanti, ck ilgi tauta pacietīs šos pajoliņus...
edisons
e
Pēc būtības saujiņa politikāņu ir nozaguši sabiedrībai tiesības kontrolēt savu kalpu darbu. Tādēļ arī visiem, kuri vēl labu Latvijai un cer uz gaišāku nākotni, būtu jāparakstās par referenduma sarīkošanu (par tautas tiesībām atlaist Saiemu) un pēc tam jāpiedalās tajā. Šādi vēlētāji atgādinās politiķiem un visiem, kas uzskata sevi par vienlīdzīgākiem nekā pārējie, ka šajā valstī augstākais lēmējs ir tauta. Parakstieties, nobalsojiet, un atgūstiet savas nozagtās tiesības! To teica Latkovskis
edisons
e
Tā vietā izvēlējos Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātes vēstures nodaļu. Pēc tam kā Zviedru institūta stipendiāts studēju politiskās zinības Umea universitātē Zviedrijā (1991. – 1992.), savukārt Maģistra grādu starptautiskajās attiecībās kā ASV Kongresa stipendiāts ieguvu Džordža Vašingtona universitātē ASV (1993. – 1995.). Strādāt sāku jau studiju gados kā vēstures skolotājs, bet 1990. - 1991.gados Latvijas radio vadīju sabiedriski politisko raidījumu Gadsimtu griežos, pēc tam biju joprojām populārā raidījuma “Lieliskais piecinieks” producents un vadītājs.
Pēteris
P
Cien. ,Latkovski! Vai patiešām tu esi saspiedis galvu? Pēc bildes tā kā neizskatās. Kad būsi ministrs, tad salīdzini tagadējo bildi ar savu ministra bildi. Tevi visi poliči drāzīs smadzenēs un tu nesapratīsi neko!
Z
Z
Kas par ambīcijām Mūrniecei- amatu nodos tālāk drauģelim!
vells
v
"vienotība" Latviju uzskata par feodālu īpašumu? Iekšlietu ministra amats ir mantojams? "vienotības" pārstāve šajā amatā piedzīvoja pilnīgu izgāšanos, bet tagad lepni vēsta par varas nodošanu kādam no savas partijas. kundzīt, ja tava partija šajā amatā pielika bikses, tad ir jātaisās ka tiek pēc iespējas tālāk nevis jāmuld par kaut kādu amata nodošanu!
la
l
kas ta mums, monarhija, vai? ka viena caurkritusi sava amata censhas iebidit citu tadu pashu plana galdina urbeju.
vilis
v
Nu vājāks par Lindu viņš ir.
hmmm
h
Redzu - 6.jūnijā būs jau runas par jaunu valdību. Mellā berta ļoti labi zināja, kad tieši ir vislabākais laiks "norakties"!
Juros
J
Latkovsikis arī ir VĪRA draugs? :)
Vai tas postenis ir mantojams?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas