Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Mūrniece sociālo sprādzienu neprognozē, bet policija gatava arī nemieriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riidzinieks
r
Valdība dara visu, lai sabalansētu budžetu? Šī mērkaķu banda dara visu pirms izsmirdēšanas. Noziedznieks ir kas sedz citus noziedzniekus. Tagad redzam, ka JL arī ir noziedznieki un Mūrniece viena no šis baisās bandas vadonēm. Šie kropļi tikai meklē kā aplaupīt pilsoņus un izdzīt tos no savas zemes.
stubums
s
skaties ka tā policija tev pašai miskasti galvā neuzmauc
Tirgus tante
T
Valstī pastāvošā iekārta nav par graša vērta, ja visa vaina par krīzi tiek pārlikta uz mums, pilsoņiem. Lai nebūtu nemieru, steidzīgi (nevis rudenī, bet jau jūnijā) jāatlaiž visus parādus iedzīvotājiem un mazajam biznesam. (Kāpēc no parādiem, glābj bankas, nevis to klientus?) Steidzīgi un voluntāri jaatlaiž nomas maksas mazajam biznesam vismaz uz pusi (t.i. ļaut uzņēmējiem pašiem samazināt nomas un kredītu maksājumus par 50%), tāpat jāiejaucas benzīna un gāzes tirgū, samazinot cenas uz 30% un akcīzes nodokli uz 5% vienlaikus palielināt īpašuma (zemes) nodokli par neizmantojamām (neiznomātām) telpām. Ja tas netiks izdarīts, t.i. ja ekonomika arī turpmāk tiks iesaldēta, nevis stimulēta, tad tiešām nemierus rudenī izbēgt nevarēs. Tas viss ir bāzes cenas, no kurām ir atkarīgas visas pārējas un arī inflācija.
narkologs
n
Nesāc fantazēt ar to, ko es biju un ko nebiju domājis ar savu komentāru. Komentārā ir tas, kas tur ir, un nnekas vairāk. Kādā "totālā nabadzībā", Doma laukumā trakojošie jaunuļi bija labi ģērbti, labi baroti un vēl nebija nostrādājuši nevienu dienu. Un vispār, ar depresīvi gaudulīgu komentāru rakstīšanu vēl neviens neko nav nopelnījis. Un neviens "nedraud", tikai informē par to, ka pastāv likums, atbildība un mehānismi likumības nodrošināšanai. Vai ir labāk tikt sodītam un tikai pēc tam sākt domāt? Boļševiku demagoģiju par "aplaupīšanu" labāk vispār aizmirst.
balelins
b
Par to demolesanu ko tauta toreiz uztaisija pie saeimas vecriga es neatbalstu.. daudz pratigak butu iet izdemolet to korumpantu villas kas butiba celtas par tautai nozagtu naudu..
V->narkologam
V
Ja ar savu komentāru biji domājis, ka LR vienīgā demokrātijas pazīme ir, ka suņiem ļauj riet (karavāna,protams iet tālāk), tev varētu piekrist, attiecībā par pārējām- vienīgais darbojošais likums, tas pats nerakstīts, nemitīgi aplaupīt trūcīgāko tautas daļu, kurai pieskaitāmi arī policisti, ir likumīgi! Runāt par kārtību un kur nu vēl par atbildību LR ir vienkārši smieklīgi. Cilvēkiem,kas novesti totālā nabadzībā, vienlaikus vēl arī draudēt, ja tāds ir šīs ministres stils, kurš jau novedis pie pavājiem rezultātiem pašvaldību vēlēšanās, tad, ja tā turpināsies, varēs TPkompāniju vēstures mēslainē sastādīt!
Lelle
L
Augustā gaidāmi pamatīgi nemieri, kā rezultatā šī Saeima var tikt padzīta. Nevajag piemirst, ka SC un LPP/LC ir opozīcijā Saeima, bet koalīcijā RD tā centīsies panākt jaunas Saeimas ievēlēšanu uz tāda paša reitinga viļņa. Mūs gaida jautri laiki...politiķi turpinās plēsties, tauta mirt badā...
amo
a
Lindiņ, neaptaisi ciskas, 94% amonija nitrāta+6% solāreļļas un BANG,BANG.(informācija iegūta internetā legālos saitos).Jēbkurš zemnieks, no saviem minerālmēsliem, blikšķina uz nebēdu.Un kur vēl mednieku armija?
uldis
u
Pie laika vajag sākt būvēt geto 150000 vietām,iespējams ,pat vairāk,Rīgā kādreiz jau tāds bija.Bezdarbniekiem uzšūt uz muguras baltus trijstūrus,lai var atšķirt.
narkologs
n
Gribu atgādināt, ka LIELĀKOTIES nekas nekur nepārvēršas. Pat melojot tomēr vajag zināt mēru. Runājot par svešas valsts karogiem, demokrātija nav visatļautība. Demokrātija ir likums, kārtība un atbildība. Nekādi vairāki tūkstoši nekur neizies. Tādu, kam ar divām acīm par daudz, ir stipri mazāk.
Sociāldemokrāts
S
Man reiz bija labi audzināts un ļoti gudrs kaķis. Kad tas saslima, vedu to pie daktera. Tur bija nepatīkamas procedūras, kuras kaķis godīgi centās paciest. Kad izturēt vairs nespēja, tad kaķis tā uzmanīgi apzīmēja kodienu - sak, beidziet tak, vairs nevaru! Arī iedzīvotāji 2009. gada 13. janvārī tā vieglītiņām apzīmēja kodienu - ne jau tāpēc vieglītiņām, ka gļēvi, stulbi vai lētticīgi, bet tāpēc, ka saprot tirgus ekonomikas nepieciešamību. "Savējo tirgus ekonomika" ir vajadzīga tikai "savējiem" - tā arī mūs aicināja - balsojiet par viņiem, par tiem tur, par "savējiem"! Paciesties un gaidīt nav nekadas jēgas - zagt ar labu viņi nebeigs. Vai tiešām viņi domā, ka mēs baidīsimies? No kā vēl baidīties, ja nav darba, nav iztikas līdzekļu, bet ģimene prasa ēst? Vienkārsi nebūs fiziskas iespējas saglabāt mieru. Būtu stulbi savā valstī miera laikā mirt badā ar svētsvinīgi patriotisku sejas izteiksmi.
Terorists
T
Gribu atgādināt kad visā pasaulē lielākoties miermīlīgi mītiņi agru vai vēlu pārvēršas stihiskās demonstrācijās.Runājot par svešas valsts karogiem tad mums ir demokrātija un katrs var vicināt kaut vai savas apakšbikses.Parādat man vienu likuma pantu kur būtu aizliekts izmantot Krievijas karogu.Un lūk par šo sthisko demonstrāciju arī manā komentāra bija runa. Un ja jūs atbalstāt JL tad tā ir jūsu izvēle,bet runāt kad nu policija ir gatava un nobriedusi tad tās ir muļķības.Ar šādiem pienapukām ir viegli tikt galā,bet ja uz ielas izies jau vārāki tūkstoši tad ar to galā tikšanu nu būs kā būs.
narkologs
n
Par mierīgo demonstrāciju es nerunāju vispār. Gribu atgādināt, ka mierīgi protesti ir pasaulē pieņemta prakse, bet provokatoriem - svešas valsts karogu vicinātājiem nebija nekāda sakara ar šo protestu.
Tāuntā
T
Bezdarbniekus atšaus???
anonīmais šakālis
a
Kad cilvēks ir izsalcis, tad dzīvnieciskie instinkti lien ārā! Valdībai un pašvaldībai jāparūpējas par mājokļiem, lai cilvēki netiktu izmesti uz ielas, apkuri un pārtiku, tad sociālo nemieru nebūs. Bet valdība ir atļāvusi monopoliem tā saskrūvēt cenas, ka tikt galā ar šo uzdevumu būs ļoti grūti. Kam izsalkušie ķersies pie rīkles, tad jau redzēs. Man atliek iedomāties sevi situācijā, kad bērni salst, prasa ēst, pabarot nav ar ko, bet tai pašā laikā pa ielām 500 merši, leksusi, maybahi braukā! Īsta banānu republikas idille!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas