Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Mūrniecei 100 latu sods par dienesta auto izmantošanu; ministre lēmumu pārsūdzēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:o)
:
Nu ja KNAB šo Mūrnieces auto lietu sāka izmeklēt februārī un tikai tagad pabeidza - varam tikai iedomāties, cik daudz un smagi KNAB jāstrādā, jo šī Mūrnieces auto lieta nudien bija ārkārtīgi sarež'ģīta!
vēlētājs
v
var tikai apbrīnot šīs kundzes pāšpārliecinātību un nekaunību. Neviens tā arī nesaskaitīs. cik vēlētāju balsis "pateicoties" viņai Vienotība pazaudēs - bet domāju, ka daudz.....
ups
u
Bezkaunīga bija un bezkaunīga arī nomirs
nepiekrītu
n
Ja mazs blēdis tiek lielā amatā, viņš bieži kļūst par lielu blēdi. No tādiem, kas valsti pa sīkumiem izmanto, arī sākas lielas nelaimes. Viņi ir tie, kas stiprina ačgārnu izpratni par tiesiskumu. Citi cilvēki kaut kā pamanās risināt bērnu izņemšanu no skolas, neiesaistot DP vai VP. Ja par mazu, lai paši tiktu mājās, algo aukles, ko ar ministra algu tā kā varētu atļauties. Uzskatu, ka Mūrniece nopietni grauj Vienotības reputāciju un nesaprotu, kādēļ Vienotība tik spītīgi viņu turpina auklēt.
punkts
p
Vina tak nav juriste. Komunikāciju bakalaurs vai kas tml. Komunikācija gan par to neliecina.
durlis
d
Par Vienotību! Par dienesta resursu izmantošanu! Par nesodāmību....
Rasmuss
R
Jautaajums gan paliek - vai operatiivo transportu driikst izmantot privaataam vajadziibaam? Kaa izskatiitos, ka ugunsdzeeseeji ar savaam mashiinaam saaktu vest savus beernus uz skolu vai braukaat pa veikaliem? Ko par to saka Iekshlietu ministre?
Mūrniece ņirdz
M
Ziņa, kas bija lasāma vēl pirms diviem mēnešiem, kad L.Mūrnieces skandāls ar autoizmantošanu bija svaigs: """... Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) pagaidām vēl nav izlēmusi, vai piedalīsies rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās. «Ministre pati sev vēl nav atbildējusi uz jautājumu, vai viņai politika būs aktuāla arī šā gada rudenī. Man politikā vairs izaicinājumu nav,» intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» atklāj Mūrniece.... """ Un vai tad sliti braukāt ar nodokļumaksātāju nomaksātu auto pašai ieguldot vien 23Ls mēnesī.
nv
n
vēl joprojām nedalec, ka vest bērnus uz skolu nav tas pats, kas braukt uz izsaukumu. Vai arī ieslēdza muļķīti un izliekas, ka nesaprot, kas ir 'operatīvais transports'. (tad jau var vest arī ar ugunsdzesēju auto - izskatās iespaidīgāk)
Santa
S
Kāpēc gan viņai būtu jāpārceļas uz PLL? Tur savu burlaku pietiekami, "vienotībēni" praksē neskaitāmas reizes pierādījuši, ka prot un grib zagt vēl alkatīgāk, kā visi PLL un TB kopā ņemti. Viena pati jaunpupu ģimenīte ir veselas Alibaba un 40 laupītāju šaikas vērta
bg
b
jauka
Vai
V
Nu NAV tai Mūrniecei pašcieņas un ministres stājas! Uzvedas kā PRASTA bāba!!!
:(
:
daži cilvēki tā arī nekad neko neiemācās........
Abet vai
A
Linda jau kanonizēta?
alias
a
Mūrniecei jāpārceļas uz PLL, tur lieliski iederas šādi gājieni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas