Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Mūrniece savu februāra telefona rēķinu apmaksā pa daļām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha!
H
Vai`t ministrijā tādu lietu, kā Skaipu nepazīst?????? Mūrniecei tika vajadzēja laptopu līdzi un varētu bazare't pa skaipu. daudzās valstī holetī internets ir PAR BRĪVU!!! Nezinu gan par emirātiem....
zeltene
z
par ko vispāŗ ir runa? kāpēc šāds raksts? Diena paliek par neDienu:)
$
$
Domāju, ka arī ministram tā ir nauda. Ja Mūrniece būtu korumpēta, tad būtu sen sazagusies un bez problēmām vienā piegājienā noliktu tos pāris simtus par tel. rēķinu, bet izskatās, ka Mūrniece vairāk no tautas nekā tādi naudas rausēji kā Kampars un daži labi citi vienotības sprukstiņi
es
e
es viņas vietā vispār nemaksātu - lai maksā valsts, jo amatpersona, jo īpaši ministrs, arī atvaļinājumā ir un paliek amatpersona, kurai jābūt sasniedzamai 24h diennaktī
Grand Total
G
Nav ko pļāpāt, bet nesaprotu, kāpēc viņai tādas privilēģijas, ka drīkst maksāt pa daļām, es piemēram tā nedrīkstu, man viss jāsamaksā uzreiz, vai arī atslēgs.
Ministry of Truth
M
"Man piemēram ir prieks, ka vismaz viens cilvēks šai "politiskajā elitē" apmaksā savus rēķinus" Ja tev ir prieks par pašsaprotamām lietām, tad kaut kas ar tevi smagi nav kārtībā.
Amalija
A
Tas tikai parada Latvijas politku nekaunibu, visatlautibu. zagligums, melosana. Ja esi atvalinajuma tad nav jarisna nekadas privatas lietas uz valsts rekina. Latvijass politki, ministri, deputati, ieredni ir tik degradeti ka vinu nekaunibai, zagsana nav robezu, valsts naudas izmantosanai savas privatajas vajadzibas ir vinu ikdienas dzive. Rietumu vallstis sads nakaunigs ministris tiktu padzits jau otraj diena, bet ar so matiti Dombrovsksi vel auklejas. Murnieces alaga ir Ls,1700/menesi un vina vel gaudo kad nozagto naudu vina atmaksas kad sanems algu. Ka lai cilveki dzivo Latvija, kuru darba alga, pensijas ir L,s 70, 10, 150, 200/menesi?
ljoha
l
bet tie 100 ls bija izmantoti darba vajadzībām vai arī nobazarēti, runājot par savām problemām. Gribu teikt, ka valsts arī tos 100 ls piešķir, lai darbu darītu un ir nepareizi uzskatīt, ka, ja ir atļautais limits, tad to var izlietot pēc saviem ieskatiem. Iespējams, min nemaz nekontrolē vai atļautos limitus izmanto atļautām sarunām.
Garāmgājējs
G
Acīmredzot Tev pat nav mobilā telefona, ja nezini, ka tas nav Lattelekom. Pie tam, esot ārzemēs, ir jāmaksā arī par ienākošajiem zvaniem, kas, iespējams, šajā situācijā ar demisiju Mūrniecei pat bija vairāk nekā viņas pašas zvanītie. Man piemēram ir prieks, ka vismaz viens cilvēks šai "politiskajā elitē" apmaksā savus rēķinus, bet tādiem bļāvējiem kā Tev jau galvenais ir iespēja žultaini izbļaustīties, manuprāt gan tas norāda uz caurspīdīgām smadzenēm un nepiepildītiem kompleksiem. Tiešām žēl, ka tā ir kļuvusi par tādu vislatvijas sērgu - čīkstēt, pīkstēt, knābāt citus un priecāties, kad kārtējais latvietis ir noknābāts bez sāls, bez jebkāda konstruktīva piedāvājuma ko tad darīt, mainīt, uzlabot. Tas ir ceļš uz pašiznīcību uz kura šī valsts un TAUTA ir veiksmīgi nostājusies. Priecājos, ka pēc divām stundām ir mana lidmašīna atpakaļ uz manām jaunajām mājām zemē, kur protams ir arī trukumi, bet kur cilvēkos nav šādas apsēstības un ļaunuma vienam pret otru. Lai jums, Varas Caurspīdīgumam līdzīgie, veicas arī turpmāk vienam otra pazemošanā un noknābāšanā!
Varas caurspīdīgums
V
Vait mūrnieces telefons ir no lattelekom atslēgts? ... un tomēr nav skaidrs - kas tad sedz parādu un soda procentus līdz brīdim kamēr pati mūrniece to samaksās. Varbūt Lattelekom šai bezatbildīgajai mātītei dod īpašākas atlaides kā citiem klientiem? Jeb šo bezprocenta aizdevumu 700Ls apjomā maksā nodokļumaksātāji?? Un kāpēc gan iekšlietu ministre tādā pašā veidā, uz beztermiņa nomaksu, nevarētu darbavietā aizņemties benzīnu, datoru, tualetes papīru... linda varētu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas